Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה למשפחתית 35K~

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מחפש המלצה למשפחתית (זוג+תינוק) בראש ובראשונה יציבה ובטוחה.

בנוסף שהאחזקה תהיה זולה יחסית (דלק, חלפים).

השימוש הוא בעיקר בעיר עם נסיעות ב"ש ת"א פעמיים בחודש.

מחיפושים רבים בפורום אני מבין שפורד פוקוס מובילה בתחום אבל קשה למצוא דגם GLX עם שתי כריות אויר לא מליסינג.

יש המלצה אחרת?

תודה רבה

פורסם
באופן כללי קשה מאוד למצוא פוקוס שלא היתה בעבר בליסינג, לא משנה איזה דגם. מצד שני ההורדה במחירון היא בהתאם.

אני פחדן עם כל מה שקשור לליסינג...

פורסם

גם אני חיפשתי הרבה זמן פוקוס שמורה ומבעלות פרטית, וביד-2 לא נמצאו הרבה מציאות. לאחר קריאה של מספר שירשורים, בפורום הנוכחי, החלטתי לנסות ולתת צ'אנס לחברת הטרייד-אין המורשה של פורד-מאזדה http://www.toptrade.co.il/.

חשוב לציין כי חברה זו היא חברה עצמאית ולא חלק רישמי מיבואן פורד-מאזדה. אך עם זאת, החברה היא הטרייד-אין המורשה היחידי של פורד-מאזדה, וצריכה להתנהג בהתאם.

ממה שהבנתי במחקר הקצר שעשיתי בפורום, חברות הטרייד-אין המורשות לרוב יחזיקו ברכבים שמורים ומטופלים, וכאלה שאינם, יופנו למגרשים-פרטיים, או שלא יתקבלו כלל.

יתרונות נוספים בקניה מגורם שכזה הם:

1.אחריות שניתנת על הרכב, כל חברה ותנאיה, אני מטופ-טרייד קיבלתי 5 חודשים על גיר ומנוע.

2.שקיפות לגבי היסטורית הרכב, ספר טיפולים וספר-רכב.

3.ככל הידוע לי אין צורך לבצע בדיקת עיקולים ו/או משכונים, אך רצוי לוודא זאת שוב. כמו-גם העברת-הבעלות מתבצעת על-חשבונם ועל-ידייהם.

4.ניתן לבקש לבצע תיקונים שונים שישנם ברכב, גם קוסמטיים(במידה), אתה אמור לקבל רכב שמור.

5. יש כתובת לבעיות ומענות עתידיות.

6. ניקוי יסודי של הרכב, פנים וחוץ.

חסרונות :

1. עם כל הרושם החיובי זהו עדיין עסק, יש לפקוח עיניים ולא להתפשר על בדיקה לפני הקניה, ועל שאר הדברים שיש לבדוק ולשאול בקניית רכב.

2. האפשרות להגיע למעמד של קניית הרכב: ראשית, אין סטוקים רציניים של רכבים (אולי יתרון?!) ויש להיות עם היד על הדופק כל הזמן (לבדוק באתר מספר פעמים ביום). שנית,לרוב הרכב מפורסם מספר ימים לפני שהוא מגיע אל החברה, כך שנוצרת רשימת המתנה. רשימת ההמתנה, לפחות לפי נסיוני היחיד, אינה מאורגנת ומסודרת, ותזכה את הממתין בניסיון אחד ליצירת קשר, ולהערכתי אף תתפוגג באם יופיע פתאום במקום קונה רציני חדש. לכן, כדאי להיות פעילים, להבהיר שאתם רציניים לגבי הרכב ולהשתדל להיות הראשונים לראותו.

3. אין גמישות רבה במחירים, זהו אומנם חיסרון על-אף שלרוב הרכב יצדיק זאת.

שיהיה בהצלחה, למרות שרצוי להגיע לתקציב של אזור ה - 40,000.

פורסם
גם אני חיפשתי הרבה זמן פוקוס שמורה ומבעלות פרטית, וביד-2 לא נמצאו הרבה מציאות. לאחר קריאה של מספר שירשורים, בפורום הנוכחי, החלטתי לנסות ולתת צ'אנס לחברת הטרייד-אין המורשה של פורד-מאזדה http://www.toptrade.co.il/.

אני רואה שיש להם רכבים גם של חברות אחרות. באופן כללי אפשר לסמוך עליהם או רק לגבי הפורד ומאזדה?

פורסם

eggsterino כתב:

אני רואה שיש להם רכבים גם של חברות אחרות. באופן כללי אפשר לסמוך עליהם או רק לגבי הפורד ומאזדה?

אין לי תשובה חד-משמעית עבורך, שכן אני מסתמך על חווית הקניה האישית שלי בלבד, וזה כאמור היה רכב מסוג פורד. אך עם זאת, לפי דעתי בקנית רכב של חברות אחרות עדיין תהנה ממספר יתרונות שצוינו כמו - אחריות, שקיפות, עיניין העיקולים/שיעבודים, ניקוי פנימי וחיצוני, וכתובת שניתן לחזור אליה. אך ההגיון אומר כי, בטרייד אין של פורד-מאזדה, קניית רכב מסוג פורד-מאזדה יהיה נכון יותר, מאשר קניית רכב מסוג אחר (פנה אל הטרייד-אינים של החברות האחרות).

זאת בשל מספר סיבות:

הסיבה העקרית ממנה יגזרו הסיבות הנוספות היא פשוט שטרייד-אין זה עובד בשיתוף עם חברת פורד-מאזדה ומוסכיה. מכאן:

1. האחריות המוצעת, במידה ותתממש, תעשה במוסך מורשה פורד-מאזדה.

2. שקיפות, ספר טיפולים וספר רכב - שוב, שיתוף הפעולה עם מוסכי פורד-מאזדה יבטיח את כל הנ"ל לגבי רכבים אלה. כך למשל, במקרה שלי, הרכב היה בסניף חולון הצמוד למוסך מורשה "פורד (מאזדה) אקספרס" (הסניף הראשי נמצא ברעננה, סניף נוסף בחולון. חשוב לציין כי סניף חולון איננו סניף עצמאי, אלא, משמש שלוחה של סניף רעננה). אכן קיבלתי את ספר הטיפולים ואת היסטורית הטיפולים, אשר נעשו כולם בזמן, אך לא צויין באופן פרטני לגבי החלפת רצועת התזמון (לאחר 5 שנים או 120,000 ק"מ). במקרה שלי, קפיצה למוסך הצמוד אפשרה לי להוציא פרוט מודפס לגבי החלפת רצועת התזמון בזמן. בקיצור, ישנה האפשרות לקבל תשובות רבות יותר.

3. תיקונים שונים שתבקש לבצע לפני רכישת הרכב, יבוצעו גם הם במוסכי פורד-מאזדה. כך שהיתרון ברור הן במחינת הכרת הרכב, והן מבחינת מחיר החלפים המוזל עבור דגמים אלו, ובהתאם נכונות הטרייד-אין לבוא לקראתך בתיקונים השונים.

לסיכום, אולי כדאי לפנות אליהם עם השאלה הזו, ולהבין כיצד מתנהלים הדברים לגבי רכבים שאינם פורד-מאזדה. אך עם זאת, לא הייתי שולל מייד רכב במצב טוב של חברה אחרת, שכן במידה והיית קונה רכב מאדם פרטי-רגיל, ספק אם היית מקבל אחריות, שקיפות מלא, וכו'.

בהצלחה, עדכן התקדמות :wink:.

• תוכן חדש...