Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ראיתי מודעה על רכב שאני מעוניין לקנות, הבעיה היא שהרכב נמצאה בסוכנות רכב בפתח תקווה.

הרכב הינו- טויטה הייס שנת 99.

רציתי לדעת למה אתם מזהירים מפני סוחרי רכב וסוכניות רכב למיניהן?

ואם אתם מכירים את הסוכנות המדוברת "סוכנות יונדאי" בפתח תקווה, רחוב הירקונים 13.

תודה רבה!

קובי

פורסם

עוד שאלה:

הסוכן אמר לי שהחליפו מנוע לרכב, ביקשתי שיביא שטר מכר והוא אמר שהשטר הופקד במשרד הרישוי ואם אני רוצה אני יכול לפנות למוסך טויוטה ולראות שאכן הוחלף מנוע.

להאמין לזה? או שהשטר מכר נשאר באוטו?

אני לא מבין בזה מבקש את עזרתכם.

קובי

פורסם

אתה לא זקוק לשטר מכר אם המנוע כבר אושר ברישיונות.

כשתגיע לבדוק את הרכב וודא שמספר המנוע כפי שמופיע ברישיון תואם את המספר על המנוע עצמו. זה מה שחשוב.

לגבי סוחרים - לא מפתיע שרכבים כאלו מגיעים בסופו של דבר למגרשים. בכל עסקת רכישה ממגרש חשוב לבדוק הכל הקפדה יתרה. צא מנקודת ההנחה שכל מה שמספרים לך הוא שקר מוחלט ומשם תראה איך מתקדמים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...