Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עם ה-Z4 החדשה ברינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חייב להסכים עם מרביתכם. מקריאת ההתרשמות וההשוואה ל-Z4 הקודמת בו הוא נהג ברינג לפני כשנה, נראה שב.מ.וו. החליטו לעזוב את פורשה ולהתמקד במרצדס (לטעמי דווקא ב-SL ולא ב-SLK). אני יכול רק לקוות שהדור השלישי יחזור - כפי שכתב כאן רועי - "לערכי המותג".

פורסם
כתיבה לוקה בחסר. כתיבת חוו"ד על "Z4" תוך כדי התייחסות לגרסה שאף אחד לא מקדיש לה יותר מעמודה בטבלת הגרסאות כאילו מדובר בגרסה המוחלטת.

אף אחד לא התייחס לגרסה זו כאל הגרסה המוחלטת, זו פשוט הגרסה שהבוחן האנונימי נהג. הגרסאות המוחלטות מככבות יפה בפרוספקטים ובהשקות, אך הציבור קונה את מגוון הגרסאות - ובעיקר את הזולות יותר.

אישית, גרסה זו עניינה אותי אפילו יותר מה-3 ליטר המוגדש, מאחר והיא קלה יותר ויושבת על צמיגים צנועים יותר. כך שאם איזושהי Z4 מהדור החדש צריכה להרגיש כמכונית ספורט ולא כ-GT, הרי זו דווקא גרסה זו.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

הבדלי המשקל זעומים (לא כמו בהבדל בין גרסאות הE85 שחלק השתמשו במנוע מחומרים קלים וחלק לא)

בארה"ב לא מוצעת בכלל גרסת ה2.5 ליטר ואצלנו מי שיקנה אותה אלה כנראה בחורות כיוון שהפרש המחיר בין ה2.5 ליטר לגרסאות החזקות שווה (בשקלים) לתוספת של כסאות העור (שוב בניגוד לE85 שההפרשים בין הגרסאות הגיעו למאות אלפי שקלים).

בכל מקרה, בלי קשר למה מעניין כל אחד, זה שגוי לא להתיחס לגרסאות שתהיינה מירב הZ4 על הכביש.

פורסם
הבדלי המשקל זעומים.

בכל מקרה, בלי קשר למה מעניין כל אחד, זה שגוי לא להתיחס לגרסאות שתהיינה מירב הZ4 על הכביש.

100 ק"ג הפרש בין ה-23 ל-35. אפילו חנה לסלאו לא חושבת שזה זעום.

בכל מקרה, החבר שלי מודה לך על הפירגון וההערכה ומבטיח להבא לא לסוע ולא לכתוב על מכוניות שלא עוברות את סף הקבלה המינימאלי.

פורסם

הבדל של 10 קילו (זעום לא?) בין ה23 ל30. הבדל של 100 קילו בין ה23 ל35 כאשר כל קילו מוסיף כוח סוס אחד אז נראה לי שחיסרון המשקל נעלם. בנוסף, חלוקת המשקל לא נפגעת.

הוא יכול לכתוב על מה שהוא רוצה אבל שלא יצפה שכולם ישתו את דבריו בשקיקה כמו ילדים שלא מבינים חצי דבר. ואני בטוח שהוא יודה לי על הביקורת הבונה.

פורסם
הבדל של 10 קילו (זעום לא?) בין ה23 ל30. הבדל של 100 קילו בין ה23 ל35 כאשר כל קילו מוסיף כוח סוס אחד אז נראה לי שחיסרון המשקל נעלם. בנוסף, חלוקת המשקל לא נפגעת.

אינני מדבר כלל על יחס משקל הספק. משקל קל יותר משפר את כל האספקטים של הניהוג - ובפרט כאשר ההבדל מתבטא בחרטום, כמו במקרה של ההבדל בין ה-23 ל-35. אגב, מהיכן הגעת למסקנה שחלוקת המשקל אינה נפגעת??? ב-M רודסטאר האחרונה, הזיזו את המצבר לתא המטען בדיוק מסיבה זו. הראה לי הבדל עקרוני אחד בין ה-23 ל-35 שיתמוך בטענתך...

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

תבדוק בתא המטען של כל E85 ותווכח לדעת שהמצבר נמצא בבגאז' (אתה מוזמן לבדוק את שלי :) )

לא הבנתי על איזו טענה תומכת אתה מדבר. 100 כוח סוס לא מספיקים? ואני יודע שחלוקת המשקל לא נפגעת מטבלאות הנתונים.

חלוקת המשקל של ה35-

Weight distribution, front/rear – Manual Transmission

49.2/50.8 %

Weight distribution, front/rear – Automatic Transmission

49.2/50.8 %

וזה לטובת החרטום (כלומר "עודף המשקל" נמצא בירכתיים).

ונכון שמשקל קל משפר את כל תכונות הנהיגה כך שרכב השוקל 800 קילו עם 150 כוח סוס יגבר על רכב השוקל 2 טון עם 350 כוח סוס אבל זה לא משמעותי במשקלים האלה אלא מתחיל להיות משמעותי במשקלים של הויירון למשל (שם גם 1000 כוח סוס לא יגרמו לה לנצח את כולם במסלול כמו שיצפו ה"ילדים").

פורסם

אני מנסה להבין מי באמת כתב את המבחן של ה Z4 החדשה?

מה הבעיה לומר את שמו המלא של כותב הכתבה?

ומה הוא קשור ל MK3 (לא בקטע החברי שבדבר)?

תודה מראש

izac

פורסם

ה Z4 הישנה יותר יפה מזו אין לרכב הזה מרא ספורטיבי

"בחיים כמו במהלך פניה אף פעם אל תעצור!"

Life's too short, we're here for a good time, not a long time. -Colin McRae

פורסם

תאמין לי, החבר'ה האלו ממועדון הרודסטרים יודעים לחיות נכון... :-P

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...