Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ראלי איתן 23.05.09

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ערב טוב

הנה הסיכומון שלי כי באמת היה לנו ראלי קצר, הרבה יותר קצר ממה שתכננו, אבל זה חלק מהספורט הזה.

הכנות של זמן מסויים שמסתכמות בעצם ביציאה מצויינת מהפנייה התחתונה, פנייה שמאלית חדה מאד עם שיפוע, ניר שם את האימפרזה (תודו שהיא הכי יפה...) בדיוק היכן שרצינו, המנוע עולה בטורים, הגלגלים טוחנים את השביל מגיעים לפנייה הימנית, בזוית העין רואים את האימפרזה הכחולה של דני וזלמן חונה בצד והם לצידה, השיפוע הגדול לפנינו - אני מקריא ^ שזה אומר שמיים ואנחנו מגיעים בדיוק לנקודה שרצינו, בכדי לנחות במקום הנכון לאחר מכן ואז הכול נהיה שקט כזה למשך כמה שניות. כמה זמן היינו באויר ? בטח 2-3 שניות לא יותר , טוב אז במקרה הספציפי אולי מעט יותר ו...בום, נחיתה קשה על הצד השמאלי של החרטום, אנחנו מבינים שמשהו לא הכי טוב, ניר משתלט על הרכב אבל הסיפור נגמר , מתגלגלים שמאלה , הכי רחוק שאפשר בכדי לא להפריע לא לעמוד במקום מסוכן. מוודאים אחד עם השני שהכול בסדר ואני מנתק את החגורות, האינטרקום , לוקח את השלט OK ויוצא החוצה, אני מבין שיש לי משהו כמו דקה עד שיגיע הרכב הבא , וממתין , גבי ואלכסיי חולפים על פנינו , מסמנים שראו את הסימון שלי וזהו...נגמר .

דנה, הצלמת מס'-1 (כן, תפרגנו, מה יש ) רצה אלינו , מגישה מים ומשתתפת בצערנו , אחריה מגיעים עוד מעט אנשים שהיו שם וזהו הסיפור נגמר מבחינתנו.

זה הזמן להגיד תודה לכל מי שדאג לנו - צמד המארשלים בעמדה 10 (אני חושב) שנתנו לנו את מעט הצל שהיה להם והנעימו את זמננו עם לד זפלין וה-EAGLES , לאסף שעבר לראות מה שלומנו וכמובן לעופר שהגיע עם הבנים שלו ונשאר לסייע בחילוץ של הסובארו לאחר מכן.

עכשיו, במבט לאחור, הייתי צריך לדעת שמשהו יקרה - לא שתינו קפה בכביש-6 בבוקר . בגלל השעה המוקדמת העצלנים שם לא הדליקו את מכונת האספרסו...:lol:

דובי

boom.jpg

4454_97703268552_698993552_1912018_146059_n.jpg

ok.jpg

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

ארוע מדהים!

הפקה וארגון מצוינים!

המון תודה לכול המעורבים ובמיוחד לצוות מועדון מרוצי ישראל ולברוך שליט בפרט.

תודה לצוות המאוחד של "סובארו" והצוות של פאדי על כך שאני חלק מהם.

וכמובן תודה לניר בן ארי על המחזה שהאנשים שראו שם עוד יזכרו להרבה זמן.

האיכות של הסרטון לא משהו אבל בכל זאת.....

פורסם

שלום לכולם

כמו תמיד עוד מימי מרוצי אשקלון ניר בן- ארי מספק את ההצגה הכי טובה בעיר

עם הפיורינו ניר התרסק , עף ,התגלגל ומה לא

עם הסיירה ניר רקד על המסלול בנהיגה וירטואוזית מדהימה

בכל מצב אתה נותן את המקסימום שלך בלי למצמץ

כשניר עולה על המסלול יודעים מראש שיש אקשן

ניר אתה תותח לא מפסיק לספק לנו ריגושים גם היום

אני מקווה שהגב יותר טוב-חבל לי שהאוטו נשבר והמרוץ ניגמר מהר

(בטח כמה מתחרים נשמו לרוחה כשפרשת)

ובהצלחה גדולה בהמשך הדרך לחן בן- ארי שניוט לאמיר גמליאל שגם להם לא הלך

שמשהו יאמץ אותו באופן קבוע כנוט .לא תיצטערו (לחן יש דם של משפחת בן-ארי)

זיו בן-ארי

אבא של חן ואח של ניר

פורסם

אף אחד לא שמח על הנזק שנגרם לניר מאיפה הבאת את זה?

אף אחד גם לא מזלזל בריגושים שניר עושה לקהל

אבל בניגוד לראליקרוס אשקלון ,בראלי ווירטואוזיות ייתר על המידה מביאה לפרישה.

דווקא נהיגה "משעממת" מדוייקת, מביאה את שעון העצר לתוצאה טובה יותר.

מירוצי מכוניות

פורסם

הכאב גדול והנזק לא קטן אז לפחות אנחנו יכולים להנות מתמונות לא שגרתיות.

דני לוי צודק. בראלי לא נוסעים בורטואוזיות. אני לא ניסיתי להיות וירטואוז - פשוט טעיתי ונכנסתי לקפיצה מהר מידי.

תודה רבה לדנה רודיץ' על התמונות המדהימות שהיא צלמה וגם על העזרה והתמיכה בשטח.

eitan_03.jpg

eitan_04.jpg

eitan_05.jpg

eitan_06.jpg

eitan_07.jpg

eitan_08.jpg

eitan_09.jpg

eitan_11.jpg

ניר בן-ארי

מוסך 'דרך השטח בשרון'

קיבוץ שפיים.

• תוכן חדש...