Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צבע כללי לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטתי סופית שאני רוצה לעשות צבע כללי לרכב.

הרכב הוא כרגע לבן, היתי רוצה לצבוע אותו לחלוטין בצבע שיש בתמונה, אולי לעשות אותו קצת יותר "גלוסי" אם אפשרי.

אני מהמרכז, יש איזה פחח די וותיק שאני מכיר והוא מבידיה, עכשיו אני יסע לקחת ממנו הצעת מחיר ואני רוצה להשוות לפחחים הישראליים.

אתם יכולים לי להמליץ על פחח טוב ולא יקר באזור פתח תקווה לעבודה שכזו?

1976_Triumph_TR6_Blue.jpg

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

קח בחשבון ששינוי צבע (מלבד זה שאתה צריך לשנות אותו גם בניירות של הרכב) עולה ה-מ-ו-ן כסף.

אל תשכח שצריך לפרק את כל הפלסטיקה+ ריפודים פנימיים ולצבוע גם שם (ועוד לא דיברתי איתך על תא המנוע).

בקיצור,המון זמן עבודה,המון השקעה וכמובן: המון כסף.

אני שמעתי שפרוייקט כזה יכול להגיע בכיף גם לעשרייה (תלוי אם יש גם לעשות תיקוני פחחות וחלודות).

פורסם

יש בסגולה, מול מכון דרום, סדנה שעשתה כמה פרוייקטים כאלה לסיוויקים. עבודה ברמה, אבל הרכבים נראים מצועצעים, לטעמי.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

אין בעיה להוסיף "גלוסיות" לצבע. מדובר על צבע תלת קומפוננטי, צבע, מדלל ומקשה. יש לי אישית חנות שאני קונה בה צבעים לשלל מודלים וצביעות שאני עושה, יש להם מרחב גדול של צבעים וידע נרחב. המקום סה"כ מאוד מוכר שמם טופ קולור, יש להם גם אתר.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

ואו כמה בולשיט עף פה באוויר...

החלפת צבע לא עולה הון תעופות כמו שאתם זורקים פה באוויר, ב 4 אלף שקל עשיתי כבר 2 פרוייקטים של החלפת

צבע לרכב מצבע כסוף לצבע שחור אתם מוזמנים לחפש בהודעות שלי את השרשור, בקשר לעבודה? היא מאד איכותית.

לשנות צבע ברישיון רכב עולה סביב ה 30 שקל אגב.

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם

דבר עם ויקטור מסדנת קלאק ויקטור שנמצאים בפ"ת, טלפון 052-4585025.

אני מאוד מרוצה מהעבודה שלהם וראיתי שם כמה פרויקטים של רכבי אספנות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...