Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל שלום לכולם ,שבת שלום :)

רציתי לשאול אם לטסטר יש מכסה מסויים שהוא יכול להעביר טסט ביום ,כלומר אם יש לו 30 טסטים באותו יום

האם מגבילים אותו ל20 עוברים ? (דוגמא) .

יום רביעי היה לי טסט ,הטסטר נראה ממש חמוד עד שיצאנו לכביש.

הנהיגה שלי הייתה חלקה אך הוא כל הזמן ציפצף (לאוטו שעומד סתם ,לאוטו שנוסע מתחת למהירות המותרת , לאנשים שחוצים כביש ) במטרה לסיים את הטסט מהר כנראה / להלחיץ אותי.

כאשר התקרבתי לרמזור הייתי על משהו כמו 30 קמ"ש ,הילוך שני (הרמזור היה ירוק) ,ופתאום התחלף לכתום.

הגבתי ולחצתי על הבלם ,הטסטר ראה שבלמתי אך כנראה הוא רצה סיבה להכשיל ,הוא ליטף את הבלם.

אפילו לא הרגשתי שהוא תורם לעצירה ,הרגשתי שרק הכוח שהרגל שלי מפעילה על הבלם תורמת.

איתו או בלעדיו הייתי עוצר באותו מקום.

אני רוצה לדעת אם הוא לדוגמא לפני העביר כבר את המכסה היומית שלו (הטסט שלי היה יחסית מאוחר) והוא פשוט חיפש סיבה להכשיל ולהגיע מהר למקום של הרישוי ?

תודה רבה :) אשמח לתשובות.

פורסם

לא לטסטר אין מכסה יומית.

אמנם יש לו מכסה של טסטים להספיק ביום, אך היא אינה קשורה בשום דרך או צורה אם התלמיד יעבור או שלא.

הדרך היחידה לקבל רישיון היא לנהוג כנדרש בטסט.

בהצלחה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

את אומרת את זה מכיוון שאת משערת או יודעת בוודאות?

כי כשאמרו לי משהו על המכסה הזאת ,זה ממש הסתדר לי אם כל הדברים שהוא מיהר בטסט.

פורסם

מכירה טסטרים באופן אישי.

נכשלת בטסט כי לא נהגת טוב לדעתו של הטסטר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

גם אני חשבתי כמוך לפניי שקיבלתי את רשיוני.

כאשר עברתי , הבנתי שהכל שטויות. כי פשוט נהגתי כמו שצריך בטסט, והגיע לי לקבל את הרשיון.

בקיצור תנהג כמו סרגל לפי החוקים ולפי מה שלמדת ותקבל את הרשיון. אחריי שתקבל אותו , לא תצטרך להראות לאף אחד שאתה עוצר בשני או שאתה עוצר סנטימטר אחד לפניי קווי עצירה.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

אוקיי ,תודה רבה לכולם :-) .

מכירה טסטרים באופן אישי.

נכשלת בטסט כי לא נהגת טוב לדעתו של הטסטר.

ל'

אז זו הבעיה ,שנהגתי טוב אך רק בגלל העניין ברמזור.

וזה גם מה שהוא כתב בטופס.

פורסם

יש מ-ל-א סיפורים על הטסטרים, לפני שעוברים את הטסט.

אם אתה באמת בטוח שיש לו מכסה, תבקש מהמורה שיקבע לך ל6 בבוקר.

פורסם

אז זו הבעיה ,שנהגתי טוב אך רק בגלל העניין ברמזור.

וזה גם מה שהוא כתב בטופס.

כולם בלי יוצא מן הכלל אומרים שנהגו טוב כאשר הטסטר הכשיל אותם (אפשר לקרא שירשורים רבים מסוג זה שנפתחים על ידי תלמידים חדשים).

כנראה שלא נהגת מצויין כמו שאת החושב והטסטר החליט להכשיל אותך.

"ליטף"/לחץ על הברקס זו סיבה מספיק טובה להכשלה, בזמן אמיתי אף אחד לא יהיה על ידיך לתקן את הטעות.

במקום לחשוב על מה שהיה ועל כך שנהגת טוב, תחשוב איך אתה משתפר בפעם הבאה ולומד מהטעות שלך כדי לא לחזור עליה בעתיד.

ל'

פורסם

"מה שלא רואים מכאן לא רואים משם."

אני נתקל במקרים בהם תלמידים אומרים לי

* "זה כלום , מה הוא לא יכל להחליק את זה"

* "הוא רק נגע לי מעט בהגה"

* "הבוחן אמר לי להגביר מהירות"

לבוחן אין שום מכסה להעביר או להכשיל.

מי שיודע לנהוג יקבל רישיון , מיש לא יודע לנהוג לא יקבל רישיון.

הטסט הוא בסה"כ 20-30 דקות.

על הנבחן להוכיח לבוחן שמגיע לו הרישיון.

אם הנבחן לא יראה זאת לבוחן - לא יקבל רישיון!

ב 20-30 דקות קשה מאוד לבוחן לדעת אם הנבחן יודע את חוקי התנועה.

ולכן על כל טעות הנבחן יכשל.

ירון מאיר

פורסם

התרשמות הטסטר אמורה לקחת בחשבון אספקטים רבים:

- הצמדות לחוקי התנועה

- בטחון על הכביש

- יכולת זיהוי מצבים והחלטיות

- שליטה ברכב (תפעול)

- שיקול דעת

ואלה רק כמה דוגמאות.

לא מספיק להצמד לחוקי התנועה ואיפה שנראה לנו שאנחנו נוהגים מצויין, יתכן שהטסטר זיהה חוסר בשלות/חוסר בטחון/הססנות והכשיל אותך בגלל זה. הדברים ההלו הינם פונקצייה של זמן על הכביש (עוד מספר שיעורים - אצל כל אחד זה מספר שונה) או נהיגה בתנאים שונים - עירוני/בין-עירוני וכד'.

בהצלחה!

ליהי

פורסם
התרשמות הטסטר אמורה לקחת בחשבון אספקטים רבים:

- הצמדות לחוקי התנועה

- בטחון על הכביש

- יכולת זיהוי מצבים והחלטיות

- שליטה ברכב (תפעול)

- שיקול דעת

ואלה רק כמה דוגמאות.

לא מספיק להצמד לחוקי התנועה ואיפה שנראה לנו שאנחנו נוהגים מצויין, יתכן שהטסטר זיהה חוסר בשלות/חוסר בטחון/הססנות והכשיל אותך בגלל זה. הדברים ההלו הינם פונקצייה של זמן על הכביש (עוד מספר שיעורים - אצל כל אחד זה מספר שונה) או נהיגה בתנאים שונים - עירוני/בין-עירוני וכד'.

בהצלחה!

ליהי

כמובן שיש דברים שיותר בעלי חשיבות ויש דברים שפחות,אם תנהג מושלם מבחינת תפעול ובטעות תתפרץ לצומת אחד נכשלת,מצד שני אם תזרוק קלאצים ואפילו תעשה איזה כיבוי מנוע אחד ותיצמד לחוקי התנועה ותראה בטיחוו על הכביש אז תעבור.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אחלה ,אני מודה לכולכם על המידע :-) תרם לי מאוד.

לבחור שאמר מה שרואים מכאן לא רואים משם ,לא אמרתי שנהגתי טוב רק לפי דעתי.

אלא גם מבחינת הטסטר ,חוץ מהעניין עם הרמזור ,הנהיגה הייתה טובה.

זה גם מה שהוא כתב בדף.

יש לי עוד שאלה ,והיא מכוונת יותר למי שעבר טסט שני והלאה בזמן האחרון.

מהו הזמן המתנה בערך בין טסט לטסט ? אני יודע ששבועיים אסור מבחינה חוקית ,אבל יש מצב שזה יתארך ליותר מחודש ?!

פורסם
אחלה ,אני מודה לכולכם על המידע :-) תרם לי מאוד.

לבחור שאמר מה שרואים מכאן לא רואים משם ,לא אמרתי שנהגתי טוב רק לפי דעתי.

אלא גם מבחינת הטסטר ,חוץ מהעניין עם הרמזור ,הנהיגה הייתה טובה.

זה גם מה שהוא כתב בדף.

יש לי עוד שאלה ,והיא מכוונת יותר למי שעבר טסט שני והלאה בזמן האחרון.

מהו הזמן המתנה בערך בין טסט לטסט ? אני יודע ששבועיים אסור מבחינה חוקית ,אבל יש מצב שזה יתארך ליותר מחודש ?!

לפי החוק צריך לחכות שבועיים עד שהמורה מצליח לסדר טסט זה בדר"כ איזה חודש.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

דן,

אני לא מבין למה מי שנוהג כשורה צריך לשחד טסטר.

אם יש כאלה שלא יודעים לנהוג ובכל זאת הטסטר מעבירם - אני מקווה שהטסטר לוקח בחשבון שהנדרס הראשון של "עובר" כזה, עלול להיות בן משפחתו של הטסטר.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...