Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה במסך הזה שהוא נשלף חשמלית הוא מסתיר את המתגים של המזגן, אני רוצה אחד שישב קבוע ברכב ובעצם בלחיצה רק המסך עצמו ייצא החוצה וכל שאר הגוף ישאר ברכב בדיוק כמו בפיוניר שלי.

קיים בכלל דבר כזה?

אפשרות אחרת:

כמו שציינתי קודם יש לי ג'יפיאס של MIO, פשוט לקחת אותו ולחבר אותו ברכב באופן קבוע במקום הפיוניר (עם חיתוכים מדויקים בפלסטיקה), בג'יפיאס הזה אפשר לשמוע מוזיקה וגם לראות תמונות על ידי כרטיס זיכרון שמתחבר בנפרד.

השאלה שלי: האם אפשר לחבר את הג'יפיאס הזה למגבר ? אם כן כל בעיותי נגמרו ואז אני אוכל לנגן מוזיקה דרך הג'יפיאס עם הגברה בנפרד.

תודה,

אוהד.

פורסם

לא הבנתי בדיוק לאיזה סוג מסך אתה מתכוון שאתה רוצה

בד"כ למכשירי GPS יש יציאת אוזניות אותה ניתן לחבר לAUX של הפיוניר ולסגור את העניין

לא הייתי מנסה לחבר את ה MIO ישירות למגבר למרות שזה אפשרי

פורסם

אני רוצה לשים מסך מגע, שהמסך עצמו נשלף ואין לי מושג אם דבר כזה קיים למרות שאני מאמין שכן.

הכוונה שלי שאת המסך אני אוכל לקחת הביתה בדיוק כמו שאני לוקח את הפאנל של הרדי דיסק, הרי הרדיו דיסק של פיוניר מורכב מפאנל וה"מוח" עצמו של המכשיר שנשאר בתוך הרכב.

אני מאמין שאותו מסך מורכב בדיוק מאותו דבר, כמו שפעם היו רדיו דיסקים שהפאנל שלהם לא היה נשלף וכל העסק היה כיחידה אחת.

השאלה שלי אם קיימים מסכים שהמסך מגע עצמו נשלף בדיוק כמו הרדיו דיסק.

אוהד.

פורסם

עוד לא יצא לי ממש לראות משהו כזה אבל אתה יכול אולי להכין לעצמך עם ה 629 עם קצת עבודה..

לגבי ה 701 היה לי כזה והמחיר שלו יצא לי 1500 בערך הוא נחמד אבל התצוגה שלו פחות איכותית מה 629 בהרבה,

הוא גם לא מצוייד בתאורת לד אחורית אז באור יום הוא קצת פחות טוב

לא נשמע לי מי יודע מה איכותי לחבר את המיו למגבר

אבל אולי אני טועה

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

פורסם

לגבי חיבור הMIO למגבר, אין לי יציאת אוזניה בMIO (דגם ספציפי MIO MOOV 300) אבל יש יציאת מיני-USB וחיבור של כרטיס זיכרון שכבר חיברתי אותו אבל משום מה המכשיר לא יודע להפעיל או לקרוא משם.

יש למישהו רעיונות? אולי יש חיבור USB שאפשר לחבר אותו למגבר?

אוהד.

פורסם

אם אין לך יציאה לאוזניות אז אין לך איך לחבר את המכשיר למגבר

הusb לא יעזור לך

אתה בטוח שאין יציאה לאוזניות?

פה אמנם לא רשום

http://www.mio.com/us/gps-navigation-products-mio-moov-300-specifications.htm

אבל פה כן

http://www.pdadb.net/index.php?m=specs&id=1371&view=1

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

כרגע יש בידי את אותו מכשיר בדיוק במילה אחת: חרא של מכשיר

אבל אם הוא כבר שלך אז כן אין יציאת אוזניות ,ניתן לשמוע קבצי אודיו

שמוטענים על הכרטיס זיכרון ,על ידי תוכנת נגן המוזיקה המקורית

אבל האודיו ישמע ברמקול הפנימי ולא ניתן להוציא אותו החוצה

פורסם

מסכים איתך מכשיר לא משהו,אבל בשביל ג'יפיאס עושה את העבודה.

אבל בוא ניקח לדוגמא את המכשיר הזה, נעשה גיבוי על התוכנה שמותקנת עליו ונשתמש בו רק כמסך מגע, בשביל הגודל זה מספיק. האם אפשר למחוק את המידע שעליו ולהשתמש בו רק כמסך מגע בלבד?

אם כן אפשר לחבר אליו מחשב באמצעות הכבל מיניUSB שבו?

אולי קיים ג'יפיאס בחוץ שאפשר לעשות את זה? מחירי הג'יפיאס היום נעים בסביבות ה500-1000 שקל, שזה בעצם אומר = מסך מגע עם מקלט ג'יפיאס מובנה ותוכנה.

בחוץ מסך מגע בלבד עולה 1500 שקל, אז בגדול האם הדבר אפשרי?

אוהד.

פורסם

אי אפשר לערוך אז כתבתי עוד הודעה,

לאחר חיפושים נרחבים ברשת מצאתי שאפשר לפרוץ את המכשיר הזה ולהשתמש בו ממש כPDA,(מחשב כף יד) ולהתקין עליו תוכנת צד שלישי בעזרת הכרטיס זיכרון.

לינק יוטיוב כהוכחה:

http://www.youtube.com/watch?v=ODzwAA1tdts

במכשיר שהוא משתמש אני לא בטוח שזה מיו 300 כמו אצלי אבל אני בטוח שאפשר גם לשחק עם ה300.

אם יש למישהו עוד מידע בנושא אשמח לשמוע.

אוהד.

• תוכן חדש...