Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

כפי שרשמתי בכותרת התחדשתי בהונדה סיויק 2009 בצבע אופר מטלי לפי הרישיון רכב (השם המקורי Urban Titanium) לי

זה נראה יותר דומה לגוון חום.

אני מתכוון לשטוף את האוטו לבד ורציתי לקנות חומרים לניקוי ושמירת הצבע של הרכב פנים וחוץ.

חיפשתי בפורום וראיתי כל מיני המלצות ולא כל כך הצלחתי להבין מה הכי מתאים לרכב שלי.

בעיקרון אני מתכוון לשטוף את הרכב בין שבוע לשלושה שבעות, ווקס אחת לחודשיים, פחות או יותר :wink:.

בנוסף אני מעוניין להתקין וילון רשת (או אך שקוראים לזה) לחלק האחורי של הרכב מפני הגנה מהשמש.

בכל אופן אשמח להמלצות על חומרים מתאימים.

תודה מראש לכל העוזרים.

פורסם

פעם השתמשתי בשמפו הזה של carplan וממש אהבתי אותו ומאז לא כל כך מצאתי אותו בחנויות אבל יש פה:

http://www.carplan.co.il/sg_product~UGW563~5~3.htm

והווקס הזה גם של carplan אמור להיות ווקס מעולה:

http://www.carplan.co.il/sg_product~ARP500~2~0.htm

ומבפנים תמיד הייתי משתמש ב STP- son of a gun חומר מעולה! (וגם את המנוע הייתי מבריק איתו :)

מקווה שעזרתי, תתחדש!

פורסם

דבר חשוב מאד מאד מאד לגבי החומר של STP sun of a gun ! אסור שהחומר ייגע במשטחי פלסטיק שקופים ברכב, כלורמ בלוח השעונים (יש לך 2) או בפלסטיק של מערכת השמע.

במקרה והוא ייגע הוא יהרוס את משטח הפלסטיק דבר שלפי דעתי יעלה לך המון! השתמש בו בזהירות ותזהר על כל משטח פלסטיק שקוף ברכבך.

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם

הכי טוב לנקות פנים הרכב בעמצרות מטלית לחה. אפשר עם קצת סבון. במיוחד אם רוצים להשאיר את הדשבורד מט (ללא ברק)

רוב החומרים על בסיס סיליקון יחולים להזיק לפלסטיק.

Audi A4 B5 1.8L 2000 Automatic

Ford Fiesta mk7 Trend 2010 1.4L Automatic

פורסם
דבר חשוב מאד מאד מאד לגבי החומר של STP sun of a gun ! אסור שהחומר ייגע במשטחי פלסטיק שקופים ברכב, כלורמ בלוח השעונים (יש לך 2) או בפלסטיק של מערכת השמע.

במקרה והוא ייגע הוא יהרוס את משטח הפלסטיק דבר שלפי דעתי יעלה לך המון! השתמש בו בזהירות ותזהר על כל משטח פלסטיק שקוף ברכבך.

נראה לי שאתה טועה,אני משתמש בחומר הזה כבר 10 שנים ואין בעיות.

המוצרים האחרים שהם בד"כ בצורת ספריי (וגם זולים יותר ולא שווים שקל) מכילים לפעמים הרכב של אלכוהול והם גורמים לדהייה של לוח השעונים והרדיודיסק.

פורסם

עזוב את כל החומרים הכימיים והדטרגנטיים שיש לרכב ...(יש לך רכב חדש )... מבחוץ שטיפה במים נקיים בלבד ניגוב עם ג'ילדה מקורית יפנית ...בפנים ניגוב עם אותה ג'ילדה שתיהיה לחה ונקיה כמובן . ווקס רצוי אחת לשלושה חודשים .

פורסם

ELKO,אם תשמור על הרכב כמו שאתה אומר הרכב יגע למצב ממש לא טוב.

שימוש נכון בכימיה נכונה ולא זולה למשל כול מיני תכשירי ניקוי ושמפואים לרכב ב10-20שקלים רק גורמים נזק אך שימוש בכימיה איכותית ויקרה שומרת על הרכב ומטפחת אותו.

ווקס עם השמש שלנו אני ממליץ לעשות אחת לחודש על מנת לשמור על הצבע ברמה הכי גובה.

והכי חושב אבל הכי חושב לא לחסוך כסף על חומרי ניקוי לקנות אך ורק חומרים איכותיים וזה כולל גם שמנים ועוד דברים לרכב כי איכותי משתלמת בסופו של דבר.

CARPLAN וARMERALL האלה החברות הכי נפוצות בארץ והכי טובות שהבן אדם הפשוט יכול לרכוש בכול חנות.

*** אם אתה רוצה לראות איך ניראה רכב בן 8 שנים עם צבע מקורי שמור אתה מוזמן להיכנס ללינק שלי למטה

אדי

• תוכן חדש...