Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעיה מוזרה שהתחילה עכשיו איך שאני פותח את האחת הדלתות באוטו ,האוטו מפעיל לבד 4 ווינקרים ? משהו יודע מה יוכל להיות הבעיה ? אולי באזעקה פיוז ? תודה

פורסם

אתה בטוח שלא נגעו לך באוטו?

אני מכיר צעירים שעושים את זה כי זה ניראה יותר טוב .

סוג של פוזה, לך תבין.

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

האמת נתתי לחבר שלי שעושה לי טיפולים ,הוא עשה טיפול 10,000 והבריק לי את המנוע - לקראת הטסט הקרב ובא...

הוא אומר שהוא לא נגע . ממש מוזר ....

פורסם

אם התופעה קרתה מיד לאחר הטיפול

ב-95%, נגרם איזשהו קצר בעקבותיו

נסה לאתר את הפיוזים\Relay של החלונות וההבהוב

ולראות שאם יש רטיבות\קצר\ משהו מוזר

פורסם

החשד נופל על מערכת האזעקה. בד"כ מחברים אותה למתגים בדלתות (פתיחת דלת אמורה להפעיל את האזעקה כשהיא דרוכה) וכן לפנסי האיתות (חיווי על דריכה/שחרור). יכול להיות שיש שם בלאגן או שהאזעקה קיבלה ג'ננה. מציע לגשת למתקין אזעקות.

פורסם

שלום רב !

נסה לחבצע איתחול (ריסט).

נתק את הכבל השלילי של המצבר, השאר אותו חופשי באוויר, למשך דקה שתים, הרכב אותו בחזרה, ובדוק ודווח האם הבעייה נפתרה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...