Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה, זה פורום שיפורים ולכן מי שרוצה לדעת איך ההנמכה/ הג'אנטים המוגדלים השפיעו על התנהגות הכביש, מוזמן בכיף לעשות את זה.

כל מיני הערות בסגנון "נראית קטלנית", הגאנט לא מחמיא לאוטו" ו "השחרת בקליות" לא יתקבלו בברכה בשרשור (ובכלל בפורום) .

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הצמיגים הם עדיין המקוריים של הרכב, Dunlop Pzero עשו רק 18K קילומטר, אין עוד טעם להחליף.

קבל תיקון, פירלי לא דאנלופ.

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם

את האמת שכחתי לספר לכם שאני גם פינקתי את ה FR שלי עם אינטרקולר חזית של קופרה (הציעו לי את הקולר עם כל הצנרת המקורית במחיר מפתה, אז לא יכלתי לסרב). ואני חייב לציין שעכשיו בכביש מהיר מחוץ לעיר הגדישה השתפרה.

וגם אינלט סיליקון של אוטובן ושעון גדישה אלקטרוני של RACE-TECH הולכים לעלות על האוטו ביום שלישי הקרוב.

:twisted:

פורסם
סליחה שאני דוחף אף שלי,אבל באיביזה 20VT 2001-2002 המידה המקורית כידוע היא 16.45.195.

מה המידה הכי חוקית שניתן לאשר בדגם הנ"ל?

הכי קל זה במכון טסטים לעבור ל 205.45.16

אפשר גם 17 אבל לא זוכר בדיוק את הפרוצדורה של היום,בזמנו חבר קיבל אישור דרך סיאט ספרד,שנתנו לו מכתב שקיבלו אותו גם בצמפיון.

פורסם
סליחה שאני דוחף אף שלי,אבל באיביזה 20VT 2001-2002 המידה המקורית כידוע היא 16.45.195.

מה המידה הכי חוקית שניתן לאשר בדגם הנ"ל?

לי מאושר 205/40/17

הבעלים הראשון של הרכב שלח מכתב לסיאט ספרד והם אישרו, ואם הם מאשרים, גם צ'מפיון נותנים אישור :)

יריב זה לא יפה שאתה מפתיע אותי ככה D:

פורסם

אני מבין שהחלטת להישאר עם הקרקישה לבינתיים...

נו טוף, לפחות אתה משפר אותה לכיוון הנכון. :mm_yeah:

סע איתה קצת לצופרלנד, תיתן רשמים מפורטים אח"כ.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

קודם כל המראה של הרכב השתפר - לא קיצוני, בטוב טעם.

עם כבר אנחנו בפורום שיפורים אז יש לי הערה קטנה.

המספר הקדמי בפורמט אמריקאי חוסם לך חצי מהזרימת אויר לאינטרקולר - לתשומת ליבך.

גם הבליטת מספר מחוץ לפגוש מאחור מוסיפה לך כח גרר.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם
אני מבין שהחלטת להישאר עם הקרקישה לבינתיים...

נו טוף, לפחות אתה משפר אותה לכיוון הנכון. :mm_yeah:

סע איתה קצת לצופרלנד, תיתן רשמים מפורטים אח"כ.

כן... בינתיים אני איתה בגלל ענייני תקציב וכדאיות.

אבל תודה על הכל בלי שום קשר.

קודם כל המראה של הרכב השתפר - לא קיצוני, בטוב טעם.

עם כבר אנחנו בפורום שיפורים אז יש לי הערה קטנה.

המספר הקדמי בפורמט אמריקאי חוסם לך חצי מהזרימת אויר לאינטרקולר - לתשומת ליבך.

גם הבליטת מספר מחוץ לפגוש מאחור מוסיפה לך כח גרר.

האמת שאף פעם לא חשבתי על זה ככה. זה באמת כזה קריטי??

פורסם
לי מאושר 205/40/17

D:

זה בסדר ,אצלי האיביזה נועלת גם גודל כזה[בדיוק כמו אצלייך הבעלים הקודם דאג לפרוצדורה].:twisted:

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
האמת שאף פעם לא חשבתי על זה ככה. זה באמת כזה קריטי??

לא, כי האינטרקולר המקורי שלך יושב ב.....צד

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

בקשר ללוחית רישוי , יש איזה פורמט מיוחד שצריך או שפשוט אפשר לכתוב את הספרות על לוחית צהובה שתיהיה מספיק גדולה שיראו אותה וזהו,? צריך את הIL הזה ?

• תוכן חדש...