Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני צריך המלצה על מגבר מונובלוק שיתן 600RMS ב2אהום.

אין לי סכום של תקציב השקעה

תודה מראש,רונאל קפח

פורסם

מה הוא הולך להגביר ? איזה סאב ?

אתה מחפש רק חדש או שיד שניה בא בחשבון ?

אם אתה מחפש חדש, הייתי ממליץ לשקול את הSundown SAE1000D, Rockford P600.1, JBL GTO601.1.

מגברים די טובים, אני מעדיף את הסאנדאון מביניהם, הכי נציל, יאפשר שדרוג עתידי ויש לי ניסיון טוב עם המונובלוקים שלהם.

יש גם מונובלוקים יותר איכותיים מהם, אך מחירם גבוה משל אלה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

סאנדאון 1000 באמת נראה הכי מתאים, לא יקר(1800 אם אני לא טועה) ומאפשר שידרוג משמעותי, 1100rms ב1 אום

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

1.PIONEER VCCS

2.INFINITY REFERENCE

הפיוניר הזה מדויק לאומת החדשים

והאינפינטי פעם ראשונה שיוצא לי לראות אותו בכלל (חדש)

שילוב מנצח תאמינו לי

הפיוניר בתיבה של 85L

האינפינטי ב55L

פורסם

אממ... איך נקרא לזה... לא מומלץ ?

אתה תקבל הרבה רעש אבל לא מוזיקה, לא מומלץ לשים סאבים שונים שיעבדו ביחד, תערוך חיפוש לגבי זה.

תמכור את אחד מהם ותביא סאב זהה לשני, שים אותם בתיבה מתאימה ויאללה לעבודה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
1.PIONEER VCCS

2.INFINITY REFERENCE

הפיוניר הזה מדויק לאומת החדשים

והאינפינטי פעם ראשונה שיוצא לי לראות אותו בכלל (חדש)

שילוב מנצח תאמינו לי

הפיוניר בתיבה של 85L

האינפינטי ב55L

מצטער אבל לא מאמין :-D

הרפרנס זה וופר ולא סאב

והפיוניר זה בהמה חלשה יחסית (אבל בהמה) שאין לה שום קשר לשאר הרכיבים במערכת.

אתה תקבל בהמה משתעלת מהשילוב של השניים.

היה עדיף במקום השניים האלה איזה קיקר CVR או הרבה יותר טוב לדעתי, אינפיניטי קאפה פרפקט בתיבה אטומה.

אפילו L5 בודד של קיקר היה יורד יותר נמוך ויותר חזק מהשניים האלה - ואני מדבר על ה10 אינטש, לא העזתי בכלל לאמר L7...

ואיזה מונובלוק? בשביל כאלה רכיבים נראה לי שבכלל חבל שתשקיע יותר מאיזה לאנזר 1200D - פשוט חבל...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
מצטער אבל לא מאמין :-D

הרפרנס זה וופר ולא סאב

והפיוניר זה בהמה חלשה יחסית (אבל בהמה) שאין לה שום קשר לשאר הרכיבים במערכת.

אתה תקבל בהמה משתעלת מהשילוב של השניים.

היה עדיף במקום השניים האלה איזה קיקר CVR או הרבה יותר טוב לדעתי, אינפיניטי קאפה פרפקט בתיבה אטומה.

אפילו L5 בודד של קיקר היה יורד יותר נמוך ויותר חזק מהשניים האלה - ואני מדבר על ה10 אינטש, לא העזתי בכלל לאמר L7...

ואיזה מונובלוק? בשביל כאלה רכיבים נראה לי שבכלל חבל שתשקיע יותר מאיזה לאנזר 1200D - פשוט חבל...

למה את מתכוון שאתה אומר שהאינפינטי הוא וואפר ולא סאב?

ועוד דבר בזמנו שקניתי את האינפנטי הגעתי למקום במכוון לקנות את הCVR

אבל האינפנטי יותר מדויק והרבה יותר נציל (93DB)

חשבתי אז לקנות L7 + מונו אבל זה הרבה השקעה אולי בעתיד

פורסם

אני "קצת" ציני כמובן בחלק גדול מהאמירות שלי, אבל ישנם סאב וופרים שהם ממש בעלי ביצועים עלובים.

אחד מהם הוא הרפרנס של אינפיניטי - זה סאב חלשלוש והוא מהר מאוד מגיע לקצה היכולת שלו וגם בתיבה לא מתאימה הוא כבר ממש "ישתעל" או "יפליץ" או יחרחר.

תנסה לעבור סדרה אחת למעלה - לקאפא, כמו שנמצא אצלי בחתימה - עולם אחר! אחד הסאבים הכי טובים שאפשר לקנות בסכום יחסית נמוך, אחד הסאבים הכי טובים שאני מכיר (ואני מכיר ושמעתי הרבה), נקודה.

תנסה במקום שני הסאבים שיש לך ללכת על סאב של AA, רמת הכניסה שלהם - אסאסין.

ישבור לך את הרכב וגם יהיה איכותי מבחינה טונאלית. פשוט סאב יוצא מן הכלל במחיר מגוחך לרמה שלו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...