Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!!! (ינודאי אקסנט 97 אוט')

לפני שבועיים בטיפול 10,000 החלפתי צלחות ורפידות קדמיות, מאז החלו רעידות די חזקות בהגה בעת בלימה במהירות גבוהה (מעל 80). לפני שבוע חזרתי למוסך והם בדקו וחרטו לי אחת מהצלחות. הרעידות עדיין קיימות אך פחות חזקות.

חוץ מזה, הרכב בזמן האחרון אינו בולם כל כך טוב בבלימות חלשות (גם לפני הטיפול), ז"א כאשר אני לוחץ חלש על הברקס ההשפעה על הבלימה דלה מאוד, לעומת זאת אם אני לוחץ חזק אז האוטו בולם מצוין.

אשמח לעצות!

תודה.

פורסם

היה לי גם, לוקח זמן לרפידות לתפוס את שטח הפנים של הדיסק החדש, אמור להסתדר אחרי איזה כמה נסיעות

מיצ'ובישי לנסר ידנית מנוע 1300 12 שסתומים .

פורסם
היה לי גם, לוקח זמן לרפידות לתפוס את שטח הפנים של הדיסק החדש, אמור להסתדר אחרי איזה כמה נסיעות

מאז ההחלפה נסעתי כבר כ1000 קילומטר, מהניסיון שלי זה די ויותר

פורסם
שלום רב!!! (ינודאי אקסנט 97 אוט')

לפני שבועיים בטיפול 10,000 החלפתי צלחות ורפידות קדמיות, מאז החלו רעידות די חזקות בהגה בעת בלימה במהירות גבוהה (מעל 80). לפני שבוע חזרתי למוסך והם בדקו וחרטו לי אחת מהצלחות. הרעידות עדיין קיימות אך פחות חזקות.

חוץ מזה, הרכב בזמן האחרון אינו בולם כל כך טוב בבלימות חלשות (גם לפני הטיפול), ז"א כאשר אני לוחץ חלש על הברקס ההשפעה על הבלימה דלה מאוד, לעומת זאת אם אני לוחץ חזק אז האוטו בולם מצוין.

אשמח לעצות!

תודה.

חד משמעי צלחות לא תקינות.

פורסם

יכול להיות שהצלחות סיניות דפוקות שהתעקמו ובגלל זה יש רעידות ודפיקות , גש למסוך לשם בדיקה

מיצ'ובישי לנסר ידנית מנוע 1300 12 שסתומים .

פורסם

לא יכול להיות אלא בטוח שזו סחורה סינית תחזור למוסך ואל תקח משם את הרכב אלא רק לאחר שתבצע נסיעת מבחן ותראה כי הבלמים תקינים.

סתם בשביל הסקרנות כמה כסף חוייבת בחשבונית על הדיסקיות והצלחות הקדמיות?

פורסם

אם מיד אחרי החלפת צלחות התחילו רעידות יש לכך שלוש סיבות סבירות:

(1) סגרו גלגלים עם פטיש אויר רב עוצמה ולא בהצלבה ועוותו את טבורי האופן (נאבות).

(2) לכלוך וחלודה בין הטבור לצלחת גורם לזריקת הצלחת.

(3) צלחות בלם מאיכות מאוד ירודה שמראש מעוות וגורם לרעידות

קל לבדוק השערות אלו באמצעות אינידיקטור ומיקורמטר ולקבל את ההחלטה הנכונה מה דרוש לתקן.

בצע חיפוש בפורום, יש הסברים מצולמים כיצד לבצע בדיקות אלו, אם אתה מעוניין להתרשם.

פורסם
לא יכול להיות אלא בטוח שזו סחורה סינית תחזור למוסך ואל תקח משם את הרכב אלא רק לאחר שתבצע נסיעת מבחן ותראה כי הבלמים תקינים.

סתם בשביל הסקרנות כמה כסף חוייבת בחשבונית על הדיסקיות והצלחות הקדמיות?

250 על הצלחות + רפידות (ללא עבודה).

פורסם

למייטב ידיעתי המחיר הנ"ל סביר זאת אומרת שהיו צריכים לשים לך במחיר הזה סחורה טובה, מה שאני מציע נסה לגשת למוסך אחר אני מאמין שיחליפו לך את הצלחות ואז תיגש למוסך הראשון ותדרוש החזר כספי.

פורסם

מז"א יגש למוסך אחר לתיקון ואז יבקש החזר? אתה חיי בחלום אם המוסך השני ישלם את התיקון שמשהו אחר עשה.

אם חושבים שיש בעיה של שהמוסך גרם יש לחזור לאותו מוסך או לבצע תיקון במקום אחר בלווי שמאי רכב בלבד ואז להגיש תביעה.

פורסם

טוב אז ככה ב250 ש"ח הצלחות לא יהיו איכותיות צלחת איכותית במוסך 250 ליחידה

אל תשכח שזה מוסך והוא צריך להרוויח משהו במקרה אני עובד בתחום צלחות סיניות עולות בערך למוסך

כ60 ש"ח צלחת מאיכות טובה עולה בערך 180 ש"ח תעשה חשבון פשוט ותראה שאין סיכוי שהוא ירוויח כלכך מעט

דבר שני גם לי הייתה אותה בעיה עם הצלחות פשוט החלפתי אותם שוב מאותה חברה (כמובן ללא חיוב)

והכל הסתדר תיגש למוסך תבבקש להחליף את הצלחות ,שלא יחרטו ולא שטויות זה לא אמור לעלות לו כסף ביכלל

למוסך הוא מחזיר לספק (הספק יודע שיש כמה צלחות שיחזרו)וזהו בהצלחה!

• תוכן חדש...