Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורמולה 1 - מירוץ מונקו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי מקצה דירוג מותח ומלא אירועים קיבלו מירוץ קצת משמים - בהיעדרות גשם זה לא מפתיע במקום הזה.

קימי מפספס את הזינוק, הקבוצה שלו שוב מפשלת בעצירה שניה - אבל פודיום ראשון השנה לפרארי.

היגיע הזמן.

BMW וטויוטה מתרסקים.

גם פטל.. וחבל.

מקלארן שוב 0 נקודות.

מרענן לראות את פיסיקלה עם פורס אינדיה בעשיריה הראשונה - ושוב לא היה להם מזל להביא נקודות ראשונות בהיסטוריה שלהם.

בסה"כ בראוון די שייטו לניצחון כפול והגדילו את פער הנקודות למחזות רחוקים בהחלט.

כל הכבוד להם.

תמונות של באטון רץ על המסלול יזכרו לשנים רבות 8)

זהו - עכשיו מחקים לטורקיה :wink:

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
... אבל פודיום ראשון השנה לפרארי.

היגיע הזמן.

...:wink:

קצת שמחת עניים, לא ?

לאיפה הגענו , שפרארי ישמחו על מקום שלישי ? אנצו היה מתהפך בקבר וכאשר היה מפסיק להתהפך הדבר הראשון שהיה עושה זה זורק את כולם הביתה ואת רייקונן ראשון על ביזוי פרארי ברבים.

התמונות של באטון רץ הזכירו לי שיחה שהיתה לי בעבר עם חנוך ניסני שסיפר שבזמן שהיה במינרדי לאחר כל אימון על המסלול היה יוצא להקפת ריצה של המסלול עם הסרבל והקסדה.

ומה לגבי שאר המרוץ ? משעמם, פשוט ככה .

נכון, מאד שמחתי לראות את באטון מנצח בפעם החמישית העונה והוא שלט בצורה "שומאכרית" לחלוטין אבל מה שיותר עצוב הוא שאם נוריד את הצבעים מהמכוניות נחזור לסיפורי פורמולה-1 ישנים. שוב קבוצה אחת דומיננטית והשאר מדשדשים ומחכים לטעויות טקטיות כאלו ואחרות.

ואחרי זה עוד בוכים שפורמולה-1 לא אטרקטיבית . היחיד שהיה עם ביצים גדולות היה מאסה .

עם כל הכבוד למסלול במונקו ויש הרבה כבוד, הגיע הזמן להיפרד ממנו לשלום. שום מכונית פורמולה-1 מודרנית לא מסוגלת לעקוף שם. מישהו זוכר עקיפה אחת נורמלית היום, חוץ מזו של ניקו רוזברג בעקבות הויתור של מאסה על המיקום בגלל קיצור השיקאן ?

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

בתכלס דובי אתה צודק. המירוץ היום לא היה מותח ומהנה כל כך לצפיה. מה שמאכזב אותי העונה הוא זה שהקבוצות הגדולות לא נותנות פייט כמו שצריך, וזה לא מוסיף לרמה.

אבל אי אפשר בלי מונאקו - המסלול הכי קשה שיש... הפעם קצת איכזב.

172

פורסם

במשך מספר שנים אני טוען שהמסלול לא מתאים למכוניות.

תמיד טוענים שאין עקיפות בפורמולה-1 אז עוד משאירים בסבב את המסלול שהכי אי אפשר לעקוף בו...

מצטער- למרות כל העושר והפלצנות מסביב וגם החתיכות עם הביקיני על היאכטות מסביב , אין שום הצדקה למסלול המיקי-מאוס הזה.

דובי

פורסם

דובי צודק לגמרי כמובן.

כנראה זה מסלול חשוב מבחינת רווח או/ו תדמית או/ו פירסום - ממש לא מזמן הייתה תוכנית דוקו על המירץ הזה וברני פחות או יותר אמר שמירוץ הזה יצא מסבב של פורמולה 1 רק על גופתו המתה.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

מונקו מספק אתגר שונה עבור הנהגים, אתגר קשה מאוד. ראינו המון דרמות במונקו בעבר, חשוב מכך - ראינו פעמים רבות איך הנהג עושה את ההבדל במונאקו יותר מאשר במסלולים אחרים. זה לא מיקרה שסנה ושומאכר ניצחו שם יותר מכל אחד אחד.

קשה מאוד לעקוף במונאקו, אבל מדי פעם רואים שם עקיפות די מדהימות.

מונאקו לא צריך לעוף מהסבב בגלל שאי אפשר לעקוף שם.

אם צריך להעיף את מונאקו זה רק בגלל שהקהל עלול להפוך בו לחלק מהאקשן חו'ח.

ודובי, מנאקו הוא לא מסלול מיקי מאוס. פשוט לא עונה להגדרה. מסלול מיקי מאוס זה מסלול שנראה כמו מיקי מאוס - בעיקר כמו האוזניים שלו. מניקור הוא כזה. מונאקו לא כזה.

פורסם

ניר

מסלול מיקי-מאוס מבחינתי זה מסלול שלא מתאים למירוץ זה הכול.

העניין העיקרי במסלול הזה הוא..מקצי הדרוג בשבת ולמי יש ביצים גדולות יותר להתקרב לגדר .

ברגע שהסדר על הגריד נקבע פחות או יותר נגמר הסיפור, למעט חריגים.

פורמולה-1 גם ככה לא מספקת יותר מדי עניין אז במקום להוסיף עניין זה רק גורע או לפחות תוקע את המצב כמו שהוא ולא משפר.

נכון, גם מאני-קור כזה.

דובי

• תוכן חדש...