Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

רובכם לא מכירים אותי, נרשמתי לפורום לא מזמן (למרות שאני מכיר כבר שנים את הפורומים באתר) ולא ממש שאלתי שאלות בפורום בעניין המערכת (קיבלתי את כל התשובות דרך החיפוש בפורום\גוגל + שאלות בטלפון עם אנשים טובים מהפורום).

בנוסף הייתי פעם ראשונה במפגש דרום שהיה ביער המלאכים לפני כחודש, אז הגעתי עם הרכב החדש (פוקוס 2006) עם מערכת מקורית.

התחלתי עם תקציב לא גדול במיוחד והחלטתי לקנות רק חלקים יד 2 כי ראיתי שיש המון היצע - גם לרכיבים טובים ואיכותיים במצב טוב יחסית. הגעתי למפגש פורום ושם ראיתי\שמעתי מערכות פה ושם, המון חבר'ה טובים עזרו והציעו לי לשמוע מערכות - ואכן שמעתי. למרות זאת, החלטתי לקנות את הרכיבים על "עיוור" (אם כבר אז "חרש" במקרה שלנו :wink:)

לא ממש האמנתי שאני יכול לבודד רכיב בודד מתוך מערכת שלמה שמנגנת, ועוד לא החשבתי כיוונים, חיווט, אקוסטיקה של הרכב וכו'. בטח שלא בשלב שאני נמצא בו, ממש בהתחלה של מערכות אמיתיות לרכב.

אז כמו שאמרתי, הלכתי על יד 2, על "עיוור" (כמובן המלצות מפורומים\גוגל ובהנחה שעם רכיבים איכותיים קשה יותר ליפול), ומקסימום תמיד אפשר למכור שוב ולא להפסיד תוך חצי שנה חצי מהערך של המוצר.

אני רוצה להודות ל TAU שהיה מהראשונים באמת לעזור לי (אחרי שפניתי אליו בעניין ה 7200 שלו), תודה ענקית ל DJ שגיא - אחלה גבר! (אחרי שפניתי אליו בעניין ה 4.1K). בלי קשר, שניהם באמת הציעו עזרה\ייעוץ גם כשהיה נראה לי כמו חלום רחוק לקנות חצי מהרכיב הכי פשוט שלהם... באמת עזרה מכל הלב. (היו עוד כמה חברי פורום אדיבים, במיוחד רועי, תודה רבה 8))

ותודה אחרונה, לחבר הפורום המוערך, המנצח על כל התזמורת יוסי אלפיין שהתקין לי את כל המערכת מכל הלב, כאילו הייתה התקנה של אמא שלו באוטו הפרטי שלה. (למרות שזה נטחן, אבל זה פשוט נכון - התקנה מקצועית, עם כל הלב, עם כל הזמן שבעולם, עם כל האביזרים, כלים, מקום ואווירה ביתית).

הנה כמה תמונות מההתקנה שלדעתי לא ממש ממחישות את אופי ההתקנה אבל זה עדיף מכלום וכנראה שאגיע למפגש הקרוב, שם נראה ונשמע טוב יותר את המערכת.

אה, שכחתי לציין מה הותקן באוטו :-P

ECLIPSE 7200 - מוגדר כ 3WAY אקטיבי

AUDISON LRX 4.1K - אחראי על הסאב והוופרים

מגבר ישן של קנווד אבל איכותי - אחראי על הטוויטרים

וופרים MOREL ELATE

טוויטרים MOREL MT23

סאב (לא לצחוק!) SONY EXPLODE עם תיבה שבכלל לא מתאימה לו, אבל הוא יוחלף בעתיד הקרוב.

מבחינת חיווט, STINGER EXPERT כל השלושה, כבל 4G עם פיצול בסוף ל 2 המגברים, החלפה של כל החיווט המקורי באוטו ל 1.5.

אשמח לשמוע תגובות, ביקורת וכו'.

אגב, בתמונה מספר 7, הקופסא להמחשה בלבד :wink:, אני מזכיר שרדיו הוא ECLIPSE 7200 ולא הפיוניר שמופיע בתמונה.

שבוע טוב!

שנה טובה!

צום קל!

יניב.

1.JPG

2.JPG

3.JPG

4.JPG

5.JPG

6.JPG

7.JPG

8.JPG

• תגובות 88
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחדש!

אהבתי את ההסתרה של המגברים.

בקשר להתקנה, אין כבר מה להגיד על יוסי :)

חתימה טובה.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

תתחדש, ואכן עבודה יפה ומקצועית.

רכיבים ברמה גבוהה מאוד, חיווט ברמה גבוהה.

האם המגברים הם מתחת לשטיח ומה מאוורר אותם?

תהנה

וגמר חתימה טובה

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

התקנה מדהימה

רק שאלה קטנה- המגברים לא ייצלו מתחת לשטיח בלי איוורור?

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

תודה על התגובות.

הרעיון של להתקין אותם מתחת לשטיח ולחסוך מקום\הסתרת רכיבים היה שלי.

יוסי אמר לי שמומלץ מאוד להתקין איוורור.

בגלל שאנחנו נכנסים לחורף (ואם זה קשור, המגברים הם על רבע גיין) החלטתי שזה לא קריטי אבל זה משהו שיעשה בקרוב וגם יש מקום. אפשרות ראשונה היא התקנת מאוורר מתחת למגבר - אוויר ידחף מלמטה למעלה, אפשרות שנייה היא מאוורר שידחוף אוויר מצד ימין לצד שמאל.

תמיד תשאר הבעיה לאן ילך האוויר החם... בכל מקרה זה עדיף מכלום.

אם יש למישהו הצעות מקוריות :idea: אשמח לשמוע.

פורסם

תתחדש!

כרגיל-עבודה יפה של יוסי.פשוט ,כל המוסיף גורע...

אהבתי את ההסתרה והמיקום של המגברים ואם יוסי איפשר והרכיב שם את המגברים,חזקה עלינו שהוא יודע מה הוא עשה...:wink:

רכיבים מצויינים עם עבודה והתקנה נהדרת=איכות!

שוב-תתחדש ותיהנה!

ליאור

פורסם

יניב תתחדש, בחרת רכיבים מעולים, עם קצת כיוונים ובעתיד החלפה של הסאב ותוספת של מונו במקום המגבר לטוויטרים תיהיה לך מערכת מעולה!!!

hu: alpine 9887+h701+c701___comp:hat l8 + l4 amp: Macintosh mc 4000m__mono: jl audio 1000\1

sub:jl audio 12w7

פורסם

תתחדש !

שאלה:

איטום לדלתות ביצעת ?

תיבות למידים של האילייט בנית ?

אם לא, אל תקווה לשמוע את מה שהוופרים האלו מסוגלים להשמיע

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

איטום לא נעשה, אתה צודק זה בטח חשוב - יעשה אולי בשלב מאוחר יותר (גם בגלל שהדלתות בפורד החדשות יחסית מאסיביות ומאפשרות דחייה של האיטום). העדפתי להשקיע בדברים שאני עושה ובמה שלא לא להשקיע כלל בשביל לחסוך עבודה\החלפות\שדרוגים בעתיד. לדוגמא, על חיווט לא חסכתי בשביל לא להפוך שוב את האוטו וסתם להחליף כבלים ישנים בחדשים. איטום תמיד אפשר להוסיף.

אילו בניות אתה מתכוון? כל מה שעשיתי לוופרים זה ההגבהות שיש בתצלום.

וכן, ברור לי שיש עוד הרבה לנצל את המערכת. אני חושב שבתור התחלה זה הספיק לי.

כרגע אני מאוד מרוצה מהסאונד, לפחות מהכיוונים של יוסי. אחרי זה שיחקתי קצת ודי הרסתי הכל.

אני מניח ויהיו כמה חברי פורום אדיבים שישמחו לי לעזור לי עם הכיוונים.

פורסם

הוופרים של מורל אילייט דורשים נפח קטן וסגור (תיבה אטומה), הם יעבדו בנפח הדלת, אך לא תפיק מהם את המירב.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

טוב,

אז חסרים כיוונים (ייפתר בקרוב), מאווררים גם יותקנו בקרוב.

החלפה של הסאב גם יחסית בקרוב, למרות שלא דחוף לי.

איטום ומעבר למונו בעתיד הרחוק יותר.

• תוכן חדש...