Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשרייד שלי הבולמים כבר גמורים,ביררתי קצת ובולמים חדשים (כל ה4) עולים קרוב ל2000 שקל! ללא עבודה.

ביררתי על KYB ועל מונרו והמחירים זהים.

על הדרך אם אני מחליף בולמים לא כדאי להחליף כבר לבולמים טובים יותר לשיפור האחיזה?

מה המחיר של קוני "אדום"?

אשמח להמלצות לבולמים טובים לרכב.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

ברכב הנ"ל, גם הבולמים היקרים ביותר לא ישפרו את האחיזה בצורה מהותית.

המלצתי אלייך - רכוש את בולמים חליפיים, ההשקעה אינה משתלמת כאן.

פורסם
תברר יותר טוב אני קיבלתי על 4 מונרו מחיר הרבה יותר טוב.

באיזה מחיר?

adi_n אם המחיר אותו מחיר,למה לא לקנות בולמים שישפרו את האחיזה?

וחוץ מזה היא אוחזת דיי טוב והיא תאחוז הרבה יותר טוב אחרי הבולמים החדשים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

תראה מה שהתכוונתי זה שיש כמה דגמים במונרו חלקם יותר מתקדמים .בעיקרון ממה שראיתי הרבה בולמים היום נקראים גז אבל יש בהם גם שמן. בכל מקרה מה שיותר מעניין אותך עם כבר זה הדגם. לי זה לא שינה יותר מידי אני מניח שזה הדגם לא הכי מתקדם.יחד עם זאת הבולמים ממש טובים ורכים בהרבה מהקודמים. אני לא חושב שהרכב שלך יותר מידי ספורטיבי בשביל דגמים יותר מתקדמים אבל זה שיקול שלך.

נ.ב גם אני בהתחלה קיבלתי מחיר מפציץ

• תוכן חדש...