Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב נוח בתקציב 30-40K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני עם פריצת דיסק קשה ולכן חייב להחליף את האטוס הידנית שלי ברכב אוטומטי.

הדברים שחשובים לי הם:

1. אוטומטי

2. נוחות ישיבה (שהישיבה לא תהיה נמוכה מדי ושיהיה מושב נהג נוח ומרווח - אני 1.90)

עדיף כמובן גם כמה שיותר אמין :)

הרכבים שחשבתי עליהם: רנו קנגו שנת 2004, ברלינגו 2004 (אם כי הוא פחות נוח לי מהקנגו) ורנו סניק שנת 2002.

הבעיה שאת הקנגו והברלינגו קשה למצוא אוטומטי שלא עשה ק"מ גבוה ושלסניק יש אמינות בעייתית ממה שהבנתי.

אשמח לשמוע אם יש לכם הצעות לרכבים אחרים עבורי.

תודה,

אורי

פורסם

יש לך צורך מיוחד ברכב מסחרי שאתה מחפש ברלינגו?

אני בעצמי 197 אומנם תודה לאל אין לי בעיות גב אך לא הייתה לי שום בעיה בשהיה בתוך רנו מגאן,הרכב מאוד נוח ואם תזיז את הכיסא עד הסוף יהיה לך מספיק מקום.אתה יכול גם לבחון את סיטרואן קסרה למרות שבא בחיים לא ישבתי או נסעתי.

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

אין לי שום צורך ברכב מסחרי.

פשוט המסחריים יושבים קצת יותר גבוה על הכביש וזה נוח.

לא ישבתי במגאן (כי שמעתי יותר מדי תגובות נגד המערכת החשמלית של האוטו).

פורסם

הבעיה שאת הקנגו והברלינגו קשה למצוא אוטומטי

רנו קנגו היא המסחרית היחידה מהסוג הזה בעלת גיר אוטומטי (עם מנוע בנזין בלבד).

http://www.yad2.co.il/Cars/Truck.php?AreaID=&ModelID=72&SubModelID=537&FromYear=&UntilYear=&Auto=1&EngineTypeID=&fromPrice=&untilPrice=&fromHand=&Hand=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&fromKM=&KM=&Info=

אין ברלינגו אוטומטית, אל תחפשו.

ברשותי קנגו ידנית 2007 (דיזל), והכיסא פשוט מצויין.

לי אישית בקנגו לא פחות נח מאשר בסניק.

שני הרכבים גבוהים וזה עוד יתרון לגב רגיש.

גם המושבים של מגאן נוחים, אבל הישיבה יותר נמוכה מאשר בסניק או קנגו.

רכב נוסף שאולי יהיה ברמת נוחות דומה הוא סיטרואן קסרה פיקאסו (יותר קשה למצוא כי היא יותר נדירה):

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=30&SubModelID=273&FromYear=&UntilYear=&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=&SubSubModelID=0&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

קניתי לפני חודשיים קנגו בנזין 06 ,נוחה להפליא (היה לי גם ברלינגו שגם הייתה נוחה מאוד) שקטה מתנהגת היטב,אני מכיר מכיר את הסניק התלבטתי לגביו ושמעתי שיש לו בעיה עם התיבה שלו והחשמל, אז דילגתי עליו.

• תוכן חדש...