Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

במסגרת החלפת ריפוד אחת הדלתות ברכב (וולוו 244 מודל 83), הבחנתי שפנים הדלת והמוט העובר בתוכה נגועים בהרבה חלודה. החלודה נראית די שטחית ולא עמוקה, אבל על פני שטח נרחב.

ציפוי הניילון של הדלת לא היה שם, כנראה נקרע ע"י אחד מבעלי המקצוע הקודמים, וזו לדעתי אחת הסיבות העיקריות לחלודה.

אז לפני שאני שם ציפוי ניילון ומחזיר את הריפוד, הייתי רוצה לדעת: האם יש מה לעשות עם החלודה הזאת? האם, למשל, כדאי למקוח שכבה של שמן על פנים הדלת כדי למנוע התפשטות החלודה, או שזה כוסות רוח למת?

בעתיד אקח את הרכב לפחח כדי שיעבוד על הרכב, (ויהיה לו על מה לעבוד), אך לא בשלב זה. האם פחח בכלל יתעסק אם חלודה כזאת בלי לגבות סכומים מטורפים, כי זה אזור בלי גישה וצריך לפרק מנגנון ח"ח ונ"מ?

תודה

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

:multi:

מחר אני מתכוון לסגור את הדלת. האם מישהו יכול להגיד לי האם יש משהו לעשות עם החלודה בצד הפנימי שלה לפני שאני סוגר?

תודה רבה.

שלום חברים,

במסגרת החלפת ריפוד אחת הדלתות ברכב (וולוו 244 מודל 83), הבחנתי שפנים הדלת והמוט העובר בתוכה נגועים בהרבה חלודה. החלודה נראית די שטחית ולא עמוקה, אבל על פני שטח נרחב.

ציפוי הניילון של הדלת לא היה שם, כנראה נקרע ע"י אחד מבעלי המקצוע הקודמים, וזו לדעתי אחת הסיבות העיקריות לחלודה.

אז לפני שאני שם ציפוי ניילון ומחזיר את הריפוד, הייתי רוצה לדעת: האם יש מה לעשות עם החלודה הזאת? האם, למשל, כדאי למקוח שכבה של שמן על פנים הדלת כדי למנוע התפשטות החלודה, או שזה כוסות רוח למת?

תודה

פורסם

יש הרבה מה לעשות- לשפשף ולמרוח ממיר חלודה, או לחתוך את החלקים הרקובים עם מספרי פח.

אבל אתה לא בסדר שלא סיפרת מה נגמר עם הפאסאט.

פורסם

תודה על העצה.

לגבי הפאסאט - דווקא כן עידכנתי ואפילו הקדשתי לך את התמונות. מוזר שלא ראית את השרשור, כי היה בו דיון בשאלת חיים ומוות. נחש של מי. ראה פה http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=280655

פורסם

זה נכון, לא נגעתי בה מאז. חזרתי להתעסק בוולוו. הפאסאט ממתינה לתורה.

• תוכן חדש...