Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי!

ברשותי יונדאי גטס 2006 עם כ-102 אלף ק"מ.

אני מעוניין לקנות רכב חדש, אבל אני מתלבט איזה דגם.

רציתי להתייעץ איתכם בנוגע להחלטה...

 

חשבתי על יונדאי i20 (הציעו לי תנאי טרייד-אין אטרקטיבים) או מאזדה 2 אבל זה לא חייב להיות אחד מהדגמים האלה.

מה שכן, חשבתי דווקא על יפנית או קוריאנית.

 

הגטס הנוכחי שברשותי (שימו לב זה דגם 2006 אבל לפני העיצוב החדש) בזבזני מ-א-ו-ד בדלק.

גם אם עוברים את הכביש על ניוטרל יורד רבע מיכל.

 

מה דעתכם - איזה דגם עדיף? ה-i20? מאזדה 2? אולי בכלל ה-i30?

פורסם

כאמור, פרט בפנינו את הדרישות שלך מהרכב, למעט צריכת הדלק (כמה אתה נוסע בשנה?). כך נדע אם להמליץ על פיאסטה, מאזדה 2, סוזוקי סוויפט או משהו אחר.

 

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מה אני רוצה מהרכב?

אמינות - מינימום תקלות וכמובן צריכת דלק אופטימלית.

 

בשנה אני נוסע סדר גודל של 25000 קילומטר, בשבוע סדר גודל של במינימום של המינימום 200 ק"מ

פורסם

במבחן משווה שערך אוטו בין I20 לסוויפט לפיאסטה, הפיאסטה יצאה כמנצחת, וכנראה התכוונו אליה כמובילת הקטגוריה הבאה. שווה בדיקה, אם לא חשובה לך זריזות של ממש, היא תתן ביצועים ממוצעים עם איכות טובה, אמינות (אי אפשר לדעת אבל המוניטין של פורד הוא טוב מאוד), יופי חיצוני ופנימי ובעיקר נכתב עליה שהיא משתווה למכונית מקטגוריה מעליה.. תעשה נסיעת מבחן ותראה אם מתאים לך. אופציה אחרת היא הסוזוקי SX4 האצ'בק עם אבזור עשיר במיוחד, מרווח גחון שמאפשר לטפס מדרכות:-D ובכללי מכונית שעושה את העבודה כמו שצריך.

:turn-l: יש לי סחרחורת.
פורסם

יש לי ניסיון מזעזע עם פורד ובנוסף פיאסטה עושה לי אסוציאציות של מכונית מתפרקת (מה לעשות.. סולחים אבל לא שוכחים לפורד :))

 

מבחינה מכאנית, הגטס הנוכחית שיש לי פשוט מעולה.. עקב אכילס של האוטו הזה הוא תצרוכת הדלק.

ביונדאי יש מבצע טרייד אין והלוואה ללא ריבית.

מישהו שמע על הצעה פיקנטית מהיבואן של מאזדה / פורד (אני חושב שזה אותו יבואן..).

עד כמה שאני זוכר לפני שקניתי את הגטס, היבואן של מאזדה קמצן ולא נותן שום הנחה או תוספת.

פורסם

היתי מנסה את האיביזה החדשה עם תיבת הDSG ביצועים וחיסכון מובטח.

מיצובישי לנסר 09 שחורה 143 כ"ס

פיאט בראבו 98 1.6

פורסם
יש לי ניסיון מזעזע עם פורד ובנוסף פיאסטה עושה לי אסוציאציות של מכונית מתפרקת (מה לעשות.. סולחים אבל לא שוכחים לפורד :))

 

כן, רק שפיאסטה החדשה היא לא הפיאסטה או הפוקוס שהייתה לך. לא מתפרקת ולא בטיח ויש אחריות ל-3 שנים. ובמובנים רבים היא עדיפה על פני מרבית המתחרות. היא בטח פי כמה טובה מהגטס שאתה מכיר.

 

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

×
×
  • תוכן חדש...