Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצלמות אבטחה ופרטיות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

שכן שלי החליט להתקין מצלמות אבטחה ( אין לי בעיה עם זה, להיפך, אני חושב שזה אחלה דבר) אבל, הוא שם מצלמה שפונה

לכיוון הגינה שלי, ובעצם מצלמת את מה שקורה בגינה שלי. :shock: אנחנו לא מדברים עם אותו שכן, לכן לפנות אליו לא יעזור.

האם אני יכול לעשות משהו נגד זה ? צינעת הפרט ? מה הייתם עושים במצב שלי?

*צירפתי תמונה של המצלמה, זה היה במהלך ההתקנה, היום המצלמה מכוונת לכיוון הגינה, הוא רואה מה שמתרחש בחלק השני של הגינה.

תמונה 202.jpg

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

אין לי גישה, כדי להגיע למצלמה, אני צריך להכנס לשטח שלו....:roll: והוא בטוח יתפוס על זה טרמפ.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

פורסם

אני הייתי מניח משהוא גבוה כמו קרטון של מקרר. וכו.

וכמו שאמרו רואה מה הוא עושה.

במקרה הכי גרוע

מביא 5/6 בלוקים. ומרים עוד שורה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

שים גדר קש

זה גם נאה וגם ימנע ממנו לצלם.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

שניר, אתה צוחק אבל הציעו לי לעשות את זה :lol:

רז, תודה - אני אעשה את זה. 8)

בכל אופן, תודה לכולם. הוספנו שורה של בלוקים. :-P

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

• תוכן חדש...