Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נתפס ב-180 קמ"ש , ועוד שיכור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מבין את חוסר האחריות הזה.

אני זוכר כשפעם השתכרתי כהוגן (אני גרוע בשתיית אלכוהול) ואז יצא לי לנהוג 10 מטר במהירות של 10-15 קמ"ש, הבנתי שאני ממש ממש לא מסוגל ונתתי את הרכב לחבר. אני לא מבין איך ב-180 קמ"ש הבחור עוד הצליח לנהוג.

מטורף ! לגמרי מטורף. מילא תנהג במהירות הזו כשאתה לא שיכור, אבל למה גם לשתות ? אדיוט.

http://news.il.msn.com/article.aspx?cp-documentid=149304204

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

לא פחות מטריד שהוא נהג במהירות הזו ואני מצטט: "הכביש בו נתפס הינו דו סיטרי וחד נתיבי, ללא הפרדה בין המסלולים."

התוצאה יכלה להיות קשה מאוד בתאונה חזיתית, אני מקווה שימצו איתו את הדין.

פורסם

אני אומר - לכלא (ולא ליום יומיים או חודש. הרבה יותר). העניין (לדעתי) זהה לניסיון רצח בכוונה תחילה. הוא ידע שהוא שיכור, ועלה על ההגה. בעניין ה-180 אולי הוא כבר לא שם לב לכך מרוב שהיה שיכור, אבל גם הקטע הזה מאוד חמור. כלא בלבד! :evil:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
שימו לב-מציינים שהוא כבר נתפס נוהג בשכרות 3 פעמים!

איך יש לבן אדם כזה עדיין רישיון !?

לפסול אותו, להחרים לו את המכונית, ו 5 ~ 7 שנים בכלא מינימום.

אנשים כאלה ... איזה חוסר אחריות. רוצים למות שימותו. אבל למה להרוג עוד אנשים בדרך ?! :evil::evil::evil:

STi = Subaru Tecnica International

i know now !!! T_T

פורסם

אני עדיין בדעה שהחרמת הרכב היא עונש לא חוקתי.

שלילה ארוכה הוא היה צריך לקבל כבר בפעם הראשונה.

בפעם השניה היה צריך לקבל עבודות שירות.

מי שנתפס נוהג בשכרות בפעם השלישית כבר צריך לראות את הכלא מבפנים לדעתי.

7 חודשים מאסר בפועל+שלילה לכמה שנים טובות+מאסר על תנאי ארוך למקרה שינהג בשלילה או שוב בשכרות.

ה-180 פה לא רלוונטי. נהג שיכור יכול להרוג גם ב-70 קמ"ש.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

1+

wil מסכים עם כל מילה.

לדעתי רוב הבעיות שקשורות לכבישים (ולדעתי באלימות ברחובות) קשורה בכך שהמשטרה משקיעה משאבים לתפוס את הבן אדם 3 פעמים ובמציאות נורמלית אחרי הפעם השניה הוא לא היה נוהג יותר. הכוונה בעצם לכך שאחרי האכיפה מערכת המשפט פשוט עדינה מדיי.

פורסם

כשאומרים שיכור מתכוונים שרמת האלכוהול הייתה חריגה,אפילו אם בקצת עדיין ירשמו שהיה שיכור.

יש אנשים שרמת האלכוהול בגופם תהיה פי 2 מהמותר ועדיין ינהגו יותר טוב מחצי הנהגים בארץ.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

צודק, צריך לעשות לכל נהג טסט בגילופין, אם הוא עובר ינתן לו רשיון מיוחד המאפשר נהיגה בשכרות, לפי רמת המקצועיות שלו.

:beerchug:

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...