Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בנושא tv out.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

יש לי כבל שמחובר מהמחשב לטלויזיה ,הרבה זמן לא חיברתי אותו ושכחתי מה אני צריך לעשות בהגדרות??

אני יודע שאני צריך להגיע למצב של שתי מסכים כאלה..אבל שכחתי איך.

8)
פורסם

איזה כרטיס יש לך?

אצלי זה עובד ככה :

קליק ימני על שולחן העבודה->מאפיינים->הגדרות->מתקדם->בחירה בלשונית של הכרטיס (GEFORCE4 TI 4800 במקרה הזה...)->NVIEW ובחירה ב"צג כפול".

ככה זה אצלי, אולי הנתיב דומה אצלך+-

אם לא, תרשום איזה כרטיס יש לך וננסה לעזור.

:-)

פורסם
איזה כרטיס יש לך?

אצלי זה עובד ככה :

קליק ימני על שולחן העבודה->מאפיינים->הגדרות->מתקדם->בחירה בלשונית של הכרטיס (GEFORCE4 TI 4800 במקרה הזה...)->NVIEW ובחירה ב"צג כפול".ככה זה אצלי, אולי הנתיב דומה אצלך+-

בחלק הזה משהו לא מסתדר,אולי כי זה לא אותו כרטיס,לי יש ג'יפורס 4 64 mb...

8)
פורסם
איזה כרטיס יש לך?

אצלי זה עובד ככה :

קליק ימני על שולחן העבודה->מאפיינים->הגדרות->מתקדם->בחירה בלשונית של הכרטיס (GEFORCE4 TI 4800 במקרה הזה...)->NVIEW ובחירה ב"צג כפול".ככה זה אצלי, אולי הנתיב דומה אצלך+-

אני מקווה שברור לך שאין דגם כזה... בטח יש לך את הMX כלומר יש את האפשרות שאתה לא יכול לראות בשני הצגים במקביל ואתה חייב שהצד של המחשב יהיה כבוי כדי שהטלויזיה תפעל

למה? ככה!

פורסם
איזה כרטיס יש לך?

אצלי זה עובד ככה :

אני מקווה שברור לך שאין דגם כזה... בטח יש לך את הMX כלומר יש את האפשרות שאתה לא יכול לראות בשני הצגים במקביל ואתה חייב שהצד של המחשב יהיה כבוי כדי שהטלויזיה תפעל

נו....כן!

לא היה לי כוח לכתוב את כל השם,אבל זה זה,אני לא יודע איך להפעיל את זה! :cry:

8)
פורסם

בוא אני ינסה לעזור... איך דריוורים בדיוק יש לך כי בגרסאות האחרונות 53.04 זה הגרסא האחרונה... אבל בכלליות זה אמור להיות כמו שאריאל אמר...

למה? ככה!

פורסם

ככה, אם יש לך 64 מגה, סביר להניח שיש לך GFORCE II

או G FORCE II MX

בכל מקרה, ולא כמו שכתב ידידי למעלה,

הכרטיס הזה כן תומך ב-DUAL VIEW

אם דרך הדרייבר של הכרטיס מסך (פחות מומלץ) או דרך תכנה-צד-שלישי כמו TV TOOL.

מנסיוני עם הכרטיס על מערכת הפעלה WIN 98 \ 2000PRO \ XP PRO גרסת הTV TOOL שתעבוד הכי טוב תהיה 5.0 לחלונות 98 או 2000, וגרסה 6.8 לXP.

גרסאות מתקדמות יותר מלאות באגים לצערי

בקיצור, תוריד את הדמו של TV TOOL (או מלא... תנחש מאיפה...) ותסגור את הענין.

חבל להעיר מתים בנסיונות שווא לראות DUAL דרך הדרייבר של הכרטיס מסך, כי דרייבר זה מנוטר כמובן על ידי מערכת ההפעלה, במידה וש לך 2000 או XP, וכל שינוי שתעשה, יחד עם היציבות הידועה של WIN יכול לגרום לך לנזקים נורא לא נעימים ל-DESKTOP ובכלל...

אם יש לך דגם אחר של G FORCE אתה מוזמן לקחת את ההסבר שלי, לקמט אותו ולזרוק לפח...

רון.

-אתה גם צריך שהמסך שלך יתמוך ב640*480 ברענון של 50/60HZ כדי שתוכל לממש DUAL VIEW, מסכים של SONY תומכים למקרה ששאלת, עם חברות אחרות אין לי נסיון... -

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• תוכן חדש...