Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הידלקות נורות ב 206

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי 206 שנת 2001 בנפח 1400.

האוטו יד שלישית עם קילומטרז' נמוך יחסית אך מאז שרכשתי אותו קרתה לי איתו כל תקלה אפשרית כולל פאקונג ראש (פעמיים!!!)

לאחר טיפול פאקונג האחרון התחילה בעיה של הבהובים של נורות הSTOP ,הנד-ברקס והשמן ביחד.

ההבהובים ממש קצרים ,חלקיק שניה אך חוזרים מאז בתדירות גבוהה, שמתי לב שזה קורה רק כשהמנוע חם.

ניסיתי ניקוי של מסנן השמן לשלילת סתימה בו אך הבעיה המשיכה.היום ביצעתי גם ניקוי רדיאטור והחלפת תרמוסטט לנסות לפתור את הבעיה שלא רק שלא נפתרה , עכשיו גם הרכב מתחמם אחרי כמה דקות לאזור ה 100 ונשאר באזור ה 95 עד 90 ולא יורד יותר מזה מה שלא היה קודם.

האמת שאני די מיואש כבר , הוצאות של 5000 ש"ח בשנה הראשונה שלי עם האוטו:-(

הצעות הערות והארות יתקבלו בברכה.

פורסם

לא להכנס ללחץ , מיותר. חובה לבדוק את הבלמים ואת לחץ השמן של המנוע , אם הם בסדר אזי יש קצרים בלוח השעונים או קצר חשמלי.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם
לא להכנס ללחץ , מיותר. חובה לבדוק את הבלמים ואת לחץ השמן של המנוע , אם הם בסדר אזי יש קצרים בלוח השעונים או קצר חשמלי.

קודם כל תודה על התגובה המהירה.

מצטער על הבורות...יש מצב שתפרט קצת יותר, למה בלמים ולחץ שמן .

האוטו עבר טסט לפני כחודש וטיפול גדול לפני כשלושה האם יכול להיות שהטיפול לא בוצע כמו שצריך?

• תוכן חדש...