Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כשאליקו, גיאדוד או אדי-לאנוס מדליקים את המפלצות שלהם, אפשר להזיז קצת את הרכב בו שומעים/משמיעים ולאחר מכן להחזיר.

במקרה יצא לי להתרחק קצת מהאיזור הפעיל על מנת למצוא פינה למימוש nature call. אי אפשר היה לברוח מהרעש, המבנה של הגשר משמש אחלה פורט לכל אורכו. בתחילת המפגש, עוד לפני שהפעילו את התותחים הכבדים, מישהו הפעיל מערכת שלדעתי אפילו לא היה מעורב בה סאב. זו לבדה כבר החרישה אוזניים.

אני חושב שהגשר יכול להיות אחלה מקום חליפי למקרי בלת"מ או חורף, אבל אין סיבה לעזוב את המקום הקבוע.

לגבי המנגל, צריך לזכור שלא כל המפגשים פורים וגדולים כמו המפגשים בחודשים האחרונים, ולכן עניין העל האש צריך להיות תלוי בכמות המשתתפים והאווירה הכללית. אפשר לפתוח כל שרשור מפגש כמפגש מנגל ולראות איך הוא זורם. אם אין הענות מספקת נוכל לבטל את העל האש גם יום לפני המפגש.

מבחינתי סבבה - כל שרשור מפגש יעשה בנוהל של מפגש מנגל.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תארו לכם קבוצה של "מערכות SQ במכוניות איטלקיות בתצורת סדאן.." :shock:

לא נראה לי שקיים כזה רכב :lol::wink:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

איזה בעאסה שפיספסתי את המפגש :-(

ניראה לכם שאני יפספס היה אחלה מפגש בלי חומוס פעם הבאה אולי אני יביא לכם מהחומוס שהכנתי בעבודה

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

פעם הבאה נדאג לקפוץ לאבוגוש (נו זה ממילא בדרך) ולהביא חומוס עם קוליפורמים :p

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

לדעתי, אין צורך להפריד שום דבר. כשאליקו, גיאדוד או אדי-לאנוס מדליקים את המפלצות שלהם, אפשר להזיז קצת את הרכב בו שומעים/משמיעים ולאחר מכן להחזיר.

צביקה -

איזה שפעת בדיוק השתלטה עליך שאתה קורא למערכות שלי "מפלצת" :-D - יש משהו שאני צריך לדעת על הפעלת המערכת שלי?

כי נראה לי שחוץ מלהשען על הרכבים שלי עצמם בזמן שהם פועלים - אתה לא תשמע כלום גם כשהן בפול ווליום :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לא נראה לי שקיים כזה רכב :lol::wink:

בקרוב תוכל לראות רכב כזה כאן:

1FF77FE41FE2FC3A.jpg

:-D

צביקה -

איזה שפעת בדיוק השתלטה עליך שאתה קורא למערכות שלי "מפלצת" -

אתה לא רציני שאתה שואל את זה, נכון? זה נכתב לשימושי קנה מידה. אבטיח, אם תרצה.

:-D

פורסם

כשאני מדליק את המערכת שלי אף אחד לא יודע :-D

וצביקה מה זה הבניין הזה, יש לו את הצבע של הרכב הפרטי שלי :-)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ואם אני אמשיך בקצב הזה בסוף זה יהיה רק הטקסטורה :-D

איזה צבע גועל נפש בחיי - אני לא עושה צבע מחדש לרכב הזה כי אני לא רואה מה הטעם לצבוע אותו שוב בטורקיז :lol:

Pioneer TS-X150

פורסם

מזל שאין לדבר הזה גלגלים אחרת גם אני הייתי מתבלבל :-P

Pioneer TS-X150

פורסם

אהמ.. אפשר להפריע לכם ולחזור לנושא המקורי? :lol:

ספונטנית החלטתי להגיע אחרי כמה שנים טובות ואיך שיצאתי מהבית המחשבה הייתה להתמקד על שני דברים.

1)לשמוע שוב קלארוס ובתקווה את של גורל עתוריי השבחים.

2)לראות את כל המחשבים שברכבים/להכיר את אופיר.

אז..

1 -נעשה, זכיתי להשמעה ולהסברים אפילו שבאתי כזר לחלוטין ועם מיליון שאלות(גורל תודה וסליחה. הפרעתי לך לבלוס).

2 -אפשר לסמן V ואפילו כמה פלוסים ליד. ראיתי חלק מהמחשבים נהניתי לראות איך התוכנות פועלות יצא לי להכיר את אופיר וגם לו להציק בשאלות והתעניינות.

3 -אפילו שלא הייתה כזאת. זכיתי להצעות למערכת בפחית קולה שלי.

לסיכום.. בגלל שעשיתי את ההודעה הזאת כמו איזה משימה סודית ארגע קצת ואחזור לנוח :-P

נהניתי מאודדד! היה שווה את הנסיעה לבד מאשקלון.(גם הדרומים משקיעים כשצריך)

שמחתי להכיר אנשים ומהידע שלהם לשמוע מערכות ולהתעוות לפי הבאסים של חלקם. תודה רבה לכולם!

הדבר היחיד שהרגשתי לא נעים לגביו זה שבאתי בידיים ריקות בגלל ההחלטה הספונטנית ולכן גם לא נגעתי בכלום מהמזון והשתיה שם. :oops:

:wink:

פורסם

קודם כל, טוב מאוד שלא אכלת לפני שנכנסת לרכב של אליקו.. :-D כי אז היית.. :oops:

דבר שני, תרגיש בנוח. אתה בין חברים והאוכל זה בכלל לא האישיו.. (השתייה דווקא כן..) יש מספיק אנשים שמביאים למעלה ממה שצריך. זו דעתי לפחות.

שמח שנהנית, פעם הבאה תבוא עם עוד חברים ותביאו הרבה בשר.. :-o

...CASKA for life

• תוכן חדש...