Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא הבנתי למה ישר איש עסקים חייב להיות נוכל :roll: .

גישה דיי דפוקה האמת . ואם אני ברוקר שמתפרנס בכבוד ? (אני לא סתם לצורך העניין).

ובקשר למצב זה דיי ידוע. מישהו אמר פה בוקסטר לבן אדם מבוסס , הלכת דיי רחוק גם להחזיק מאזדה 6 חדשה

צריך להיות מבוסס פה בארץ.

ממש לא כמו בוקסטר. וכן, הלכתי רחוק מכיוון שזה המקרה שהוצג פה.

גם מפני שבארה"ב למשל, אדם בעל 40-50 אלף דולר יכול להרשות לעצמו רכב ספורט חדש. עניין האחזקה וכו' פחות מדאיג אותם. פה, אדם בעל אפשרות לקנות פורשה בוקסטר משומשת צריך לשים איזה 15K(במקרה ההכי טוב וזה גם נראה לי הזוי) על בשביל ביטוח וזה עוד לפני שהוא נגע באוטו בכלל. אנשים שבארץ יכולים להרשות לעצמם רכבים חדשים כגון המאזדה 3 וכו' או רכב משומש ולהחזיק אותם, היו יכולים בארה"ב, להרשות לעצמם לרכוש פורשה בוקסטר וגם להחזיק אותה.

Guest ספורטמוטורי
פורסם

קרוב משפחה שלי מסאן-חוזה בארה"ב ,היום מחזיק בקורבט 2002 והוא בסה"כ עובד בתמיכה טכנית בחברת אינטרנט.

בארץ אתה לא תחזיק קורבט בקלות אם אין לך משכורת של 10000 ניטו מינימום,כי הדלק + הביטוח +הטסט בלבד יעלו לך לא פחות מ4500 שקל בחודש,ואפילו יותר,כל זה בלי טיפולים אחזקה וכו.... , בקיצור אם אתה עוד מחזיק בדירה תשכח מזה

פורסם
לא הבנתי למה ישר איש עסקים חייב להיות נוכל :roll: .

גישה דיי דפוקה האמת .

כי הגישה באמת דפוקה. אנשים מעדיפים לחשוב איך זה שלאחרים יש כסף במקום לחשוב למה להם אין ואיך חיכול להיות להם.

זאת הסיבה שכל איש עסקים הוא נוכל, כל עורך דין הוא גנב וכל פוליטיקאי שקרן ובאופן כללי, כל מי שיש לו כסף כנראה עושה משהו לא תקין. צרות עין וגועל נפש.

לגופו של עניין, אפשר להנות מרכב בארץ גם בסכומים שהם ממש לא בשמיים. יש מספיק רכבים בעלי אחזקה סבירה שהם מאד מהנים (רוב הקטנות הספורטיביות). הכל שאלה של רצון ואיפה עוברות הפשרות שלך.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אני לא איש הייטק בחברה מכובדת,עורך דין גנב,איש עסקים נוכל,או פוליטיקאי שקרן ואני נהנה מאוד עם מה שיש לי,לא פחות מאחרים בעלי רכבי שרד או מותגים מפוצצים אחרים.

לי טוב כאן,לדעתי אדם אינו חייב להשאר במקום שלא טוב לו בו.

לא ברורה לי כוונתך, טוב לך כאן? מה בדיוק טוב כאן (בתחום המוטורי כמובן), מס הבלו המטורף על הדלק? אולי תשלום של 25,000$ על פוקוס, או מאזדה 3?

סלח לי על חדירה לפרטיותך, אתה לא חייב לענות, אבל האם אתה משלם משכנתה? אני אגיד לך למה אני שואל, כי לי ולאשתי יש יחדיו משכורת סבירה מאד (לא עשירים), ובכל זאת המקסימום שאני יכול להרשות לעצמי זה איזה מאזדה 2006 , ואולי אולי פעם

עם הרבה מזל והלוואות אני אקנה רכב חדש מהחברה ב120,000 אש"ח ואחנק בהחזר שלו (רכב של 11-12 אלף $ בארה"ב וגם זה ברמת גימור גבוהה הרבה יותר). לא יודע על מה אתה נוהג, אבל בכל מקרה באותו מחיר היית יכול להנות מרכב חדיש ומפנק הרבה יותר במדינה מתוקנת.

כמובן שזה לפני שהביטוח יקרע אותי מצד אחד, ויבואן הרכב מהצד השני אם אני ארצה לטפל במרכזי.

אבל רגע, אולי כוונתך לתשתית הכבישים המפוארת שיש פה במדינה? לתחזוקה הגבוהה? אולי לספורט המוטורי הממוסד שיש פה

בכל שבת , מסלול מסודר ומודרני ברמה גבוהה עם כל אבזרי הבטיחות הנדרשים, כזה שיש כמה ממנו בכל מדינה גדולה באירופה, כזה שיוריד לחץ מאנשים להשתולל על הכבישים הציבוריים?

אולי אתה מרוצה מרפורמת ה"מס הירוק"? תוכל לקנות בכמה אלפי שקלים סוזוקי אלטו או פיאט פנדה כי הן "נקיות"...

אבל אם תרצה טנדרון קטן או משפחתית סבירה כי יש לך משפחה עם שלושה ילדים, חביבי... אתה כבר תשלם הרבה יותר מאשר מחירן היום. אה, ואל תשאל מדוע הרפורמה לא משפיעה על הסקודות, האודי, הוולוו, והפאסאטים של חברי הכנסת והשרים...

זה דגמים מיוחדים שלא מזהמים...אבל יש אותם רק לממשלה אז אי אפשר לקנות אותם.

בקיצור חבר, בנושא המוטורי, תאמין לי שאין לך בכלל מה להיות מרוצה.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם
כי הגישה באמת דפוקה. אנשים מעדיפים לחשוב איך זה שלאחרים יש כסף במקום לחשוב למה להם אין ואיך חיכול להיות להם.

זאת הסיבה שכל איש עסקים הוא נוכל, כל עורך דין הוא גנב וכל פוליטיקאי שקרן ובאופן כללי, כל מי שיש לו כסף כנראה עושה משהו לא תקין. צרות עין וגועל נפש.

לגופו של עניין, אפשר להנות מרכב בארץ גם בסכומים שהם ממש לא בשמיים. יש מספיק רכבים בעלי אחזקה סבירה שהם מאד מהנים (רוב הקטנות הספורטיביות). הכל שאלה של רצון ואיפה עוברות הפשרות שלך.

תגובה פנטסטית ! קצרה לעניין ופוגעת בול,אני מסכים עם כל מילה.

כשהרוב יחשוב כמוך תיהיה כאן ארץ הרבה יותר נעימה.

!

פורסם
לא ברורה לי כוונתך, טוב לך כאן? מה בדיוק טוב כאן (בתחום המוטורי כמובן), מס הבלו המטורף על הדלק? אולי תשלום של 25,000$ על פוקוס, או מאזדה 3?

סלח לי על חדירה לפרטיותך, אתה לא חייב לענות, אבל האם אתה משלם משכנתה? אני אגיד לך למה אני שואל, כי לי ולאשתי יש יחדיו משכורת סבירה מאד (לא עשירים), ובכל זאת המקסימום שאני יכול להרשות לעצמי זה איזה מאזדה 2006 , ואולי אולי פעם

עם הרבה מזל והלוואות אני אקנה רכב חדש מהחברה ב120,000 אש"ח ואחנק בהחזר שלו (רכב של 11-12 אלף $ בארה"ב וגם זה ברמת גימור גבוהה הרבה יותר). לא יודע על מה אתה נוהג, אבל בכל מקרה באותו מחיר היית יכול להנות מרכב חדיש ומפנק הרבה יותר במדינה מתוקנת.

כמובן שזה לפני שהביטוח יקרע אותי מצד אחד, ויבואן הרכב מהצד השני אם אני ארצה לטפל במרכזי.

אבל רגע, אולי כוונתך לתשתית הכבישים המפוארת שיש פה במדינה? לתחזוקה הגבוהה? אולי לספורט המוטורי הממוסד שיש פה

בכל שבת , מסלול מסודר ומודרני ברמה גבוהה עם כל אבזרי הבטיחות הנדרשים, כזה שיש כמה ממנו בכל מדינה גדולה באירופה, כזה שיוריד לחץ מאנשים להשתולל על הכבישים הציבוריים?

אולי אתה מרוצה מרפורמת ה"מס הירוק"? תוכל לקנות בכמה אלפי שקלים סוזוקי אלטו או פיאט פנדה כי הן "נקיות"...

אבל אם תרצה טנדרון קטן או משפחתית סבירה כי יש לך משפחה עם שלושה ילדים, חביבי... אתה כבר תשלם הרבה יותר מאשר מחירן היום. אה, ואל תשאל מדוע הרפורמה לא משפיעה על הסקודות, האודי, הוולוו, והפאסאטים של חברי הכנסת והשרים...

זה דגמים מיוחדים שלא מזהמים...אבל יש אותם רק לממשלה אז אי אפשר לקנות אותם.

בקיצור חבר, בנושא המוטורי, תאמין לי שאין לך בכלל מה להיות מרוצה.

לא רק שטוב לי כאן (בארץ השלמה כולה ולא רק במרכז) אלא לכל מקום אליו אני מגיע אני נהנה מהדברים היפים הטובים המהנים אותם בדרך כלל התקשורת נוהגת להדחיק ולהצניע ומעדיפה סקופים כמו אם מרעיבה או כל חולי רע אחר בתחום הפשע או הפלילים,אני מקשיב ומחפש רק הודעות וסקופים טובים בניגוד לתקשורת שנהנת להאביס את הציבור בסקופים שטותיים למטרת רייטינג.

אז כן..מעולה כאן,מי שמתאמץ מגיע..רוכש..נהנה וסבבה לו !

יש כאן ארץ נפלאה,יפה,מרתקת,עם טבע נוף והסטוריה מדהימה ואת כל זה אפשר לתור ולסייר עם מכונית הכי טרנטה שקיימת ואולי המינוס היחידי יהיה שהרכב הזול יותר (אולי המאוד זול..2000 שח בערך..) יגיע 5 דקות אחרי הרכב המודרני והיקר מאוד,גם כך בפקקים יעמדו שניהם ביחד פחות או יותר.

לסיכום,לא כתוב בשום מקום שחייבים רכב יקר יוקרתי ומהיר,ניתן להסתדר עם משהו צנוע,הכל בא מהראש,אם יש לך ראש טוב תוכל למצות חיים יפים וטובים גם עם עזרים זולים ויפים.

טוב לי בארץ עם מה שיש לי ואין לי טענות לאיש.

חיים טובים ושקטים לכל שוכני הפורום ! (ולא לפזול אל השכן)

פורסם
קרוב משפחה שלי מסאן-חוזה בארה"ב ,היום מחזיק בקורבט 2002 והוא בסה"כ עובד בתמיכה טכנית בחברת אינטרנט.

בארץ אתה לא תחזיק קורבט בקלות אם אין לך משכורת של 10000 ניטו מינימום,כי הדלק + הביטוח +הטסט בלבד יעלו לך לא פחות מ4500 שקל בחודש,ואפילו יותר,כל זה בלי טיפולים אחזקה וכו.... , בקיצור אם אתה עוד מחזיק בדירה תשכח מזה

לי יש קרוב משפחה קרוב קרוב שאוחז בפורד טאורוס גיר רגיל עם מנוע SHO אם איני טועה מודל 90 או מוקדם יותר ובכל פעם שאני קופץ אליו למנוחה השנתית שלי אנחנו מבלים בכל קצות הארץ היפה שלהם עם האוטו הישן הזה ללא כל תקתול ובעיות.

יש לו אמצעים לתחזק קורבט בקלות אבל הוא יודע ונהנה להמשיך עם השור שעומד אצלו בחנייה.(מנוע של ימהה 8 צילינדר).

פורסם
הבעיה היא שאנשים לא מוכנים אפילו לקחת חצי יום חופש, כדי צאת לרחובות ולהראות שאכפת לנו.

עם כזאת אדישות, מגיע לנו שידרכו עלינו.

ובעצם למה לא יוצאים לרחובות ? כי פשוט אין צורך.כפי הנראה לרוב טוב מאוד כאן,הרכב אינו בראש דאגותיהם אלא בשורה תחתונה אי שם בסדר העדיפות.

אל דאגה,אם באמת יהיה מצב קשה יצאו ויביעו תרעומת,כרגע הכל זורם ברוך השם יום יום דקה דקה עם מנועים ענק וג'יפים אימתניים ועוד רכבים ענקיים אחרים המצב סבבה ואיש טרם איחסן את רכבו עד ירד מחיר הדלק,זה המצב כולם משלמים יקר יותר והחיים נמשכים וסך הכל לא רע בכלל,נכון שקשה אבל קשה בכל מקום בעולם.

סעו ותהנו עם מה שיש לכם,תנהגו בזהירות.

• תוכן חדש...