Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם יש לי אימפרזה GT שנת 99. טורבו TDO5 16G ,וסת, צנרת, בוסט קונטרולר פרופק B SPEC 2 .עכשיו רציתי לדעת יש לי מחשב מקורי של אימפרזה טורבו E1 רשום עליו. ורציתי לדעת מכיוון שהבוסט קונטרולר של גריידי אמרו לי שהוא מדוייק בגדישה, באיזה גדישה מחשב מקורי אמור לנתק את הגדישה עם עוברים אותה? חיפשתי ליד החיבורים של המחשב אין עוקף מאפ שמחובר ולא בתא מנוע, ועכשיו חבר שלי הביא לי לבדוק צי'פ עוקף מאפ של גיא פריליניג ואני רוצה לדעת אםיש לי כבר צי'פ או לא? אז אני רוצה לדעת באיזה גדישה המחשב צריך לנתק? והאם גם בפיק הוא מנתק או רק בגדישה שהוא מחזיק? תודה רבה לעוזרים

• תוכן חדש...