Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם...

שוב אני כאן בפורום טכני... שוב אני מתעצבן על הצרפתייה ומתחיל להתייאש....

הפעם... החלונות חשמל הקדמיים תקועים, בשתי הדלתות ובשני הלחצנים (דלת נוסע ודלת נהג).

מקור הבעיה הגדול לפי דעתי הוא הפיוז של החלונות, פתחתי את התיבה, ומצאתי (אני חושב) את המיקום של הפיוז (לפי הספר רכב), אך אני לא מבין מספיק כדי לדעת אם הפיוז שרוף או לא. הסתכלתי על הפס מתכת הדק הזה וראיתי שהוא שלם, שוב דבר לא קטוע ולכן אני מניח שהוא בסדר (או שלא...).

אם זה לא הפיוז זה יכול להיות המנוע של החלונות אבל אם אני לא טועה (או ששוב אני טועה...) יש מנוע בשני הצדדים של החלונות ולא הגיוני שהוא יפסיק לעבוד בשניהם (או שכן?).

טוב, אז לפי מה שכבר הבנתם, אני לא מבין גדול ואני מאוד צריך את העזרה שלכם!

גם תתחשבו בי... מחר חום 30 מעלות ואני בלי חלונות פתוחים?! :shock:

ותאמת, אני כבר פוחד להפעיל את המזגן... מפחד שגם הוא יהרס... :wink:

בכל מקרה, תודה לעוזרים!

יום טוב!

*עריכת כותרת: אופס... הצערתי אותה בשנה... היא בת 11 כבר... ועוד עריכה בגלל שלא תיארתי טוב את הבעיה..

פורסם

זמן החיים של שני החלונות אצלי היה 9 שנים. שניהם הפסיקו לפעול בהפרש של שבוע אחד מהשני. הבעיה היא בדרך כלל אחד מהדברים הבאים:

1) מנוע תקול.

2) מנגנון תקול (קרי תקוע - יכול להיות שלא פתחת את החלונות הרבה זמן?).

3) בעייה חשמלית - מגעים.

מסודר לפי עלות תיקון, מהכבד אל הקל. מנוע חדש 1200 ש"ח (פאק ז'אק, פייר ואנרי), פירוק כ-350 ש"ח. מנגנון זה חתיכת פח שאפשר לתקן אותה ידנית (לנטרל חופשים עם פטיש, לגרז מחדש). מגעים זה עבודה או מקסימום להחליף מתגים. עלות לא ידועה לי.

הבעיה החשמלית הנפוצה היא ניתוק מגעים בין הכפתורים לחלון. בכל אופן, גש לטיפול בבעיה ברצף הזה. מאחל לך שזה הפיוז...

אלה היו שלושים שניות על חלונות חשמל ב-205. הלוואי ולא הייתי יודע את כל זה. :?

אל תשאל מה אתה יכול לעשות בשביל תרבות מוטורית, שאל מה תרבות מוטורית יכולה לעשות בשבילך.

המלצת השבוע: יפני זה money.

פורסם

אני יגיד לך עוד משהו לגבי זה...

קודם כל החלונות נפתחו שעתיים לפני שהם נתקעו.

עכשיו מה שאני יכול להוסיף זה שהחתיכת פלסטיק הצרפתית המתפרקת הזאת, בתחתית הדלת, איפה ששולטים על החלון נפלה לי, בגלל שכל הברגים הלכו אחד אחרי השני, והמצב שנוצר הוא שהשלט רופף, אין מה שיחזיק אותו, אז כל פעם אני מחזק את המגעים שם כי הם מתנתקים אם מישהו שוכח להרים את הכפתורים לפני שהוא סוגר/פותח תדלת :mad:

היום, עשיתי את זה שוב והם לא עבדו, אני מתכנן לפרק את היחידה בצד של הנהג, ולנסות לחבר דברים שם (בתקווה שהיא לא תתפרק לצמיתות...).

לי מאוד נראה שזה עניין של פיוזים, מנגנון שלם לא נראה לי, ואני מקווה שלא. גם אצל אחותי בפיז'ו באותו דגם זה קרה 9 שנים אחרי שהאוטו נולד...

לא נורא, נלך נטפל בבעיה ויהיה טוב...

אני לא יכול להגיד שלא ציפיתי שהדברים האלה לא יקרו שקניתי את האוטו... :wink:

נועם.

• תוכן חדש...