Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בפעם הראשוונה בחיי, אני מתכוון לקנות טלפון סלולארי בחנות פרטית ולא דרך אחת הרשתות.

נכנסתי לאתר GSMPRO.CO.IL ויש להם את הטלפון הסלולארי שאני מעוניין לקנות.

כל מה שידוע לי זה שהם נמצאים בבורסה, ברמת גן. האם מישהו שמע עליהם ויכול להמליץ עליהם?

בנוסף, אשמח לשמוע המלצות על חנויות למכירת מכשירים סלולאריים במרכז/השרון.

תודה רבה מראש.

פורסם

אני קניתי ב www.eline.co.il.

הם היו הכי זולים והשרות היה טוב.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם
שלום לכולם,

בפעם הראשוונה בחיי, אני מתכוון לקנות טלפון סלולארי בחנות פרטית ולא דרך אחת הרשתות.

נכנסתי לאתר GSMPRO.CO.IL ויש להם את הטלפון הסלולארי שאני מעוניין לקנות.

כל מה שידוע לי זה שהם נמצאים בבורסה, ברמת גן. האם מישהו שמע עליהם ויכול להמליץ עליהם?

בנוסף, אשמח לשמוע המלצות על חנויות למכירת מכשירים סלולאריים במרכז/השרון.

תודה רבה מראש.

היתי בסניף שלהם בבני ברק, דבר ראשון הבחור אמר לי שהתשלום הוא במזומן בלבד, דבר שני המכשיר לא הגיע עם קופסה אלא ככה ביד עם מטען וזהו. עשה רושם שמדובר במכשיר לא חדש או גנוב או השד יודע מה.

כמובן שיצאתי משם תוך דקה בלי לקנות כלום.

בסוף קניתי ב-ELINE, המחיר היה סבבה, תשלום בכרטיס אשראי בתשלומים, והמכשיר הגיע בקופסה מקורית עם מטען ונדמה לי גם חוברת הוראות באנגלית.

רק חבל שהשירות שלאחר הקניה לא היה מזהיר.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לפני מספר שנים קניתי ב-GSMPRO ברמת גן טלפון SE W800 (לפני ששווק בארץ בחברות הסלולר).

התשלום באמת היה במזומן בלבד, לא הייתה קופסא, אבל הערכה הייתה מלאה לגמרי, וחדשה דנדשה. כולל אוזניות מקוריות, כבל למחשב מקורי ומתאם כרטיס זיכרון מקורי.

אני מאמין שהטלפונים שלהם פשוט מוברחים, בגלל זה זורקים את הקופסאות.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

מכיר את החנות ,

מכיר עשרות שקנו שם,

קנייה בטוחה

הסיבה היחידה לחוסר הקופסא היא שזה מוזיל את המוצר (נשמע מופרח אבל זאת עובדה ידועה)

תנסה גם ב super link

פורסם

אומגה פונס

נמצאים מתחת לעבודה שלי - השירות מצוין והחבר'ה מקצועיים מאוד.

רכשתי מהם טלפון לאמא שלי עם שנה אחריות שעובד מצוין, ובנוסף הם גם פעם סידרו לי איזו תקלה קטנה מבלי לחייב בכלל.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
איזה חווית קניה אתה מחפש? באמת זה מה שאיכפת לך? הקופסא?

לא אכפת לי הקופסה, אכפת לי שדתי מוכר מוצר מוברח. זה פשוט מגעיל אותי.

מעבר לזה, הם לא היו זולים יותר מ-ELINE, ככה שההוזלה היא לא הסיבה שהם מוכרים ללא קופסה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
אני מאמין שהטלפונים שלהם פשוט מוברחים, בגלל זה זורקים את הקופסאות.

הדבר הבסיסי שצריך לבקש ממוכר מכשיר זה לקבל חשבונית/קבלה שעליה מצויינים פרטי המכשיר לרבות מספר הברזל.

אם הוא מסרב, אז צריך לחשוש.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

לא משנה איפה רוכשים, מס' ברזל של המכשיר חייב להרשם בחשבונית/קבלה.

אחריות אינה תחליף למס' הברזל של המכשיר.

לא רק שצריך את מס' הברזל בכדי לתעד מהיכן נרכש, אלה שהוא חיוני בכדי למנוע בעיות בעת מימוש האחריות.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
אומגה פונס

נמצאים מתחת לעבודה שלי - השירות מצוין והחבר'ה מקצועיים מאוד.

רכשתי מהם טלפון לאמא שלי עם שנה אחריות שעובד מצוין, ובנוסף הם גם פעם סידרו לי איזו תקלה קטנה מבלי לחייב בכלל.

אלעד, תודה רבה על ההמלצה, אך לאחר בירור קצר, מסתבר שזו החנות הכי יקרה לרכישת המכשיר (כבר משתלם לקנות בבאג(!) עם אחריות של יורוקום).

היום קניתי את המכשיר - נקווה לטוב :)

ושוב, תודה לכולם.

• תוכן חדש...