Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מחפש רכב כבר תקופה,

ובגדול השימוש שלו יהיה לנסיעות במרכז הארץ ומדי פעם חזרה הביתה לצפון ככה שצריך להיות אוטו בטיחותי אמין וטוב.

הגעתי בסופו של דבר לשלושה רכבים - שאני לא יודע להחליט בינהם, על כל אחד שמעתי קראתי ראיתי דברים שכאילו פוסלים אותו מלנסוע על הכביש - אז אשמח לדעת מה דעתכם

יונדאי אקסנט 2006 - 86000 ק"מ, 40000 ש"ח, יד שנייה (פרטי) ללא תאונות.

רנו מגאן 2001 - אוטומט, 70000 ק"מ, 25000 ש"ח, יד שנייה (היה חודש בהשכרה ואז עבר לפרטי) ללא תאונות.

שברולט אופטרה 2005 - 25000 ק"מ, 55000 ש"ח, יד ראשונה ללא תאונות.

אני נוטה או לאקסנט או לשברולט, בגלל המחיר והשנה.

על היונדאי שמעתי שהגיר שלה נוטה לבעיות ושהוא חלש...

השברולט כל מיני דברים שאולי מקושרים לדגמים מסויימים.

עצות בבקשה...

תודה

פורסם

אנשים אני צריך להחליט פחות או יותר עד יום ראשון, אז הבעלת רכב (שברולט) תחליט אם היא מוכרת או לא...

התייחסותכם בבקשה

תודה

פורסם

שלום

אני לא הייתי בוחר באף אחת מהן. היונדאי לא נוחה בכלל והשברולט טוחנת דלק ופשוט סתם אוטו.

המגאן הכי נוחה וטובה מבין מה שציינת אבל אני לא אוהב את הרכב הזה אך זה עניין של טעם.

אם אתה מחפש להתקדם בשנתון ולקבל יותר, ממליץ לך על סיאט לאון/טולדו. מחיר מצחיק ואחלה של רכב מאובזר בכל טוב ו 4 כוכבי בטיחות.

אני נוהג על לאון 1600 ידנית 2002 יד 96000 ק"מ, דגם סיגנו (פנסי ערפל, מחשב דרך, בקרת אקלים...)

כבר 30 אלף ק"מ ו 0 בעיות ב"ה. המחירון שלה בסביבות 34 (מצטער אבל הרכב לא למכירה כרגע...:) )

אמינות תלוייה במזל אך כמובן איך טיפלו ברכב.

תבדוק עוד אפשרויות, השוק מוצף ברכבים היום ומי שמחזיק את הכסף הוא בעל הכוח ולא זה שמוכר את הרכב.

בהצלחה,

איתמר.

פורסם

יונדאי אקסנט לא מומלצת בכלל.

איכות חומרים על הפנים, אוטו חלש מדיי, וגם לא נוחה.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

רנו מגאן בשנתון יותר גבוה זה אופציה טובה?

מה אתה לא אוהב באוטו הזה?

וכמה השברולט טוחנת דלק? סטייל יונדאי גטס? יותר גרוע פחות גרוע...

והסיאט

כמה נראה לך יעלה עם פחות ק"מ? אני מחפש משהו לטווח ארוך עם ק"מ יחסית נמוך...בוא נגיד עד 70000

ויש גם אוטומטית?

ואתה צודק, השוק מוצף!! אבל ברכבים מאוד ספציפיים...המון אקסנטים וגטסים

פורסם

מה לגבי הבטיחות בסיאט? בכמה זה יותר שונה\טוב מהשברולט?

מה צריכת הדלק של השברולט? 1-13? יותר פחות?

ואיזה שנתון אתה ממליץ על הסיאט? נמוך או גבוה?

הבנתי גם שיש לה שוק בעייתי, ככה שלמכור אותה אחרי זה יהיה קשה ובמחיר נמוך - נכון?

ובמבחני השוואות ורכב שעשו לשברולט דווקא היו מאוד מרוצים ממנה.

דירגו אותה בין הרכבים הטובים, מול פ'גו 307, רנו מגאן, פורד פוקוס, אופל אסטרה ועוד כמה....

פרט לריסוק מה עוד לא טוב באוטו?

פורסם

יהיה מעניין לקרוא את המבחן שבו האופטרה יצאה באותה בשורה עם רכבים כמו ה307, הפוקוס או האסטרה.

האופטרה היא מכונית נחותה. כל אחת מהמתחרות האחרות (וזה כולל את האקסנט) עדיפה על פניה. הרנו ישנה וזולה משמעותית מהשתיים האחרונות ולכן לא ברת השוואה אליהן.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
מה לגבי הבטיחות בסיאט? בכמה זה יותר שונה\טוב מהשברולט?

מה צריכת הדלק של השברולט? 1-13? יותר פחות?

ואיזה שנתון אתה ממליץ על הסיאט? נמוך או גבוה?

הבנתי גם שיש לה שוק בעייתי, ככה שלמכור אותה אחרי זה יהיה קשה ובמחיר נמוך - נכון?

ובמבחני השוואות ורכב שעשו לשברולט דווקא היו מאוד מרוצים ממנה.

דירגו אותה בין הרכבים הטובים, מול פ'גו 307, רנו מגאן, פורד פוקוס, אופל אסטרה ועוד כמה....

פרט לריסוק מה עוד לא טוב באוטו?

מה התקציב שלך? ב 40 אלף אתה יכול להשיג 2002-2003 (לאון-טולדו) קורדובה במחיר הזה תמצא שנה גבוהה יותר קח בחשבון שמאחור טיפה צפופה אבל לא כ"כ רציני אבל הבגאז' ענק! (לאחי יש קורדובה 2004 1.4 ידנית דגם סיגנו, 4 כריות אויר, בקרת אקלים, מראות חשמליות, מחשב דרך ועוד..) היא עולה בסביבות 36 אלף ש"ח ונותנת הרבה יותר מהאקסנט.

תברר ביד 2, תנהג על הרכב וקח את אותה אחת שבמצב הכי טוב.

בהצלחה.

פורסם

"יהיה מעניין לקרוא את המבחן שבו האופטרה יצאה באותה בשורה עם רכבים כמו ה307, הפוקוס או האסטרה"

ניסיתי למצוא לך את הכתבה שקראתי על ההשוואה - לא מצאתי :)

בעיקרון זה נמצא באתר מוטו קאר אם אתה סקרן לדעת...תוכל למצוא שם באחד המבחני השוואה שלהם

והתקציב שלי עומד על 45000 פחות או יותר...

מחפש את הרכב הכי טוב שאני יכול למצוא בקילומטרז' יחסית נמוך, שנה ויד פחות קריטי למרות שגם חשוב כמו כל דבר

ראיתי כמה רכבים של סיאט לאון 2002, אבל הם רובם ידניות, ק"מ גבוה, או ק"מ נמוך מחיר גבוה...

והבנתי גם שהשוק לא ממש מציאה ככה שקשה למכור אחרי זה.

לסיכום חברים,

בסכום שיש לי פלוס מה שהמלצתם - מה הרכב שהכי כדאי לי לקנות?

תודה

פורסם

מכל השרשור הזה לא כל כך הבנתי מה אתה מחפש...

מכונית משפחתית ( אופטרה/מגאן ) תת-משפחתית (אקסנט) או שגם סופר מיני (למשל פונטו) תספיק?

מה יותר חשוב לך: חסכון בדלק, נוחות פוזה...

מה יהיה אוםי השימוש העיקרי ברכב: עירוני / בין עירוני . משולב?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני מחפש רכב טוב!

לא רוצה איזה פיג'ו 407 או מאזדה 6 או סיטרואן C5...גדולות מדי ויקרות מדי

גם לא מכונית חדשה

משהו בין האופטרה לסיאט לאון מבחינת הגודל זה טוב מאוד (יש הרבה אני יודע)

טווח מחירים של 35000-50000

ק"מ נמוך

נסיעה בעיקר עירונית אבל גם לא מעט בין עירונית

אמינות גבוהה - מינימום תקלות

בטיחות כמובן

פוזה הכי פחות חשוב, מכשור בתוך הרכב, שיהיה לפחות את הבסיסי

וזהו נראה לי...אוטומט

פורסם

אם אני מצליח לרדת לסוף דעתך, נראה לי שהרכב שמתאים לך מכל הבחינות - הוא פורד פוקוס מהשנים 2001-2005

יש הרבה מאד בשוק - ולא יהיה לך קשה למצוא מכונית במצב טוב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...