Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה לא מוזיקה מהפלאפוןתזה בסך הכל התווכחנו עם גיא שאצלי הסאב יותר חזק:lol:

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

זה בכלל היה מוזיקה מהפלאפון.:wink:8)

זה לא רחוק מהאמת.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

היה ממש נחמד

חבל שלא היה חומוס נוסף

תודה לאיתמר שעזר לחבר

אה ו... מזדה 323 = זיקנה :lol:

שבוע טוב

פורסם

הבחור (AC\DC :-D) אמר לאחד מחברי הפורום (מצטער, לא יודע מי זה :-() שהמאזדה לנטיס זה רכב לסבתות :lol:

לא שלך. זו שהייתה לידך. ההסבר לטענה זו - לסבתא שלו באמת יש רכב כזה :lol:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אתה בכלל בשלילה, ולא באת היום, אז תשתוק :lol: ---> עריכה: הכוונה לנאורקיקר.

היום היה בלתי אפשרי, כי היינו מתחת לגשר! ושם, כמו שאתם יודעים, יש המון באס :twisted:

בנוגע לשלילה.שבוע הבא כבר אני יהיה עם רשיון.

ונראה יש בעיה עם ההונדה אחי עשה איתה תאונה קטנה :) מקווה שאני יסדר אותה.

אבל בכל זאת מפגש הבא נתן בראש!התגעגעתי כבר לbtl.

hu:pioneer 7800mp:comp front-infiniti refrance comp rear:sound strem rubicon. amp1:hifonics bxi6408 amp mono:hifonics 2008d class

sub:FI BTL 15

פורסם

מעניין לדעת איך עברו הלילות והימים על אלו שאכלו מבשר הכבש...:wink::-D

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

עושה רושם שהיה מפגש גדול עם הרבה חברה חדשים והרבה אנשים. אני מקווה להגיע למפגש הקרוב , לצערי לזה לא יכולתי להגיע עקב אילוצים משפחתיים.

אני שמח לראות שהמפגשים צוברים תאוצה , עניין העל-האש מצוין ונמשיך איתו (גורל , אתה יכול להירגע :wink:).

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

שתהיו לי בריאים, נראה שנהניתם שם הפעם כמו שצריך. אבל למה דווקא כשלא יכולתי להשתתף?:-D:-(

לדעתי, אין צורך להפריד שום דבר. כשאליקו, גיאדוד או אדי-לאנוס מדליקים את המפלצות שלהם, אפשר להזיז קצת את הרכב בו שומעים/משמיעים ולאחר מכן להחזיר. אני עושה את זה הרבה פעמים. אם נתחיל להפריד לז'אנרים, תתי-ז'אנרים ותתי-תתי-ז'אנרים, יהיה בכל מקום 3 רכבים, או רכב אחד.. תארו לכם קבוצה של "מערכות SQ במכוניות איטלקיות בתצורת סדאן.." :shock:

עופר וגורל, אני חושב שעל האש זה דבר מיותר במפגשי אודיו.

נראה לכם?:-D

רעיון מעולה שצריך לאמץ בנוהל סטנדרט.

ליטל, עד שאת באה ואין תמונות?! נו נו נו.

• תוכן חדש...