Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להורים שבניכם

יש לכם המלצה על כסא בטיחות שמתאים לנסיעה כנגד כיוון הנסיעה (כמו שממולץ בכל מקום) ?

היחיד שראיתי שמאפשר את זה עד 15.5 קילו זה הEvenflo triumph advanced

אבל אני לא מצליח למצוא תוצאות מבחני ריסוק שלו בשום מקום

וגם לוקחים עליו הרבה יותר מדי כסף (עולה 130 דולר בארה"ב )- 1300-1400

למישהו יש המלצה אחרת?

:wink:
פורסם

יש בשילב בימים אלה 50% הנחה על כל הכסאות של מקסי קוזי שנחשבים למומלצים ע"י ארגון "בטרם" כולל כל התקנים .

שווה לך לקפוץ לסניף גדול (שיהיה בו מבחר) באזור מגוריך ולבדוק.

הבן שלי החליף כבר שני כסאות (הוא גדל מהר בע"ה) מקסי קוזי (רק את השני תפסתי במבצע כמו שמתקיים כעת) ומשניהם הייתי מאד מרוצה , למרות שטפו,טפו לא עמדו במבחן, הם נראים מאד מאסיביים,מרופדים ונוחים מאד (אני לא ישבתי, אבל הוא היה נרדם שם תוך 5 שניות,לפני שהתחיל להתעניין במכוניות:-P) ובעלי כל הקשירות והאבטחות האפשריות.

הם אכן בתחום החירים של כסאות ה"עלית" שהזכרת, וזו הזדמנות לדכשם במחיר של כיסא סיני מאוטו דיפו.

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

אחרי הרבה בדיקות בחרנו בCosco Alpha Omega. מאפשר קשירה עם ונגד כיוון הנסיעה ויש לו חיבור איזופיקס גמיש.

היתרונות הם קודם כל (מעבר לבטיחות) נוחות לילד, נוחות גישה וקשירה להורים ויכולת כוונון מאוד נוחה.

אצלי הוא היה מורכב בהתחלה נגד כוון הנסיעה ואת חיבור האיזופיקס העליון ניתן לחבר רק שיש חגורה תלויה מעל ראש הילד (לא מפריע)

הבעיה היא שהוא גדול ומפריע לכסא הקדמי בקשירה נגד כוון הנסיעה אם הרכב לא מספיק גדול.

ברכב משפחתי סטנדרטי הוא לא נכנס. ברכב "מנהלים" אין בעיה.

עכשיו הוא כבר מורכב עם כוון הנסיעה, עם התקני האיזופיקס הגמישים והוא פשוט מעולה.

אגב מקסי קוזי, הוא נפסל אצלנו בגלל התקן האיזופיקס הקשיח שבגללו ירדה האפשרות להרכיב את הכסא נגד כוון הנסיעה.

פורסם

הלכנו וראינו את הevenflo

והוא היה מאסיבי למדי ועם בד חם בטירוף

והוא עלה 1400 שקל

קפצנו לשילב והיה פשוט קשה מדי לעמוד ב"פיתוי" של המבצע

הTodi הרגיש לנו גם כן מגושם

אז לקחנו בסופו ש לדבר את הpriority xp ב900 שקל

אם הייתי הולך לבד נראה לי הייתי דווקא חוזר עם הevenflo

רק בגלל האפשרות לחבר לlatch

שנראה לי שיש לי באוטו (רנו מגאן 01 )

אבל האשה אהבה את המקסי

ועל המקסי אני סומך בלי בעיות

תודה על התגובות

:wink:
פורסם
יש בשילב בימים אלה 50% הנחה על כל הכסאות של מקסי קוזי שנחשבים למומלצים ע"י ארגון "בטרם" כולל כל התקנים .

"בטרם" לא ממליצים על כיסאות/מותגים/יצרנים!

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

יש לי את הפריורי אקס-פי בדיוק. בכחול.(ברכב של האשה). שילמתי עליו כאלף שקל במבצע הקודם. חבר שקנה אחרי (ואחרי המבצע) שילם עליו 1800. כך שהמבצע הוא אמיתי.

פאלו-אתה צודק בעיקרון, אבל באתר שלהם יש קישור לכתבה של מנחם הורוביץ' (בביקור בשילב,בפרסומת סמויה כמו פיל בפארק הירקון) וגם בהנחיות , אם תקרא בין השורות יש העדפה לתקן האירופי (שמוצרי שילב עומדים בו). הם גם כתבו לי את זה בפירוש בתשובה למייל שלי. אני יכול לחפש. בנוסף ההמלצה על הגנת SBS (שהיא שם מותג של מקסי-קוזי) היא די שקופה.

בלי שום קשר,אני סומך על טוהר כוונותיהם ומתייעץ איתם לעיתים גם בעבודתי. זה שהם לא יכולים לומר דברים מפורשות ורק "רומזים", לא מוריד מאמינותם בעיני.

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

http://www.beterem.org/template/default.asp?PageId=236&parentId=234&catId=6&maincat=6

עושים עבודה חשובה

ודאי שלא ימליצו על יצרן ספציפי כמו ש NCAP לא ממליץ רק בודק.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מנסיון הטריומף מעולה ויש לו LATCH, הוא קיבל ציונים מאוד גבוהים במבחני ריסוק אמריקאיים.

למקסי קוזי יש גם דגמים עם ISOFIX.

פורסם

ממליץ בחום של cosco alpha-omega אצלנו עבד קשה, כולל בנסיעות שטח רבות, תחת שני ילדים. מתאים מגיל 0 עד 36 קילו (הופך לבוסטר) ועם עיגוני איזופיקס לכל הכיוונים (צריך להסתכל בהוראות כדי להבין איך לקשור עם האיזופיקס נגד כיוון הנסיעה, בשביל זה יש הוראות, וזה לא מסובך).

אסף.

• תוכן חדש...