Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחדר אחד בבית בו לנים הילדים יש טלוויזיה 32 אינש , ראוטר אל חוטי לאינטרנט ושרת של YES .כל המכשירים פועלים בו זמנית ALL TIME , האם אני מסכן את בריאות הילדים ?.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

בעיקרון כל מוצר חשמלי פולט קרינה כזו או אחרת

אם זו טלויזיה רגילה אז תוודא שלילדים אין גישה לחלק האחורי שלה כי בזמן שהיא עובדת החלק האחורי פולט הרבה קרינה בטלויזיה רגילה

לגבי ראוטר אלחוטי - אצלנו בעבודה היו לכל אחד 4 ראוטרים אלחוטיים מעל הראש (2-3 אנשים במשרד)

אחרי זמן לא רב התמרדו העובדים ודרשו בדיקות קרינה במשרדים כדי שלא יעבדו בסיכון

למרות שהרואטרים האלו הם אינם מוצר מגומר שאינו עובד עדיין בתקנים אלא הרבה מעבר להם

הבדיקות שבאו ועשו גילו שבחדר שבו יש 10-12 ראוטרים הם פולטים פחות קרינה מפלאפון אחד

אז אין לך מה לחשוש מהראוטר

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

הסכנה האמיתית היא שיש לילדים טלוויזיה בחדר, ואני לא מדבר על קרינה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

הקפד שהילדים ישנו לא סמוך למחשבים. (וגם שמעבר לקיר לא סמוך למחשבים).

גם אצלי בחדר סידרתי את המערכת, הטמבלויזיה, המחשב והמזגן צמוד לקיר וגם מצידו השני אף אחד לא ישן.

פורסם

ממליץ למדוד קרינה. מכשיר למדידה של קרינה אלקטרו מגנטית ניתן לקנות או להשכיר.

ממליץ על מכשיר בסגנון כזה: http://www.envirosens.org/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=7&

category_id=1&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=1

יש דגם יותר מתקדם שהוא BROADBAND, קצת יקר יותר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

זה לא קשור רק לקרינה האלקטרו-מגנטית, זה גם מאוד תלוי איזה תדרים משודרים.

למשל ראוטר משדר בתדרים גבוהים, אך עוצמת השידור נמוכה מאוד, לכן אני לא כ"כ בטוח שראוטר ממש מהווה איום.

טלויזיה פולטת קרינה בצורה של אלקטרונים, יש שמה תותח אלקטרונים (שפורפרת הקרן קתודית), מסוכן להיות קרובים למסך, אך אם רחוקים אין שום בעיה. כאשר הטלויזיה מכובה, אין שום קרינה, כי סה"כ יש חוט להט שדולק בזמן שטלויזיה במצב STAND BY.

למשל הסיבה שמכשירים סלולארים פולטים קרינה, כי התדרים הם תדרי מיקרו-גל בעוצמה אומנם לא גבוהה, אבל ברגע שהמכשיר צמוד למוח, אז זה כן מסוכן.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם
בעיקרון כל מוצר חשמלי פולט קרינה כזו או אחרת

אם זו טלויזיה רגילה אז תוודא שלילדים אין גישה לחלק האחורי שלה כי בזמן שהיא עובדת החלק האחורי פולט הרבה קרינה בטלויזיה רגילה

לגבי ראוטר אלחוטי - אצלנו בעבודה היו לכל אחד 4 ראוטרים אלחוטיים מעל הראש (2-3 אנשים במשרד)

אחרי זמן לא רב התמרדו העובדים ודרשו בדיקות קרינה במשרדים כדי שלא יעבדו בסיכון

למרות שהרואטרים האלו הם אינם מוצר מגומר שאינו עובד עדיין בתקנים אלא הרבה מעבר להם

הבדיקות שבאו ועשו גילו שבחדר שבו יש 10-12 ראוטרים הם פולטים פחות קרינה מפלאפון אחד

אז אין לך מה לחשוש מהראוטר

בדיקת קרינה של טלפון סלולארי היא לא אותה בדיקה כמו בדיקה של מכ"מים ושל מיקרוגלים או ראוטרים לאותו נושא.

אני עובד עם מודדי קרינה באלפי שקלים, והם לא מספיקים בשביל בדיקה כזאת. תיהיה בטוח שהמודד שהגיע אליכם לא הביא מד יותר טוב.

אלא אם כן נראה לך שהגיוני שמכ"מ שמשדר בתחום הS-band בעוצמה של 130KW פולט פחות קרינה מפלאפון סלולארי.

כרגע כלום =[

• תוכן חדש...