Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אחותי קנתה יונדאי גטס 2006 לפני כמה ימים.

הדשבורד שלה נרוא מבריק ולכן יש לו השתקפות די חזקה על השמשה כשיש שמש וזה מפריע מאוד ברמה הבטיחותית.

שאלתי בחנות כזו של אביזרים ואמרו לי שאפשר לשים כיסוי, אבל זה נראה לי יותר מדי ערסי וסתם לא מתאים לי משהו מונח שם.

האם יש לכם פתרון ? אולי איזה תרסיס או צבע שלא מכער שיתן גוון מט לדשבורד ?

תודה לעונים.

פורסם

שלום רב.

הדשבורד ברכב הנ"ל לא מבריק באופן טבעי,ולדעתי הברק שקיים ומפריע,הוא תוצאה של שימוש הבעלים הקודמים בתרסיסים שומניים למניהם.

ולכן,אין צורך בצביעה,אלא רק בהסרת השכבה השומנית המפריעה,לדעתי ספריי חלונות של סנו יפתור את הבעיה.

ולמה של סנו?בתרסיס של סנו יש חומר שמעלים שומנים,ולא יעשה נזק.(לפחות מנסיון אישי)

חזור עם ממצאים.

תודה.

פורסם

אז ככה,

הדשבורד לא ישן (באופן יחסי), מדובר ברכב משנת הדגם 2006.

לא נראה לי שמדובר בספריי שומני כי מדובר ברכב ליסינג (ולא רכב של איזה משקיען), וחוץ מזה שניסיתי כבר לנקות עם סנו קליר של חלונות וזה לא עזר בכלום חוץ מלנקות את זה.

יש עוד הצעות ?

תודה.

פורסם

זה אפילו היה מבריק יותר אחרי ניקוי למרות שניקיתי כמה פעמים.

זה שהעפתי את כל האבק ושאר הלכלוך רק גרם לזה להשתקף בצורה חזקה יותר.

פורסם

היה פעם ספריי של ארמוראול שנקרא Matte-Dash, אבל נראה לי שלא מייצרים אותו יותר. תחפש מוצר שכתוב עליו Matte או Natural Finish, הם אמורים להשאיר משטח לא מבריק, אבל אם הדשבורד מבריק כשהוא נקי לא בטוח שזה יעזור בהרבה.

פורסם

תנסה עם סבון כלים על פינה קטנה, אם אין נזק נראה לעין אחרי כמה ימים אז תנקה, סבון כלים היא מלקולה אמפיפילית בעלת קצה הידרופולי וזנב הידרופובי והיא תוכל להמיס את השומן ולהתמוסס במים באותו זמן, אם התרסיס שגרם לברק היה על בסיס סיליקון מטלית מיקרופייבר לפי דעתי תעשה את העבודה למרות שיש לנקות מספר רב של פעמים וכל פעם לשטוף את המטלית או שפשוט יש לחקות והסילקון יספג בפלסטיק.

אייל

פורסם

מולקולה אמפיפתית התכוונת.

בכל מקרה כל סבון הוא כזה בגלל זה הוא נקרא סבון. גם בספריי לניקוי חלונות יש את אותן המולקולות המיוחדות שלך.

אני מציע לפותח השרשור לערוך חיפוש בפורום. כעיקרון חלק מהתכשירים כמו STP protectant יכולים להבריק את זה עוד יותר אבל כבר שמעתי על אבקות כביסה למיניהן שעוזרות עם דשבורדים.

• תוכן חדש...