Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בשנת 2001 נפח 1600 אוטומט מלא

יש אותו לדוד שלי והספקתי לנהוג עליו פעם אחת והוא אחלה מבחינת נסיעה והכל.

מה אתם חושבים על האוטו הזה?

יהיה לי חסכוני בדלק?

כדאי בכלל לקנות יונדי?

המחיר יהיה בערך 30 אלף

כשאני יודע שבמחיר הזה קצת יותר אפשר גם להביא מזדה 323 LX שנת 2001

בכללי איך היונדאי אלנטרה?

תודה לעונים

פורסם

איכות חומרים עלובה (שופרה לאחר מתיחת הפנים ב-2003).

איכות הרכבה מעולה.

מנוע (עם שיא המומנט ב-4500~) וגיר (בעל יחסי העברה א-ר-ו-כ-י-ם) מיושנים, ולכן המכונית לא חסכונית במיוחד (לדוגמא: נסיעה לאילת במהירות שפויה 12.5 ק"מ/ל'. נסיעה פרברית בגוש דן 9.5 ק"מ/ל'.

המכונית מרווחת מאד, אך המושבים שלה גרועים (במיוחד הספסל האחורי).

בכל מה שקשור לשלדה, מתלים רכים אשר מספקים נוחות בינונית, והתנהגות בטוחה למדי אם כי רחוקה מלרגש :roll:.

בסה"ב מניסיוני האישי והנסיון שהצטבר בצי הרכב של החברה בה אני עובד (צי גדול), המכונית מאד אמינה.

לסיכום - יש מכוניות הרבה יותר טובות (סיטראון קסארה, פוקוס, וכו'). בגיל הנ"ל אופן התחזוקה של הרכב אמור להיות הגורם המשמעותי בהחלטה על איזה רכב לרכוש. כלומר אלנטרה שמורה מאד ומטופלת עדיפה בעיני על פורד פוקס דפוקה ומוזנחת.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

ומה עם אופל קורסה? שנת 2004

אני בן 21

מחפש אוטו חסכוני בדלק ואמין מבחינת החלקים

יש קורסה 2004 יד 2 ב32000

פורסם

אם אתה בן 21 מה אתה מחפש אצל אלנטרה?

חפש מכונית קטנה בעדיפות על י-ד-נ-י-ת, לטובת חסכון בדלק.

התקציב שלך מגביל אותך למכוניות בנות 6 לכל הפחות (אני מניח, לא מכיר בפרוט את המחירון של כולן). לכן שים דגש על תחזוקת המכונית הפוטנציאלית (תבקש לראות פרוט הטיפולים).

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

• תוכן חדש...