Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה נראה לכם שאני יכול למכור את ה-307 שלי ?

שוב, 2000 סמ"ק אוטו 27,000 ק"מ שנת 2002 יד שניה

מחיר המחירון שלה ללא צבע מטאלי 99,300 ש"ח

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם אתה מכניס פנימה גם את המחיר הגבוהה יחסית שאתה משלם על הפאסאט יוצא הפרש יחסית גדול.

לדעתי לך על ההצעה של שי. פרסם בידיעות (כן, יש הבדל מול מעריב, גם במחיר :? ) תנסה למכור במחיר כמה שיותר גבוהה (כמה שיותר קרוב למחירון) אם תמכור ב 5-8K פחות יצא לך טוב. אפילו עם תמכור במחיר של אוטודיל המצב עדיף. לא הלך לך? תמיד תוכל לחזור לאופציה של אוטודיל ומה שהפסדת הוא את עלות הפרסום. לדעתי זו האופציה העדיפה.

תנסה גם להסביר לאנשים למה אתה מוכר, תגיד שיש ילד ותא המטען קטן לך. תגיד שאתה גמיש יחסית במחיר בגלל שאתה מודע לנושא היד וכו'.

אגב מה המחירון המלא שלך? כולל צבע מטאלי וכו' אבל גם כולל יד 2?

גיא.

פורסם

היי גיא,

אז ככה, המחירון של ה-307 אם נקח בחשבון שהרכב יד ראשונה הוא 99900

אבל מכיוון שהוא בעצם יד שניה אז צריך להוריד 2% ולפי החשבון מחירו כרגע 98000

אבל לוי יצחק גם מעלה מחיר עבור ק"מ נמוך, הרכב שלי נסע רק 27000 ק"מ

ולפי לוי יצחק צריך לעלות ב- 1%.

בקיצור סה"כ לפי המחירון 97000\98000 ש"ח.

פורסם
חבר'ה .......

מ כ ר ת י הבוקר !

תודה לכולם

יפה, מכרת עצמאית אני מניח? המחיר היה טוב יותר ממה שהיית מקבל מאוטודיל נכון? (אני בודק איך העצות שלנו :wink: )

החלטת על איזה רכב אתה הולך עכשיו?

גיא

פורסם
זהו, מכרתי את ה-307 ועכשיו צריך רכב

חשבתי אולי לכיוון סובארו B4 שנת 2001

מה דעתכם על האוטו ?

איך האחזקה שלו ?

ובכלל אשמל לקבל כל לינק/אינפורמציה לגבי הרכב הנ"ל

יש סיבה לשלם מחיר מחירון עבור הרכב הנ"ל ?

ל B4 אחיזת כביש מעולה, הרכב סה"כ טוב הנקודת תורפה שלו הוא הפנים שנראה יחסית מיושן. בכל השאר הוא איכותי למדי. אני (שוב) הייתי מעדיף מונדיאו.

גיא.

פורסם

אז ככה, מכרתי את ה-307 ב-2000 ש"ח מתחת למחירון

סה"כ קבלתי 97500 (ולא לשכוח שאני יד שניה )

ועם הסכום הנ"ל אני צריך ללכת לצוד רכב.

אז חשבתי לי על הסובארו B4

הבעיה שלי עם מונדיאו (שאתה מעדיף יותר ) היא נראית מאוד בומבסטית, נראה לי קצת גדול עלי, זה רכב יותר למנהלי חברות פחות לשכירים פשוטים כמונו, לא ?!

יש לכם אולי לינק מעניין לכתבות לגבי הסובארו ? איך היא מבחינת שנתון 2001 ?

יש לסובארו מחלות מיוחדות ?

אגב, שאלה, ניתן לחפש בפורום פה נושאים לפי מילות מפתח ?

פורסם

ראשית אני רואה שהרווחת הרבה מזה שמכרת לבד, אם היית מוכר לאוטודיל היית מפסיד סכום הרבה יותר גדול מ2000 שקל.

B4 - מונדיאו , האמת שאני לא רואה הבדל בין ה B4 למונדיאו, הם באותה קבוצה. אבל אם זה עניין של עיצוב או הרגשה.. זה כבר משהו אישי.

לגבי השאלה על החיפוש, לא הבנתי אותה.

גיא

פורסם

אני הייתי הולך לכיוון המונדיאו.

הפסאט (1.8T) ממש רוכנת בפניות וממש מרגישה כמו אוניה כזו. לא אהבתי.

המונדיאו איכותית ממש, מרווחת מאחור, מאובזרת מאוד (כריות אויר, מחשב דרך בקרת אקלים וכו'..), היא נכנסת לסיבובים טוב יותר מהפסאט, זה בטוח.

המנוע שלה שקט ביותר, והיא זזה ממש טוב. ובינתיים לא עושה בעיות לחבר שלי (מודל 2002). עם זאת, צריכת הדלק שלה לא כ"כ חסכונית, והגיר שלה לא עושה לה טוב.

לעומת זאת ל-B4 הנעה כפולה, זה הדבר היחיד שאני יודע עליה. כנראה שהיא תהיה אמינה כי בכל זאת היא ממשפחה יפאנית.

אני אומר שתלך בכיוון המונדיאו. היא ממש הרשימה אותי.

בהצלחה 8)

172

• תוכן חדש...