Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצבר במחיר 1250 ש"ח?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
המוסך חייב אותו 30 דקות עבודה לפי שעתון יצרן,

פירמוט והתקנת מחשב זה כולה שעה וחצי עבודה (שתאחלס אתה מריץ סקריפט - המחשב עובד שעה וחצי, אתה חמש דקות)

לוקחים על זה באיזור ה350 שקל.

החלפת גיר ברכב זה כולה חצי יום עבודה, לוקחים על זה כמה אלפיות.

בניית בית זה כולה שנה עבודה, לוקחים על זה מאה אלף דולר.

זה מאוד יפה להסתכל על כולה פה וכולה שם, אם לך יש את הידע\כח\רצון\סבלנות להחליף לבד, סבבה.

אבל מאה שקלים עבור החלפת מצבר במוסך מורשה זה לא מחיר חריג או הזוי.

על עבודה משלמים - נקודה !, ולפעמים אפילו עבודה שיודעים לבצע הולכים למוסך ומשלמים, מתוך נוחות\עצלנות וכו'.

*ולכל אלו שזורקים מחירים, אין דין מצבר "מגה וואט" כדין וולטה, ואין דין וולטה כדין שנאפ, ואין דין שנאפ כדין בוש, ואין דין בוש כדין מצבר "מקורי" אפילו שבמקור הוא מיוצר ע"י בוש !,

ואולי זה מצבר ג'ל בכלל ? או דיפ-סייקל, גם אז המחיר יקר ? הריי מצבר דיפ-סייקל של "קינטיק" מגיע בקלות ל3000\3500 שקל

הבחור נכנס למוסך, אבחנו לו תקלה, ביצעו בדיקה יסודית - החליפו לו את המצבר למצבר מקורי וכן - כל ההליך והחלק עולים כסף, הרבה יותר מאשר לקנות מגה וואט אצל חנות אלמונית ביצחק שדה !!

המגה וואט עובדים ברכבים שלי כבר מספר שנים ללא כל בעיה, עכשיו הוחלף אחד לאחר 4 שנים של עבודה מאומצת,

אם אתה רוצה לשלם על "מותג" כשהטכנולגיה היא אותה טכנולוגיה, לבריאות.

במצברים הפשוטים, שנפ, וולטה, מגהוואט, טודור, כולם אותו דבר ובאותה איכות.

לגבי העבודה אתה צודק, כאשר מחליפים מצבר, ישנם מספר בדיקות שצריך לבצע, טעינה, התנגדויות, זליגות וכדו',

על זה אין ויכוח, אבל בד"כ ברוב החשמליות, ולא בחנויות אלמוניות ביצחק שדה, הבדיקות האלו נעשות כחלק מעלות המצבר, ובתור אחד שעבד בתחום, עלות המצבר למוסך או לחשמלייה היא בהנחה של עד 80% מהמחיר ללקוח, לכן לגבות על עבודה זו חזירות לשמה!

:twisted:הכל נראה בסדר אבל בעצם שום דבר לא בסדר.:twisted:

פורסם
האם אתה לקוח קבוע של המוסך או לקוח מזדמן ,את האמת ניראה שהמוסך לא ישר במיוחד בעקבות מה שרואים כחיתוך נתונים מהמדבקה של המצבר רואים זאת בהגדלה של התמונה , המצבר הוא מצבר של חברת AC חברה המיצרת ליצרן הרכב חלפים עדיין זה לא מבטיח שהמצבר הוא אמריקאי ,כמו כן המצבר ניראה כמצבר שפורק מרכב מדוע הורדו נתוני היצרן ושנתון המצבר על ידי חיתוך המדבקה ,האם קיבלת ניירת מקורית ותעודת אחריות למצבר של היבואן , מצבר חליפי הנמכר בכל חנות חלקי חילוף עולה 85 עד 1100 ש"ח למצבר בעל קוטבי צד כמו המצבר המצולם שנקרא דגם אמריקאי , אם אפשר להחליף למצהר רגיל ללא בעייה אתה חוסך כ 300 שקלים בגלל חיבורי הצד במצבר דגם אמריקאי

אני לקוח קבוע במוסך מורשה זה,עוד לפני הרכב הנוכחי,מעל עשר שנים אני מטפל במוסך זה.

לא צילמתי את כל המצבר כי יש מדבקה עם שם המוסך-ולא יודע אם מכללי הפורום ניתן לפרסם זאת

לא קיבלתי ניירת עם תעודת אחריות למצבר על ידי היבואן,(מחוסר ידיעה) אני הבנתי שהמוסך יהיה אחראי במקרה שתהיינה בעיות עם המצבר,כי יש להם את כל היסטורית טיפולים ברכב שנעשה באחריותם.

אם כל היוקר מדובר על 100 ש"ח של דמי העבודה....אז שיהיה לו לבריאות,(אני ידעתי שיש מחיר למי שנכנס למוסך מורשה מהיבואן) אני שאלתי בקשר למחיר החלק עצמו (מצבר) שניראה לי גבוה מדי,ואז מבחינתי זה יחשב לניצול (או יותר גרוע כגנבה)

הזדמניות שנעשה בחוסר תום לב.

פורסם

כל הכבוד למוסך, מגיע לו פרס ראשון, אפילו יותר גנב מאוטודיפו, וזה משהו שלא קל להתחרות בו.

פורסם

לפני שנה לא הניע לי הרכב שבוע אחרי שחזר מתיקון אחרי תאונה. חזרתי למוסך ואמרו לי שהמצבר הלך, (וזה אחרי שחיכיתי בקבלה ואח"כ שיבדקו את האוטו ואחרי שיחשבו וילכו גם להפסקה, בקיצור שעה ביליתי שם)אמרתי להם תודה ולהתראות והלכתי לחשמלאי 20 מטר משם, תוך 5 דקות יצאתי משם עם מצבר חדש במחיר זול יותר ב150 ש"ח.

והמוסך המורשה שלי נחשב עוד למוסך מעולה.

להבא, מצבר תחליף אצל חשמלאי ולא במוסך מורשה.

• תוכן חדש...