Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כביש 6 והנהג הישראלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא רק בכביש 6 ואיילון, כל הארץ ככה.

כנראה שהימין זה השמאל החדש.

מה שכן, באיילון המצב הוא הכי גרוע מכל הכבישים שראיתי בארץ.

אף אחד, אבל אף אחד לא שם לא באמת חוזר לימין או מנסה בכלל. כל אחד נתקע בנתיב שהוא תפס מתוך החמישה, ושכולם יתפוצצו. אם זה משאית בנתיב השלישי, או הבלונדינית שבידיוק עושה גבות בנתיב הכי שמאלי.

בשום כביש לא עשיתי כל כך הרבה זיגזג כמו באיילון.

ואחר-כך בא אחד מאלה, ש"ישנים" בשמאלי- ומתקשר לחברה שלך להתלונן, שאתה נוהג בצורה מסוכנת!:evil::?:x בטח, הוא נוהג בטוח מאד- לעצמו!

אגב, אוסיף לרשימה גם כביש 431- ששם מותר לנסוע 100, אבל משום-מה אנשים מחליטים, שזה אחלה- לנסוע 90 בנתיב האמצעי מבין ה3 (בכביש ריק כמעט לגמרי!!!)! (על השמאלי אני כבר לא מדבר!).

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אם זה היה כך, רק בכביש 6 כאמור.

המצב בארץ, היה יותר טוב.

בכביש 4 לנסיעה דרומה, לכיוון חיפה.

יש שלושה נתיבים ישר ושניים שמאלה, הנתיב הימני ביותר זה הנת"צ.

יצא לי לנהוג בו, פעם אחת עם כל המשפחה כשבנאדם אחד, החליט לקפוץ פתאום לנת"צ בכדי לעקוף מישהו.

אם לא הייתי עוצר, הייתה נגרמת תאונת שרשרת.

עוד משהו, האלה ש"ישנים" בנתיב השמאלי, הם פשוט מתעצלים כל פעם להחליף נתיב לאחר עקיפה.

אלא אם כן, יש ניידת כמובן, אז הם מהפחד עוברים מהר.

To Drive, Or not to Drive. That is the question.

Hell with it, Drive 'till you Die :twisted:

פורסם

עוד משהו, האלה ש"ישנים" בנתיב השמאלי, הם פשוט מתעצלים כל פעם להחליף נתיב לאחר עקיפה.

אלא אם כן, יש ניידת כמובן, אז הם מהפחד עוברים מהר.

הם פשוט לא יודעים לנהוג ושמים ז' עליך ועליי. ושאר הנהגים.

אני מתעצל להחליף נתיבים כל הזמן, אבל אני גם ככה מהיר יותר מרוב התנועה, ככה שאין לי צורך. אני תמיד בעקיפה :wink:

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
אני מתעצל להחליף נתיבים כל הזמן, אבל אני גם ככה מהיר יותר מרוב התנועה, ככה שאין לי צורך. אני תמיד בעקיפה :wink:

אז אתה בדיוק כמוהם. כי מתישהו יגיע הרכב שיותר מהיר ממך ואתה תעכב אותו כי אתה תקוע בשמאלי.

תאמין לי שרוב הזחלנים שנמצאים בשמאלי בטוחים שהם יותר מהירים מרוב התנועה. הם רואים שהם כל הזמן בעקיפה - אז מה אם יש בערך עוד 3 דקות עד שהם יגיעו לרכב הבא הם עדיין יותר מהירים ממנו.

פורסם
אז אתה בדיוק כמוהם. כי מתישהו יגיע הרכב שיותר מהיר ממך ואתה תעכב אותו כי אתה תקוע בשמאלי.

תאמין לי שרוב הזחלנים שנמצאים בשמאלי בטוחים שהם יותר מהירים מרוב התנועה. הם רואים שהם כל הזמן בעקיפה - אז מה אם יש בערך עוד 3 דקות עד שהם יגיעו לרכב הבא הם עדיין יותר מהירים ממנו.

כשמגיע מישהו יותר מהיר ממני אני מפנה לו. אל תחשוב שאתה באמת מכיר אותי.

ולא מאמין לאף אחד שאומר "תאמין לי".

למרות שמעניין למה אתה יודע את זה, כנראה שאתה מתנחל שמאלי?

פורסם

לא מכיר אותך וגם לא מעוניין, פשוט אתה אמרת את זה בעצמך על עצמך. אתה מכיר את עצמך? ;)

מתי בדיוק תפנה לו? אחרי שהוא יאיט למהירות שלך? לא חבל על הדלק? או שאתה כל הזמן עם העיניים על המראה האחורית מחכה שמישהו מהיר יגיע...

פשוט תחזור לימני אחרי כל עקיפה וזהו. זה מה שאני משתדל לעשות כל פעם.

לי פשוט יש לפעמים יותר מידי זמן לנתח את המצב, כשאני תקוע מאחורי אנשים כאלה. אתה יכול לקרוא לזה להתנחל מאחורי מישהו שחושב שזה שהוא מהיר יותר מהרכבים בנתיב הימני נותן לו לגיטימציה לנסוע בנתיב השמאלי כל הזמן ולא לחזור לימני בין רכב לרכב שהוא עוקף כדי לתת למי שמאחוריו הזדמנות לעקוף אותו. אולי מתוך התעצלות?

פורסם

כשאני רואה אותו מתקרב במראה, כן. מידי פעם תבדוק אותה, זה מועיל.

לא חוזר כל הזמן לימני כי אין לי סיבה. רוב הזמן אני עוקף הרבה רכבים במכה, אני לא אחזור אחרי כל אחד וסתם להאיט את עצמי. "לא חבל על הדלק?"

חוץ מזה, שאחרי המקרה של ידידנו אלעד, שחטף דו"ח על זה שכל הזמן נסע לפי החוקים וחזר לימני, לא בא לי.

פורסם

אתה בדיוק מאותם אנשים שנתקעים בשמאלי ואתה מסרב להודות באמת, עצוב... :? .

המקרה שלך אולי טוב יותר מנהגת שחושבת שהמראה המרכזית נועדה לאיפור אבל עדיין אתה נתקע בשמאלי.

אני לא חוזר לימני רק במקרים שבהם התנועה זוחלת על 60-70 קמ"ש, כי יש גם ככה עומס וכולם תקועים יחסית.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

מה אתם לא יודעים שלישראלי יש את מחלת השמאל, זה כמו שפעת החזירים רק שאצלנו זה נשאר בגבולות המדינה

מה שקורה זה שבעצם ההישראלי מתוך בעיית מוטריקה וראייה אינו יכול להתמודד עם נסיעה בנתיב הימיני ולכן הוא מחוייב להישאר על השמאלי, מוזר שאתם לא מכירים את הסוגייה

פורסם

Vw GTI, אתה כנראה מאותם אלה שלא קולטים כלום, הא?

"אני לא חוזר לימני רק במקרים שבהם התנועה זוחלת על 60-70 קמ"ש, כי יש גם ככה עומס וכולם תקועים יחסית."

אתה עושה בידיוק מה שאני עושה, ואתה עוד קורא לי שאני נתקע בשמאלי? practice what you preach.

פורסם

התכוונתי יותר לכיוון ה-50 קמ"ש, איילון בבוקר, כשהתנועה זוחלת ומלפניך גם ככה יש רכב אפילו שאתה בשמאלי.

במקרים כאלו לא בטוח גם שהשמאלי מהיר יותר.

לפי מה שהבנתי ממך, לך פשוט אין כוח לחזור לימני במהירויות יותר גבוהות כשהתנועה יותר חופשית בטענה שאתה מהיר יותר.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

יש עוד מקום בעולם חוץ ממדינות חבר העמים הבריטי ויפן ושאר המדינות המוזרות שבהן נוהגים בצד הלא נכון, שבו התנועה בנתיב הימני מהירה יותר מהנתיב השמאלי?

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם
התכוונתי יותר לכיוון ה-50 קמ"ש, איילון בבוקר, כשהתנועה זוחלת ומלפניך גם ככה יש רכב אפילו שאתה בשמאלי.

במקרים כאלו לא בטוח גם שהשמאלי מהיר יותר.

לפי מה שהבנתי ממך, לך פשוט אין כוח לחזור לימני במהירויות יותר גבוהות כשהתנועה יותר חופשית בטענה שאתה מהיר יותר.

ואני מדבר יותר על כביש 6 וכביש החוף, שבאחרון התנועה זוחלת על 70-80 כל הזמן, ולעיתים בימני אפשר לעקוף הרבה מאוד מכוניות בלי שאף אחד מאחורה יפריע לך.

ואם אתה לא מכיר את המצבים האלה, תתחיל לנהוג קצת יותר, ותבין שיש הבדל בין לעקוף בשמאלי ולא להפריע לאף אחד, למרות שאתה נשאר שם הרבה, לבין להתקע בשמאלי.

• תוכן חדש...