Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום כולם!

אפשר לומר שבהחלט היה מפגש מעניין.

הנוכחות היום הייתה רבה, אם לא המפגש הכי גדול שאי פעם נערך. בשעת השיא היו יותר מ 30 רכבים.

היו הרבה פרצופים חדשים ומס' רכבים הגיעו עם שלושה וארבעה אנשים בתוכם, כל הכבוד. המיקום המעניין משהו יצר אווירה אחרת, מה שבטוח זה שלמפגשי חורף מצאנו בית חדש :wink:.

בשר לא היה חסר, מה שאי אפשר להגיד על החומוס והפיתות (נו נו נו :nono:), לפחות הפעם זו לא אשמתי. מי שחושב אחרת יוכנס אוטומטית למעקב, ראו הוזהרתם.

למפגש הבא אני אשתדל להביא מדבקות כדי שנוכל להכיר אחד את השני. מאוד חבל שאנחנו כמעט ולא מכירים אחד את השני אלא נמצאים בעיקר ב"חבורות".

יאללה, שרשרו תמונות ותגובות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בהחלט מפגש מכובד ודיי גדול.

נו, איך היה המיני SPL? :-D ביצת הפתעה של קינדר ממש :lol:

לבחור שמעליי ^ אחלה מאזדה2 :-P

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מצטער על ההברזה, נתקעתי בירושלים :-(

איתמר - אני מכניס את עצמי למעקב חומוס.

לכל המעוניין - חומוס עלי באבו-גוש בפעם הבאה שאתם בסביבה :-)

שמח לשמוע שהיה מפגש מוצלח.

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם

אחרי תקופה ארוכה שלא פקדתי את מפגשי האודיו ברמת גן, נעים לשוב למקום ולפגוש את כל החברים הותיקים, ואת החדשים שהצטרפו.

היתה הענות רבה והמקום היה גדוש באנשים ברכבים ובמערכות.

תודה רבה ליוסי ולאלכס שסייעו לי עם העברת חוטים ברכב, חסכתם לי עבודה רבה.

ממתינה למפגש הבא, הפעם המצלמה תהיה עימי ואוכל לתעד את הנעשה במפגשים שלנו.

שבוע טוב לכולם.

:)

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

גם אני הייתי (שלושת החמודים עם הקטנועים) התרשמתי מאוד ולמדתי המון

מקווה מפגש הבא להגיע עם הרכב אחרי התקנה

פורסם

גם אני נעדרתי ממפגשי הפורום מאז המפגש האחרון בנתניה (יהי זכרם ברוך)

אני עדיין טוען שצריך להפריד את איזור הסאבים מכל השאר!

וכמובן שהיה כיף לראות, להכיר ולהפגש מחדש עם אנשים, ועם רכיבים שונים ומשונים :lol:

מתחדשת*

פורסם
גם אני נעדרתי ממפגשי הפורום מאז המפגש האחרון בנתניה (יהי זכרם ברוך)

אני עדיין טוען שצריך להפריד את איזור הסאבים מכל השאר!

וכמובן שהיה כיף לראות, להכיר ולהפגש מחדש עם אנשים, ועם רכיבים שונים ומשונים :lol:

+10000

זה היה בלתי אפשרי לשמוע מערכות SQ.

אך אפשר להנות ממוזיקה כשבירה רוקדת גם כשסאב כבוי:shock:.

זה לא אנושי.

אבל היה כף:-D

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

יש לי רעיון טוב.מפגש הבא אני יביא שתי שלטים נסים כל אחד בצד.ויהיה רשום אזור sq ובשני אזור spl מה דעתכם?

hu:pioneer 7800mp:comp front-infiniti refrance comp rear:sound strem rubicon. amp1:hifonics bxi6408 amp mono:hifonics 2008d class

sub:FI BTL 15

• תוכן חדש...