Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

volvo s40 מדוע המחירים זולים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה לי כל יפנית שיש לה שם טוב ואמין (לנסר\ קורולה\ סיויק וכו') תימכר במהרה. מניסיון אישי ממכירה של לנסר שנת 2000, פירסמתי אותה כאן וביד 2, ואחרי יומיים היא נמכרה במחיר מחירון לקונה הראשון הרציני (אחרי התעניינות של 15+ אנשים, כשאחד אפילו רצה לשלם מעל המחירון :shock:). אז זה לא רק יאריס VS וולו.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

המחסור ו'שוק- טוב' ליאריס, רק מסבירים את העובדה שיש הרבה אנשים שקונים יאריס ללא בדיקה מעמיקה-

ומעדיפים לשלם כסף רב על רכב קטן ממודל יחסית ישן .

הסיבה? אמונה חזקה ובלתי מתפשרת במושגים: 'אמינות' + 'סחירות'.

על אמינות - ניתן להתווכח (רק לא לשכוח שגם רכב אמין עדיין צריך לתחזק).

סחירות? תמיד יהיה מישהו שמאמין כמוך ומוכן לשלם הרבה כסף על מעט רכב.

-

פורסם
תאמינו.

יש לי חבר שפירסם יאריס, שבאותו היום נמכרה.

הטלפון היה סגור כמה ימים בגלל מבול הטלפונים, וגם שבועות אחרי זה הוא היה מקבל שיחות.

(ההודעה פורסמה בזמנו בעיתון המקומי, והוא הוריד אותה אחרי שבוע, אבל במשך השבוע הזה י-ם טלפונים).

אני חיפשתי יאריס לאמא של חבר אחר.

בלתי אפשרי.

יצאו מעט מכוניות לשוק, ומה שיצא היה ברובו במצב לא משהו (יד/ק"מ גבוהים/מכות שלדה וכו') כולן לא שרדו הרבה זמן בשוק ונחטפו.

בכל מקרה, למרות הסיפורים, בואו נעשה ניסוי, ניקח אחד יאריס ואחד S40 שיפורסמו ב-YAD2 באותו יום.

כאשר חשוב להקפיד שהנתונים של הוולבו עדיפים על אלו של היאריס.

ונראה איזה מודעה נעלמת קודם.

נו באמת, זו השוואה זו ? אתה לא יכול להשוות רכבים מקטגוריות שונות ואת הביקוש להם כקנה מידה. הרי וולוו S-80 ממודל 1999 נמכרת בשוק גם באיזור ה- 30,000 ש"ח + - אז האם זה אומר שהיא רכב באותה רמה של מאזדה לנטיס מאותה שנה שנמכרת לא הרבה מתחתיה ? אי אפשר להשוות דגמים עממיים שבאופן טבעי יש להם יותר ביקוש (בפרט היפניים) וממילא שומרים יותר על המחירון לדגמי יוקרה / פרימיום שם שוק המשומשות מכוון לנישה מסויימת והרבה יותר מצומצמת, מה שגורם לירידת ערך גבוהה הרבה יותר.

כיום - VOLVO S-80 T-5 מודל 2011

בעבר - VOLVO S-60 T-5 מודל 2003

בעבר - SEAT LEON 1800 אוטו' מודל 2002

פורסם

לא הבנתי מה אתה רוצה להגיד בזה?

מישהו שאל איך יכול להיות שיאריס עולה כמו וולבו S40.

אז הסברתי לו שלא רק שהיא עולה כמו וולבו היא גם תמכר יותר מהר למרות שהתמורה לאגרה גבוהה בוולבו.

• תוכן חדש...