Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכל חברי הפורום!

היום בצוהרים בנסיעה מחולון למודיעין בדרך כעבור 20 קילומטר לערך

נישמע פיצוץ מהמכסה מנוע והחום מנוע של האוטו עלה במהירות.

עצרתי בצד והיו חסרים המון מים ברדיאטור הוספתי, ניסיתי להניע שוב וכל האוטו התחיל לרעוד

עוד פרט חשוב שהנעתי את האוטו המים התחילו ליקפוץ מהרדיאטור, כיביתי את האוטו והזמנתי גרר

בבית גיליתי שיש לי על המכסה של השמן קצף לבן

האם רואש מנוע הלך? או שזה יכול להיות עוד סיבות?

אני אודה לכם מאוד אם תעזרו לי תודה רבה!

פורסם

כנראה ראש מנוע. יכול להיות אוליי בעיה של סדק בבלוק. אבל רוב הסיכויים שנשרף האטם המים קופצים ברדיאטור עקב בריחת קומפרסיה למערכת הקירור.

אני מניח גם שיש לך פיצוץ ברדיאטור או איפשהוא במערכת הקירור ומשם נובע הפיצוץ ששמעת.

בכל מקרה הדבר הכי טוב נראה לי זה לבדוק את הבלוק ואת מצב המנוע (רינגים, לאגרים, בלוק) ולפי זה להחליט אם לעשות ראש או לא כמו כן צריך לבדוק את מערכת הקירור בלחץ בשביל לדעת אם יש בה פיצוץ.

פורסם

עדיף במקרה כזה לגרור את הרכב למוסך.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
כנראה ראש מנוע. יכול להיות אוליי בעיה של סדק בבלוק. אבל רוב הסיכויים שנשרף האטם המים קופצים ברדיאטור עקב בריחת קומפרסיה למערכת הקירור.

אני מניח גם שיש לך פיצוץ ברדיאטור או איפשהוא במערכת הקירור ומשם נובע הפיצוץ ששמעת.

בכל מקרה הדבר הכי טוב נראה לי זה לבדוק את הבלוק ואת מצב המנוע (רינגים, לאגרים, בלוק) ולפי זה להחליט אם לעשות ראש או לא כמו כן צריך לבדוק את מערכת הקירור בלחץ בשביל לדעת אם יש בה פיצוץ.

תודה על התגובה.

שאלה קטנה לי עלייך

האם בפירוק הראש מנוע יש איזה סימן מיוחד שלפיכך אני יכול לדעת האם אפשר לעשות לראש

מילוי וחריטה או שהראש מנוע גמור וצריך להביא אחד חדש\משופץ?

• תוכן חדש...