Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה בכלל בשלילה, ולא באת היום, אז תשתוק :lol: ---> עריכה: הכוונה לנאורקיקר.

היום היה בלתי אפשרי, כי היינו מתחת לגשר! ושם, כמו שאתם יודעים, יש המון באס :twisted:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

היה מפגש טוב, אותי אישית שכנעו לשים היי אנרג'י במקום האנרג'י הרגיל שתיכננתי :]

לפחות ניקיתי את העקבות שלי בתא מטען של הפז'ו :-P

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

היה מפגש מעולה.

שמחתי לשמוע מערכות (נימי - יש הרבה עבודה על המחשב והמערכת. אבל הפוטנציאל גדול ללא ספק)

ובעיקר להשמיע את המערכת שלי.

כמו גם להסתכל סביב ולראות כמות רכבים נכבדת עם CARPC אכן מאוד מאוד מכובד !.

לצערי הרב שוב אנחנו חוזרים לאותו מצב ש3 אנשים ברשימה רושמים שיביאו X ואף אחד לא מגיע.

אבל זה המצב לצערינו.

לדעתי אין צורך להפריד שום SPL ושום SQ.

זה פורום אחד וכן האמת שבאס ברקע זה לא דבר רע :)

גיא יא מעפן מה ברחת לפני ששמעת ? :(

פורסם

היה מפגש מעולה,

המיקום החדש בהחלט מיקום טוב מפני פיגעי מזג אוויר (שמש / גשם אבל רוחות זה כבר משהו אחר..)

היתה נוכחות גדולה שהרבה אנשים ומערכות,

SPL, SQ , SPQ, QSDB כולנו פורום אחד אפשר להסתדר, רוצים לשמוע SQ, נוסעים 50 מטר ושומעים SQ בשקט.

הקפה היה מעולה :wink:

והתה עוד יותר :lol:

אני אישית מאוד נהנתי מעצם כך שהיו כמה נציגות מבני המין הנשי, נחמד לדעת שהן גם זורמות בקטע של אודיו לרכב.

אחלה שבוע

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

היה באמת מפגש טוב

הרבה אנשים

הרבה אוכל

ואווירה מעולה

וסוף סוף חברה שלי הרגישה מה זה באס רציני ( אליקו ) :)

נ.ב חגי - מצטער בשמה על הנשיכות :)

שבוע טוב לכולם ,

אופיר

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

היה מפגש מצויין.

המקום הוא מקום מצויין וצריך לאמץ אותו לפעמים הבאות.

לא היה חסר בשר,שתייה וגם הקוביות קרח התעופפו באויר :) .

באמת יש בעיה עם הגשר והבאסים, שהייתי ברכב להשמעה היו באסים ברכב למרות שאין לי סאב .

נתראה בפעם הבאה.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם

אתם בטוחים שזה רעיון חכם לשים את הסאבים של אליקו מתחת לגשר ליותר מכמה דקות? :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

גיא יא מעפן מה ברחת לפני ששמעת ? :(

האמת? רציתי לשמוע, אבל ראיתי שאתה עסוק (דיון כלשהו שפתחתם :-)) ולא רציתי להפריע :|

פעם הבאה :-P

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אדגר , ממש אהבתי תמערכת שלך..בא לי גם מחשב'ון

בכיף תומר.

אני ממש שמח שאהבתה את סאב שלי IDMAX, וגם את הגברה שלו 8) .

רק שתידע שחוץ מהסאב וההגברה, מושקעה הרבה זמן של עבודה וגם עוד דברים מסביב שזה:

1. מצבר פריקה עמוקה (OPTIMA YELLOW),

2. אלטרנטור 150A של BOSCH,

3. תיבה עם שני ליטר לכה (זה מוסיף משקל ומשנה את צליל בגלל צפיפות של עץ),

4. חיווט של חשמל למגבר 2AWG וגם ממגבר לסאב 10AWG (שניהם מנחושת ומצופים בבדיל).

5. איתום של כל הרכב.

לגבי שאר חלקי מערכת דיברנו, לאחר שאני אקבל מגבר, המידים עוברים לקורות (בצפי לעוד עומק וגובה) ואז זה משחק של זוויות וכיוונים.

המפגש היה נחמד . למרות שהגעתי מאוחר, ממש נהנתי לראות את כל מי שנשאר.

כמובן שציפיתי לראות את כולם, את עופר, צביקה, איציק, דני, איתמר, אלי, רוני ו.....

חבל :?

• תוכן חדש...