Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם וערב טוב! אני מחפש מתנה לחבר טוב,הוא (וגם אני) חובב בירה מושבע,יש לו כול מיני ערכות להכנת בירה ואיזה כית פשוט.

מצאתי דבר נורא מעניין:http://www.gadgetshop.co.il/items/%D7%9E%D7%91%D7%A9%D7%9C%D7%AA-%D7%91%D7%99%D7%A8%D7%94-%D7%91%D7%99%D7%AA%D7%99%D7%AA.php?c=710

 

והשאלה היא האם זה לא בלוף? האם הנוזל שבסופו של דבר יצא מה"מכונה" הוא בירה אמיתית(אני לא מצפה ממנה להיות כמו בירה בגרמניה אבל לפחות שתהיה טעימה לא פחות מרוב הבירות שניתן להשיג בסופר).

 

האם יש למישהו נסיון עם המכשיר הזה?

אמשח לכול המלצות ודעות:).

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

 

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

אם כבר לקנות מתנה מהסוג הזה, אני חושב שעדיף לעשות את זה במקום שמתמחה בכך. קח דוגמה - וזה אפילו יוצא זול יותר ממה שאתה מצאת.

וכשהבירה תהיה מוכנה, נא לא לשכוח להזמין אותי לערב טעימות :-)

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

 

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

 

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
אם כבר לקנות מתנה מהסוג הזה, אני חושב שעדיף לעשות את זה במקום שמתמחה בכך. קח דוגמה - וזה אפילו יוצא זול יותר ממה שאתה מצאת.

וכשהבירה תהיה מוכנה, נא לא לשכוח להזמין אותי לערב טעימות :-)

 

אוקי תודה רבה לך על ההצעה אלעד אני אבדוק את זה לעומק:D האם הבירה במכשיר ששלחת לי תצא איכותית יותר בסופו של דבר?

וממה שהבנתי באתר בנוסף לכול הציוד צריך גם לרכוש לתת שמרים וכד',זה יהיה טיפה יותר יקר אבל המוצר הסופי יהיה טוב יותר ללא ספק זה יהיה השקעה חכמה.

תודה רבה לך:D

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

 

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

אין לי מושג אם זה יצא טוב יותר או פחות. העניין הוא ש-BEER-D זו חברה מוכרת יחסית בתחום, ואני כן הייתי מוכן להסתכן במוצר שבתחשיב הכללי (עם חומרי הגלם) יצא יותר יקר מאשר להמר על מוצר שכנראה גם עושה את העבודה, אבל מצד שני אם הוא כזה טוב, למה החברות שמתעסקות בתחום לא משווקות אותו?

שוב: אם היה לי ניסיון עם אחד משני המוצרים, יכול מאוד להיות שהייתי משנה את דעתי. הבעיה היא שאני לא מכיר אף אחד מהם, ולכן אני נאלץ להסתמך על שיקולים נסיבתיים. חוץ מזה, ההפרש בין המוצר שלך לבין המוצר של BEER-D (הכולל את חומרי הגלם) עומד על משהו כמו 100 שקל. לדעתי זה שווה את זה.

 

אה, ולמקרה ששכחת: בירה היא אמצעי השוחד המועדף עלי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

 

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

חוץ מהמתנה אני מליץ לך לקחת את חבר שלך לעין עוד למבשלה הביתית של דני.

בירות מעולם אחר, הוא אפילו זכה בתחרות מבשלות בירות ביתיות השנה.

 

אלעד אתה גם חייב ללכת לשם, רק לא צריך להתרגש מדני הוא קצת סרוט {אחרי הכל הוא היה הסאונדמן של הרולינג סטונס}

אבל בירות מדהימות מכל הסוגים וכל הטעמים.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

×
×
  • תוכן חדש...