Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום! היום נסעתי בחיפה, כאשר נסעתי בנתיב שלי אשה אחת פתאום החליטה שהיא רוצה לצאת מהחניה בלי לתת זכות קדימה (היה עומס תנועה) היא נכנסה בפתאומיות על הכביש מהרגע שראיתי את הרכב סטיטי ככל שיכלתי שמאלה אך היא עדין נכנסה בי והתוצאה זה מראה שבורה שנפלה ושיפשופים של הצבע שלה ושריטות קלות על האוטו שלי.

כמובן שישר עצרתי בצד והעברנו כמה מילים (היא אמרה לי שהיא חשבה שאני יביא לה לעבור..מוזר מקדימה היה אוטובוס ומאחורי משאית לאן הייתי עובר?!) בקיצור לקחתי ממנה את כל הפרטים הנדרשים. השאלה שלי עכשיו היא כזאת, מה הדרך הטובה לטפל בנזק, זה קורה לי פעם ראשונה, אני נהג חדש בן 18, הרכב הוא מסוג טויוטה קורולה החדשה (לפני חצי שנה נקנה מהחנות..אבי נכה), יש לי ביטוח חובה מקיף+צד ג'. איך אתם ממליצים לסגור את הענין ? לערבב ביטוח או לעשות את זה בדרך פרטית או שאת הענין הזה היא מחליטה? איך זה הולך פחות או יותר בבקשה הסבר כי פעם ראשונה שזה קורה לי . תודה רבה!

צירפתי כמה תמונות: (לא ממש רואים את הנזק בגלל ההשתקפות, ולגבי המראה נסעתי לתחנת דלק הקרובה למקום וחברתי אותה עם סלוטייפ כדי להמשיך בנסיעה, כי ככה היא נטלשה לגמרי)

28052009386.th.jpg

28052009387.th.jpg

28052009384.th.jpg

28052009385.th.jpg

תקריבו בתמונות..

פורסם

השאלה אם לערב ביטוח או לא תלויה בך, כי לפי מה שאני מבין היא אשמה בתאונה.

הנזק לא נראה אצלך כלכך רציני. השאלה היא רק אם זה ישפיע על גובה הפוליסה שלך בעתיד, דבר שאני לא יודע לענות לך עליו.

בכל אופן, הסר דאגה מלבך, אתה לא אשם בתאונה. אלא אם כן היא תנסה לנער מעצמה את האחריות, מה שיגרור משפט ואז בתצטרך להוכיח שהיא זו שאשמה מה שנראה לי לא כלכך קשה, שכן אצלך הפגיעה היא בצד הרכב ואצלה אני משער שמקדימה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

תודה על התשובה גבר, עוד משהו איך התהליך הולך בד"כ אני הולך עם הפרטים שלה לסוכן ביטוח שלי והוא סדר את הענין עם חברת הביטוח שלה? או שהיא צריכה ללכת לסוכן שלה?

אני לא ממש מבין בדברים אשמח להסבר..

פורסם

היא צריכה לדבר עם חברת הביטוח שלה (שוב, בתנאי שהיא לוקחת על עצמה את האשמה), סוגרת איתם על מוסך ושמאי, מתקשרת אלייך, אתה מביא את הרכב שלך למוסך, מתקן, ונוסע הבייתה.

אתה יכול רק לזרז את העניין בזה שתשב לה על הראש

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

ראשית עליך להודיע לסוכן הביטוח על המקרה ,מכיון שגם רכבה נפגע ואם היא תחליט לתבוע שיהיה הודעה מצדך ותהיה מכוסה

שנית עליך לגשת למוסך פחחות או לחילופין למוסך טויוטה על פי בחירתך והסבר לפחח שברצונך לתבוע ישירות את צד ג' ,כך שהפוליסה שלך נשארת ללא תביעות ,ועל כן זמן התשלום עלול להתארך עד 90 יום כלומר צ'ק דחוי

עליך להזמין שמאי באופן פרטי וגם שכר טרחתו ישלום בצ'ק דחוי

עליך למלא טפסים אצל סוכן הביטוח לאחר התיקון להעביר את דוח השמאות כולל חשבונית התיקון לסוכן ובכך נסתיים הסיפור עד לקבלת ההמחאה מחב הביטוח

אופציה נוספת היא לבדוק במוסך את גובה הנזק ולנסות לסגור במחיר ההשתתפות העצמית של הרכב הפוגע בסביבות ה1500 לנהג ותיק

פורסם

נישמע כי הרכב חדש . כנס למוסך מורשה , תזמין שמאי שאתה מקיר או שתבקש מהמוסך שיזמין שמאי שלו (לא להזמיו שמאי של הביטוח) . תקן את הרכב ותגיש הכל לביטוח .

לפי הנזק בטוח עברתה את גובה הישתתפות עצמית שלה וגם היא תיפנה לביטוח . ברגע שהיא אשמה בתאונה הפוליסה שלך לא תעלה במחיר בגלל התאונה , רק הפוליסה של הנהגת האשמה בתאונה תעלה .

במידה ולרכב אין שנתיים על הכביש תבקש שחלקים שמוחלפים יהיו מקורים בלבד .

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

פורסם

ביגלל שלרכב מעל שנתיים על הכביש הביטוח מאשר חלק תחליפי או מיפרוק בגלל שהם יותר זולים זה החוק .

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

• תוכן חדש...