Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב המדובר, פוקוס 2005, 1.6 אוט', 66,000 ק"מ - היסטורית טיפולים מסודרת ומלאה במורשה יבואן.

לרכב אין היסטוריה של התחממות, מנוע לא ניפתח וכו'..

הבעיה היא, שמורגשת יותר כאשר חם בחוץ, בעת האצה עדינה כאשר סיבובי המנוע נמוכים (מתחת ל2500 סל"ד), בעיקר בעת הורדת/ העלאת הילוך ישנם צילצולים הנשמעים היטב לאוזן מהמנוע, הדומים לרכב ידני שנמצא בהילוך גבוה מדי ביחס למהירות הנסיעה.

השאלה שלי, לפני שאני מתייעץ עם המוסכים המטפלים, מה הוא גורם הבעיה ומה הן אופציות הטיפול?

מילאתי אתמול מיכל דלק מלא ושפכתי K44 למיכל. בהנחה שפעולה זאת אינה מביאה לכל שינוי, מה הלאה?

תודה ושבוע טוב,

גיא.

פורסם

יתכן שתידלקת דלק מהול , תגמור את מיכל הדלק ותתדלק בתחנת דלק אחרת ותראה אם יש שיפור. בעבר תידלקתי בתחנת דלק בצפון והיתה לי אותה בעיה , בגמר המיכל תידלקתי בתחנה אחרת והבעיה ניפתרה .

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

פורסם

דלק מהול היה גורם לבעיות נוספות של עבודת מנוע כגון זיופים, התנעה קשה וסחיבה אך אין לשלול זאת. אפשרות נוספת היא למרססים סתומים מעט, שגורמים לתערובת מעט ענייה, אשר יוצרת בעירה דטונטיבית. עצם העובדה שזה קורה ביום חם מחזקת השערה זו.

יתכן כי החיישן נקישות אינו תקין כי הרי החיישן אמור היה לזהות טדונצייה במנוע ולאחר את תיזמון ההצתה.

כדאי שהרכב יבדק עם סורק תקלות ובמיוחד יש להתמקד בערכים של תיקון כמות דלק, האם הם מצביעים על העשרה מתמדת של תערובת.

• תוכן חדש...