Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש חברות הרבה יותר טובות

ואם תהיה מוכן לקנות מוצרים יד 2 אתה יכול לקבל הרבה יותר בתמורה לכסף

ואני ממליץ בחום על מוצרים משומשים בתנאי שבודקים אותם כראוי

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

מתקין שלא מוכן למסור את דגמי הרכיבים שהוא מתכנן להתקין אצלי, לא היה רואה אותי שוב.

MTX היא חברה נחמדה, שווה ברמה לפיוניר/קנווד רק שמיוצרת בארה"ב (אם אני לא טועה)

המגבר של מאק שהציעו לך גם לא רע, תלוי כמה ידרשו עליו.

דבר אחד מאד חשוב שאף אחד לא התיחס אליו, הוא שכדי להנות מהרכיבים שאתה קונה הם חייבים להיות מותקנים ומכוונים בצורה טובה (רמקול פשוט בהתקנה טובה בד"כ ישמע טוב מרמקול מצוין בהתקנה גרועה)

לכן גם אני ממליץ לך לקחת את הזמן (לא משנה מה מציעים לך, יהיו עוד הצעות בעתיד) אתה פשוט צריך להכנס לזה בעיניים פקוחות, ולא להסתמך על חבר של חבר שהתקינו לו והוא מרוצה (אולי הסאונד בתקציב שלו יכל להשמע פי 2 יותר טוב?)

מתחדשת*

פורסם

1+

גם אני חושב שצריך לקחת את הזמן ולבנות את המערכת לאט לאט...

התוצאה תהיה הרבה יותר טובה!

לא תצטער

והתקנה חשובה לא פחות.

תהנה

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

אני לא הייתי ממליץ לך MTX שמעתי את הרכיבים מהסדרות החדשות שלהם בחנות בארהב ולא התלהבתי בלשון המעטה.

דרך אגב גם בארהב לא מתלהבים מהחברה הזו שהתמסחרה מאוד ומייצרת כרגע במזרח הרחוק.

בתקציב הזה תגש לחנויות גדולות כגון פומפה או תגיע למפגשים של הפורום ותחליט על הסגנון שמתאים לך.וכמו שאחד מקודמי כתב אתה יכול לבנות אחלה מערכת ביד שנייה בתקציב הזה.אבל במידה ואתה נעול על חדש לך תשמע קודם כדי שאחר כך לא תצטער.

• תוכן חדש...