Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אצלי יצא הפרש של חודש ויום בין הטסט הראשון לבין הטסט השני והאחרון. זה מאוד תלוי במצבת התלמידים של המורה (כמה מהם לדעתו בשלים/זכאים לטסט ראשון/נוסף, מכסת הטסטים שהוא מקבל, קשריו עם מורים אחרים באותה עיר (יכולת להחליף איתם תאריכים לטסטים לפי הצרכים של התלמידים שלו) וכיו"ב. כדאי לך לדבר עם המורה ולסכם איתו בערך מתי יהיה הטסט הבא שלך ועד אז להרכיב רשימה של נושאים עליהם לדעת שניכם צריך לעבוד (ולא רק מה שהכשיל אותך בטסט). גם אם הטסט יקרה שבוע אחרי מה שקבעתם - זה בסדר, כל עוד מנצלים את הזמן כדי ללמוד לנהוג ולא איך לעבור את הטסט.

פורסם
למרות מה שכולם אומרים, יש טסטרים משוחדים, ואני אומר זאת מסיפורים רבים ששמעתי ממורה הנהיגה שלי.

דן ,בכל מקום יש אנשים משוחדים.

אין מורי נהיגה שעושים עסקאות להגיש תלמיד לפני ה28 שיעורים?

אין טסטרים שמעבירים אנשים בכלל בצע כסף?

אין פוליטיקאים משוחדים ?!

בכל מקום יש לך אנשים משוחדים ,אני חושב שלשחד טסטר זה דבר גרוע ,אוטו זה לא משחק.לא סתם לומדים נהיגה.

פורסם
דן ,בכל מקום יש אנשים משוחדים.

אין מורי נהיגה שעושים עסקאות להגיש תלמיד לפני ה28 שיעורים?

.

מורה נהיה יכול להגיש תלמיד לטסט לפני שביצע 28 שיעורי נהיגה.

אבל לא לפני שהתלמיד לקח 15 שיעורי נהיגה.

וכל זאת רק ע"פ אישור ממנהל משרד הישוי המחוזי.(תוך כדי נימוק)

ירון מאיר

פורסם

בכל מקום יש לך אנשים משוחדים ,אני חושב שלשחד טסטר זה דבר גרוע ,אוטו זה לא משחק.לא סתם לומדים נהיגה.

ופה הטעות שלך. בשיעורי נהיגה אתה לא ממש לומד לנהוג. כעקרון כן, אתה לומד על תפעול הרכב, תמרורים וכו', אבל הלמידה האמיתית היא כאשר אתה מקבל את הרשיון ומתחיל לנהוג עם המלווה , וגם אחריי המלווה.

לימוד שיעורי נהיגה הוא בשביל לעבור טסט. ומי שאומר אחרת אז הוא שקרן גרוע. זה ידוע .

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

אם אתה חושב ככה זאת זכותך .

אני יכול להוכיח לך שאתה טועה בגדול!!!

בא אלינו לאגד ונראה אותך עובר טסט ראשון בפחות מ80 שיעורים?

אם בכלל יגישו אותך לטסט לפני 80 שיעורים...

אז לפני שזורקים מילה לאויר צריך לחשוב טוב .

החיים והמוות ביד הלשון.

ירון מאיר

פורסם
מורה נהיה יכול להגיש תלמיד לטסט לפני שביצע 28 שיעורי נהיגה.

אבל לא לפני שהתלמיד לקח 15 שיעורי נהיגה.

וכל זאת רק ע"פ אישור ממנהל משרד הישוי המחוזי.(תוך כדי נימוק)

ירון מאיר

התכוונתי שהם מאשרים שהתלמיד עבר 28 שיעורים בזמן שהוא בכלל לא עבר אותם.

פורסם
טסט, שבועיים אחרי הטסט שעשית, חודש נראה לי יותר מידי זמן כדי לעשות טסט נוסף.
תלוי בבן אדם, יש כאלה שנוהגים הרבה יותר טוב אחרי תקופה ארוכה שבה לא נהגו.

בין טסט ה3 ל4 ואחרון עבר אצלי בערך חצי שנה, עשיתי 2 שעורים ועברתי כמו מלך.

למחבר הנושא: הטסט הראשון שלי הלך חלק מאוד, הבוחן לא העיר, לא נגה בהגה ודוושות ותכלס נהגתי לא רע, הבעיה היחידה שבפניה שמאלה נצמדתי לצד הימני של הכביש ולא השמאלי, תכלס לא הפרעתי לאף אחד והכביש היה ריק, אם הייתי בודק במראות ומאותת אז היה גם אפשר להבליג על זה. וזהו.

פורסם
אם אתה חושב ככה זאת זכותך .

אני יכול להוכיח לך שאתה טועה בגדול!!!

בא אלינו לאגד ונראה אותך עובר טסט ראשון בפחות מ80 שיעורים?

אם בכלל יגישו אותך לטסט לפני 80 שיעורים...

אז לפני שזורקים מילה לאויר צריך לחשוב טוב .

החיים והמוות ביד הלשון.

ירון מאיר

ככה בכל אופן המורה לנהיגה שלי אמר לי, ולמעשה ראיתי את זה גם והוא צדק. הוא לא הסתיר ממני שום דבר.

אם אתה טסטר אז אני מעריך שמן הסתם יש לך יותר נסיון, אבל אם אתה מדבר פה על טסט לרכבים כבדים פה כבר נדרשת הגדלת ראש ( לא שלא צריך בנסיעה ברכב פרטי ,כן )

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

• תוכן חדש...