Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חרדים או לא,מה ההבדל?נמחקה משפחה בישראל!!!

כל יום אני רואה משפחה שהילדים לא חגורים מאחורה אני מזדעזע.

כל הפרסומות פשוט לא עוזרות-לא לומדים שברכב חייבים לחגור.

לצאת לעקיפה בכביש חד סטרי כאשר

1.כאשר כל המשפחה ברכב.

2.הרכב מלא ולכן איטי .

3 .יש סיכוי קלוש שלא תוכל לחזור לנתיב שלך בבטחה ,במהירות מותרת.

אדם שלא מסוגל בכל רגע נתון להעריך סיכויים ולחשוב על סיכונים אלה,פסול מלהחזיק רישיון נהיגה.

יהי זכרם ברוך

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חבל...

בחדשות הראו אתמול תמונה של הרכב על הגרר. מישהו יכול בבקשה לשיג לי תמונה כזו שרואים את המאחורה של הרכב?

:twisted:הליסינג שלך זה רכב השטח הטוב ביותר...:twisted:

איביזה 2006 שחורה

פורסם
עד מתי ?

עד שאנשים יבינו שנהיגה היא לא פעולה שעושים כדרך אגב.

נהיגה עושים מתוך מודעות, ריכוז, הבנה ואיכפתיות. ברגע שמוותרים על לפחות אחד מהמרכיבים הללו, הסיכויים לתאונה גדלים מאד.

דני G.

+1

כל כך הרבה אנשים משלמים בחייהם בגלל שטויות של מלחמות אגו, חוסר סבלנות וסובלנות והגישה של יהיה בסדר.

הגישה של "לי זה לא יקרה" מביאה לזלזול באמצעי בטיחות בסיסיים כמו להקפיד שכולם יהיו חגורים. אם כולם היו נחגרים והילדים היו יושבים במושבי בטיחות טובים יש סיכוי גדול שלפחות חלק מההרוגים היה היום איתנו.

אני רק מנסה לחשוב איך יראו חיי שאריות משפחת הנהג וכולי מזדעזע. איך אפשר לה משיך לחיות אחרי שהרגת את בנך גם אם זה בשוגג?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אתה טוען שאני מפיל אחריות בעוד שאתה אומר שכביש ומסלול תקינים הם הגורם לתאונה. יודע מה, זה כבר ממש לא משנה מה באמת גרם לתאונה (שרוב הסיכויים נגרמה בגלל שהנהג נרדם ולא מה שאתה רשמת), אבל אדם שמסיע רכב מלא נוסעים שרובם ילדים קטנים ומדבר בפלאפון תוך כדי - הוא אדם בלתי אחראי, נקודה!

אני לא מתכוון אלייך ספציפית.

הדרך בה הרשויות מתנערות מאחריות ומגורמים דיי קריטיים בתאונות הדרכים היום פשוט צורמת. עוד לא פינו את הרכב ממקום התאונה וכבר מיהרו לקבוע - אשמת הנהג, נרדם על הרכב! ועוד בנוסף, להנהן את הראש ולהראות כמה שהם צפו את התאונה הזו בגלל דוח על דיבור בסלולרי.

לגבי הסיבה לתאונה - מעדות של נהג האוטובוס הבנתי שנהג הרכב יצא לעקיפה ולא הספיק לחזור לנתיב.

נרדם או עקף, כך או כך זו אשמת הנהג בלבד, ולמרות זאת כואב לראות שעדיין לא מפנים אף אצבע מאשימה כלפי התשתיות בכבישים כה מרכזים.

פורסם

יוסי, מי שמסיע יותר נוסעים מהמותר, ילדים קטנים לא חגורים ולא בכיסאות בטיחות, מדבר בסלולארי ללא דיבורית וכל זה עוד אחרי לילה ללא שינה הוא האשם ולא שום תשתית.

אם הוא היה יותר עירני הוא לא היה יוצא לעקיפה ולא טועה בשיקול הדעת ואם היה מסיע ילדים ונוסעים חגורים בכיסאות מתאימים רוב הסיכויים שהם היו חיים היום.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
איך הנהג יכול לצאת לעקיפה בכביש דו סטרי?

מסיטים את ההגה מעט שמאלה (ברוב ארצות העולם), ולוחצים על דוושת הגז בחוזקה.

פורסם

רגע, משהו פה ממש מוזר.

אם הרכב הוא 626 סטיישן אז יש לו 7 מושבים.

למה ציינו שיש לו רק 5 ושהוא קיבל דו"ח על הסעה של 6???

איביזה 2006 שחורה

פורסם

רק אני רואה שהמאזדה חצתה פס הפרדה רצוף? ועדיין לא הצלחתי להבין איך הפרונט נשאר ללא פגע?

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

פורסם
כי יש סטיישן 5 מושבים.

ממש לא.

ה626 סטיישן היא רק 7 מושבים..

כנראה שזו ההאצ'בק...

איביזה 2006 שחורה

פורסם
יוסי, מי שמסיע יותר נוסעים מהמותר, ילדים קטנים לא חגורים ולא בכיסאות בטיחות, מדבר בסלולארי ללא דיבורית וכל זה עוד אחרי לילה ללא שינה הוא האשם ולא שום תשתית.

אם הוא היה יותר עירני הוא לא היה יוצא לעקיפה ולא טועה בשיקול הדעת ואם היה מסיע ילדים ונוסעים חגורים בכיסאות מתאימים רוב הסיכויים שהם היו חיים היום.

גם אם נרדם וגם אם יצא לעקיפה מוטעת, אין לי ספק שהנהג אשם בתאונה.

אך צורם לי לדעת שתאונה כזו ועוד רבות אחרות יכולות להמנע בקלות בעזרת תשתית בטוחה. ואף עיתונאי, או דרג גבוה כזה או אחר לא לוקח את האצבע המתקנת לעבר הבעיה הזו.

סיפור קצרצר - במהלך נסיעה עירונית קיבלתי צלצול בנוגע לנושא חשוב - עצרתי את הרכב בצד הכביש היכן שאין סכנה לסובבים, הילוך ניוטרל, ברקס ולחיצה על המקש הירוק, ומספר שניות לאחר מכן ניידת רושמת לי דו"ח על דיבור תוך כדי נסיעה. כמובן שלבטל את הדו"ח לאחר מכן לקח זמן לא קטן ומורט עצבים.

אז שוב - אני מסכים איתך, הנהג היה אשם בתאונה. אך להצהיר שהוא היה לא אחראי ולא אכפתי - אני לא ממהר לומר.

פורסם
ממש לא.

ה626 סטיישן היא רק 7 מושבים..

כנראה שזו ההאצ'בק...

ממתי יש 626 האצ'בק? אתה בטוח שלא התכוונת לסדאן?

ועדיין לא הצלחתי להבין איך הפרונט נשאר ללא פגע?

הצד של הנהג לא פגע באוטובוס, לכן הוא נשאר שלם.

וכמו שנכתב, גם אני חושב שיש כאן דפוס של נהג עבריין.

כדי לצבור 20 הרשעות צריך להיות כשרוני במיוחד. די בעובדה שהוא נהג ברכב עמוס ודיבר בנייד כדי להעיד על התנהגותו הלא אחראית של הנהג.

אין ספק, אין עונש כבד יותר מהעונש שהוא כבר קיבל: להיות היחיד שנשאר בחיים.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

הבוקר שמעתי ברדיו את קצין התנועה של מחוז ש"י. לדבריו הנהג לא קיבל דו"ח על נהיגה ברכב עמוס, אלא זוהי החלטה של שני התקשורת לאחר שראו שיש ששה נוסעים ברכב. הוא קיבל דו"ח על דיבור בסלולרי. עוד אמר, שהנהג אינו עונה לפרופיל של נהג עברייני.

אלעד - כדי לצבור 20 הרשעות לא צריך להיות כשרוני במיוחד. בא נניח שהוא נוהג 20 שנה, ושמתוכן לפחות חלק הן הנפצות של המשטרה.

• תוכן חדש...