Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ מיכל דלק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש בעל מקצוע באזור המרכז (רצוי בין ראשל"צ לת"א) שמתעסק עם פירוק וניקוי יסודי של מיכל דלק. הקרבורטור שלי כל הזמן נסתם מג'יפה שהצטברה במיכל, לכן רק פירוק וניקוי יסודי יפתרו את הבעיה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

תאם וגש אל "שם-טוב יחזקאל" שברח' חומה ומגדל 28 ת"א, טל' 03-6883991.

צדק דוד ברזילי, הוא מכון רדיאטורים ואגזוזים שמתמחה גם במיכלי דלק וחגורות בטיחות.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

תודה רבה רפי, חיכיתי לתגובה שלך.

ברזילי, לאחר שעברתי מספר מכוני רדיאטורים שסירבו בנימוס להתעסק עם זה ("רכב ישן", "יש סיכוי שמיכל יתפורר לי בידיים" וכו') החלטתי לחפש פה בפורום מישהו שמכיר מקום שבטוח מתעסק עם זה ולא יתחיל לבכות לי כאילו רצחתי לו את הילדה.

פורסם

במקום להתעסק עם זה יותר מידיי ,יפתחו לך ויספרו לך סיפורים שיש חלודה ואז צריך לצפות את המיכל מבפנים,אחרת לא עשית כלום,והציפוי הזה לא שווה הרבה,למעשה הוא יותר הורס מאשר מועיל כי הוא מתקלף, בקיצור.

תברר כמה עולה להחליף מיכל חדש.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מדובר ברכב בן כמעט 30 שנה, לא מאמין שאמצא כזה מיכל לפירוק. ייבוא של כזה מיכל זה גם עסק לא זול.

• תוכן חדש...