Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וחג שמח!

ברשות אחי שברולט קרוז 1.6 LS חדשה (ליסינג).

שמנו לב שצריכת הדלק ברכב זה מאוד גבוהה ושיערנו שזה מפני שהרכב די כבד.

אך לאחרונה שמתי לב שכשאני מאיץ מ0 (האצה רגועה, לא לוחץ הרבה על הדוושה) או "זוחל" בפקק מחשב הדרך מראה 28 - 34 ליטר ל100 ק"מ עד לכ20 קמ"ש, לאחר מכן הצריכה יורדת משמעותית ובשיוט מתייצבת על 7.8 עם מזגן.

ההגיון שלי אומר שמשהו כאן אינו כשורה כיון שההאצה מאוד רגועה (עד 2800 סל"ד בהילוכים הראשונים) ואיני לוחץ הרבה על דוושת הגז, אני מבין שבהאצה צריכת הדלק גבוהה אבל להגיע לערכים של 28-34 ליטר זה נראה לי לא תקין.

מה דעתכם?

פורסם

חג שמח

האופציה של תצרוכת רגעית אמנם קיימת, אבל לא ברור למה

כל נגיעה בדוושה מקפיצה את הקריאה.

אם אתה רוצה לדעת צריכה ישנו פרמטר של צריכה ממוצעת

התייחס אילו

שא ברכה

אמר אחד מחכמי הפורום: המשותף לזול, זוגלובק, וזבל

הוא: הנקניקיה

MARIN MOUNT VISION 5.8

"אם לא תיתן לזה למות זה לא יתן לך לחיות"

פורסם
אני מבין שבהאצה צריכת הדלק גבוהה אבל להגיע לערכים של 28-34 ליטר זה נראה לי לא תקין.

מה דעתכם?

בהאצה ובנסיעה בפקק בגיר משולב להילוך נמוך כלשהוא (ראשון, שני, שלישי).

צריכת הדלק היא פונקציה של עוצמת הלחיצה על הגז וסל"ד המנוע.

באותה מידת לחיצה על הגז ובאותו סל"ד בהילוך ראשון הרכב יעבור פחות מרחק לעומת אותם תנאים בהילוך שישי, ולכן אתה רואה את הנתונים האלו במחשב דרך.

פורסם

כמו כל הרכבים הקוריאנים, גם הרכב הזה הוא שתיין כבד.

זה מתקזז עם מחיר רכישה נמוך ואמינות טובה.

רק להסתכל על המחירים של שברולט אופטרה כיום, לבכות אם אתה מוכר, לצחוק אם אתה קונה.

• תוכן חדש...