Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף VS הונדה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6151 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום סופית הרכב שלי ירד מהכביש וכרגע אני מתלבט מה לקנות.

כנראה שאני אלך על גולף 03-04 או הונדה סיוויק 03-04

לגבי הגולף אני בתקווה למצוא מנוע 2.0 במחיר ותנאים טובים.

אני יודע שהרכבים שונים לגמרי אבל אין לי נסיון ממשי עם שניהם.

אפשר קצת פרטים ? יתרון מול חסרון ?

היום שלקחתי את הרכב הזמני מההשכרה החליטו לחפור לי לא לקנות גולף כי הרכב הזה רואה יותר מידי מוסף, זה נכון ?

כל פרט יעזור לי.

התקציב הוא 50-55K

תודה מראש.

פורסם

אם תכתוב מה הדרישות מהרכב זה יוכל לעזור לנו לעזור לך.

תראה אני לא יכול לתת חוות דעת על הגולף כי לא יצא לי לנהוג עליה אבל על הסיויק אני בהחלט יכול.

הייתי בעלים של סיויק מודל 2002 ומה שיש לי להגיד על הרכב זה ככה:

מבחינת אמינות, הוא היה נוסע פיקס, מכרתי אותו ב180,000 ק"מ ומה שהחלפתי זה היה מצבר שדלף וצמיגים.

מבחינת צריכת דלק, הוא יותר חסכוני מהקורולה והמאזדה מאותם שנים וזה בוודאות [בדיקה של ושל חברים עם הרכבים הנ"ל].

מבחינת ביצועים? הוא טוב יחסית ומשפחתומטיות אחרות אבל בכל זאת, זה רכב משפחתי ולא רכב ספורטיבי.

האחיזה שלו על הכביש היא סבירה, האוטו יושב מצויין אבל בפניות חדות במהירות הוא מתנדנד קצת.

תצרוכת דלק, הממוצע היה 13 ק"מ לליטר עם מזגן [עשיתי פעמיים בדיקה בקיץ וזה מה שיצא, נסיעות עירוניות ובין עירוניות].

החיסרון הבולט בהונדה זה הביטוח היקר בהשוואה למתחרות והמחירים של המוסך המורשה [במידה ואתה מטפל במורשה].

בסה"כ זהו רכב מעולה בלי שום מחלות ובתור רכב משפחתי או לנסיעות יום יומיות הוא נוסע מעולה.

מקווה שעזרתי.

פורסם

תודה על התגובה.

האמת שבכוונה לא כתבתי מה הדרישות שלי מהרכב כי אני מעדיף פשוט לשמוע את החסרונות והיתרונות של כל רכב.

מבחינתי לכל רכב יש את היתרון שלו ולכל רכב יש את החסרון שלו, מעבר לדברים הרגילים גם כמה דברים אישיים.

• תוכן חדש...