Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ההורים שלי החליטו סוף סוף להחליף את הרכב.

יש לנו אותו כ10 שנים. הרכב הוא מיצובישי סופר לנסר 94 ידנית.

רציתי לדעת, כמה בערך היא שווה? מטופלת בזמן, יד 2, נראת כמו חדשה, מנוע במצב מעולה.

ועוד שאלה, אמא שלי התעניינה בחברה ניו קופל, מישהו מהעבודה אמר לה שיש תקופה מסויימת שבה רוב רכבי הליסינג מוחזרים ומוחלפים ברכבים חדשים ע"י הבעלים, וכל הרכבים שחזרו מועמדים למכירה.

האם זה נכון? אם כן, מתי בערך צריכה להיות התקופה הזאת?

אנחנו מחפשים רכב בסביבות ה60-65K, ואם יש צורך בחריגה אז בסדר [חריגה של עד 5 אלף בשביל משהו יותר טוב רק אם באמת שווה].

רציתי לדעת על איזה דגמים אתם ממליצים,

חשוב שיהיה:

קל לתחזוקה, שטיפולים יהיו במחיר סביר. [פוסל את הפאסאט].

צריכת דלק סבירה.

נוחות וביצועים.

אימא שלי דיי מעוניינת בקורולה 2007.

אז מה דעתכם?

תודה [=

נ.ב

עוד שיקול זה שאנחנו צריכים 3 ביטוחים, נהג חדש, נהג צעיר ונהג מובגר רגיל. [=

פורסם

לנסר 94? כמה אלפים.

קורולה 2007 היא עם גיר רובוטי ולא מומלצת. אתם בטח יכולים למצוא מאזדה 3 או חלופה אחרת משנתון דומה בסכום הזה, אבל הייתי ממליץ לחפש רכב מאדם פרטי ולא מחברה, אפילו אם זה עולה יותר (אלא רק אם אתם מוכנים להתאמץ בשביל למצוא מציאות).

ביטוח עושים אחד, מקיף, שכולל גם נהג חדש. העלות די גבוהה - עשוי להיות 5000-6000 בשנה לרכב כזה, ואולי מעט פחות.

אה, ושים לב לכותרת החדשה והיפייפיה שאירגנתי לך. להבא - אנא ארגן אחת בעצמך.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ביטוח כולל נהג חדש יכול להגיע גם לסכומים של 8 אלף. צריך לעשות סקר שוק לא קטן בשביל לקבל מחירים הגונים.(מדובר על 5-4 ומשהו אלף ).

פורסם

על איזה רכב הייתם ממליצים?

חיפשנו פרטיים וגם בלוחות וכאלה, המשימה קשה.

עכשיו אימא של חבר שלי קנתה מניו קופל פאסאט 2006. נשמעת כמו חברה מומלצת וטובה.

כמובן שלפני הקניה הרכב ילך למוסך [מוסך של אח של אבא] והוא גם עוזר לנו לחפש.

• תוכן חדש...